|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 size öylemidir ![]()
|
||
|
||
size öylemidir evet klip değilde bi parçanın canlı performansını izlediimde vay be hiçde fena değilmiş aslında dediğimi anımsıyorum ![]() ![]()
|
||
|
||
| öyle olduğu da olur.. ama klibini izleyip de nefret ettiğim şarkılar da var (hatta bayaa) |
||
|
||
Önemli olan kulaga hoş gelmesi ..Klip kulak anlayışımı degiştiricek degil.. |
||
|
||
| ŞARKI GÜZELSE SÖLEYENİN SAHNE SOVU İYİ İSE KLİP DÜŞÜNCEMDE PEK ETKİLİ OLMAZ AMA SOGUMADIGIM ŞARKILARDA OLMADIDA DEGİL | ||
|
||
| biri hem kulağa hem göze diğeri kulağa canlıda apayrı bi tat arabanın sesini sewmek yetermi
|
||
|
||
| ewet kesınlıkle klıp onmlı tamm kulaga hıtap edr gersı bostr da smdı gsel bı srkıya iğrenc sacma vya komık bı klıp olrsa bı sre snra ızlemez hale gelrsn | ||
|
||
| Kliplerin Şarkıyı Beğenmemizde Bir Etken olduğu Hakkarili Bilimadamları tarafından doğrulanmıştır. | ||
|
||
önce girişi soona ortası soona da soloları (varsa)
|
||
|
||
bazen bi şarkının klibini izlemek onun hangi duygularla yazıldığını daha iyi anlatıyo...
|
||
|
||
size öylemidir evet klip değilde bi parçanın canlı performansını izlediimde vay be hiçde fena değilmiş aslında dediğimi anımsıyorum ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
| Bunu en iyi lostprophets yapıyor bu konuda en iyiler bence. kliplerin tamamı belli bir konu üzerine. bakınız: gibi. |
||
|
||
| kilpte adamların duruşu klibin görselligi ilgi çekmesi için yapılıcak şeyler çok önemlidir bunları daha çok ya animasyon kliplerinde oluyo yada canlı performans görüntülerinde oluyo yada yapılmamış bi şey yaparsanız.... | ||
|
||
aslında iyi müzik yapan bir grubun yada sanatcının aynı zamanda iyi klip yapması kendileri için artı birşey ama ben klip izlemediğim için bence klıpten öte sahne showları güzel olsada yeterli
|
||