|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 szie bunlar kimlerdi |
||
|
||
pop star abidin
|
||
|
||
| Aklıma ilk Emre A. geldi | ||
|
||
teoman
|
||
|
||
pop star abidin katılıyorum ![]()
|
||
|
||
Aklıma ilk Emre A. geldi +1 |
||
|
||
| Sarpta var | ||
|
||
| sarp,abidin,avril bunlar geldi aklıma ilk | ||
|
||
sarp,abidin,avril bunlar geldi aklıma ilk Avril Türk mü
|
||
|
||
sarp,abidin,avril bunlar geldi aklıma ilk Avril Türk mü ![]()
|
||
|
||
özlem tekin
|
||
|
||
özlem tekin özlem tekin şarlatan falan değil.ne diyorsun sen ya.
![]() |
||
|
||
özlem tekin özlem tekin şarlatan falan değil.ne diyorsun sen ya.![]() hakkaten ya özlem in neyi şarlatan yaa .... |
||
|
||
| hayko emre aydın barış akarsu |
||
|
||
| pardon da hayko cepkınn nersı şarlatan yuh | ||
|
||
| Hayko Cepkin, Gripin, Emre Aydın | ||
|
||
| Hayko Cepkin ve Emre Aydın 'ı çok beğeniyorum | ||
|
||
| hayko mu ne haykosu tek turde bi adam başka alternatıfı yoq süperr yaa bide turk rock şarlatanı dıoz abidin dıouz şarlatana gelince hmmm. bademm olsun |
||
|
||
hayko barıs akarsu mu sacmalıyosun ya benım favorim haykoyu desen rock'n coke görduk adamın hayran kitlesi mukenbel !!! bnce sen bı kere daha dusun etrafta sarlatan cok !!!!!!
emre aydın barış akarsu |
||
|
||
| müslüm gürsess tabiki ya:D adamın girmediği yer kalmadı rock..yabancıda solucek:) | ||
|
||
| teoman O da kendini rock sanatcısından sayıyoya daha ne diyem | ||
|
||
hayko emre aydın barış akarsu barış ın neyi şarltn asl ona şarltn diyenin kendnden şphe etmesi lazm!
|
||
|
||
| emre aydın kesin nev olabilir belki (hatta olur yaw )
|
||
|
||
| bence haykooooo | ||
|
||
| abi yuh haykoya şarlatanmı dionuz zakkum dur bence bide emre aydın evet o da var abidin rock a başladımı o en şarlatanı o zaman | ||
|
||
pop star abidin şimdi bu herif kimse biraz övgü yapmış oldun ![]() emre aydın(baydın ) zakkum biraz placebo birazda rasmus arası bişey gibi geliyor bana..! (BANA..!)
|
||
|
||
gökçe ( çilekli reçelim güya eğlenceli rockmış ) , sarp , emre aydın , zakkum ... daha var ama hatırlayamıyorum:S
|
||
|
||
| Zakkum , Emre Aydın , maNga | ||
|
||
| emre a.-sarp-zakkum-teoman-gripin(bence) | ||
|
||
| burda busuru adamın ismi geçmiş....şoktayımm :d hayko cepkıne özlem tekıne şarlatan diyen arkadşlar sanırım alkoluyken bu forumda bir şeyler yazmışlar..türkiyedeki en buyuk rock şarlatanı teomandır bunuda tartışmanın bı anlamı yoktur.. | ||
|
||
| bir grup var 85 mi 86 mı ne haltsa o, gripin(yok aspirin hohaha) iki gödelek grup var | ||
|
||
hepsi
|
||
|
||
| gece yolcuları | ||
|
||
| duman,nev,gece yolcuları,gülhan,badem,manga daha bir sürü var ama şimdilik sadece bunlar aklıma geliyor |
||
|
||
| Manga Gece yoLucaLarı
|
||
|
||
hayko
emre aydın barış akarsu ohaaa BARIŞIN nersi şarlatan yaa dünyaya açılcak kapasite wardı ses olsun görüntü olsuun özellikle vurdum en dibe kadar şarkısını dinle derim ben ordaki baterinin mükemmelliğini farkediceksindir... gerçi şarlatan die hayko cepkini we barışı yazan biri olarak farkedemeyebilirsin hoş görmek lazıım !!!!!! |
||
|
||
| emre aydını bu katagoride tek geçerim hani manga,gripin falan neyse bi takım düetlerle falan kurtarıyorlar da emre aydın yani... | ||