|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın 2004 - Bullet For My Valentine Register or Login 2005 - Four Words (EP) Register or Login 2005 - Hand Of Blood (EP) Register or Login 2005 - The Poison [Parte 1] Register or Login 2005 - The Poison [Parte 2] Register or Login 2006 - Tears Don’t Fall (EP) Register or Login 2006 - All These Things I Hate (Revolve Around Me) (EP) Register or Login 2007 - The Poison (Deluxe Edition) Register or Login 2008 - Scream, Aim, Fire Register or Login Son albüm için şifre : bunalti.com |
||
|
||
| Çok özür dilerim.. Linkleri kontrol edemediğimden kırık çıktı.. En kısa sürede.. |
||
|
||
Linkler yenilenmiştir..
|
||
|
||
| saol güzel paylaşım | ||
|
||
sadece the poison linki sağlam
|
||
|
||
| neden sinirlenme ihtiyacı hissettin ?? buraya eklediğimde hepsi çalışıyodu.. ![]() ama değiştiririm çok da problem değil
|
||
|
||
neden sinirlenme ihtiyacı hissettin ?? buraya eklediğimde hepsi çalışıyodu.. ![]() ama değiştiririm çok da problem değil ![]() yok sinirlenmedim yanlış anlaşılmasın sadece üzüntümü bildirdim .) |
||
|
||
güzel çalışma ama 2008 albümleri çıktı ![]() alın linki ![]() Bullet For My Valentine - Scream, Aim, Fire (2008) Register or Login üst tarafa eklersen 2008 yazıpta güzel olur.Thx
|
||
|
||
şifreyi yazmayı unutmuşum pardon zaten arkadaş bulmuşpass: bunalti.com |
||
|
||
| kontrol ettim de bütün linkler çalışmıyo son link dışında(2008) | ||
|
||
| Bu aralar yokum gelince bakarız bişeyler. | ||
|
||
Bu aralar yokum gelince bakarız bişeyler. NE ZAMAN GELECEKSİN ? ![]() BU GRUBU COK SEVİYORUM BİR AN ÖNCE LİNKLERİ YENİLE NOLUR ![]() |
||
|
||
kırık linkler
|
||
|
||
sizde yorum yapmıyosunuz ama albüm indirirken link kırık çıkıncada " " demeyi biliyosunuz..Register or Login Bullet for My Valentine - tears don t fall video sanırım bu. Register or Login Bullet for My Valentine - Hand of Blood EP 2005 |
||
|
||
| saol neo eline sağlık | ||
|
||
bu arada password neydi?
|
||
|
||
| mutyhıs bır gruptur bu ozellıkle gıtar rıftlerı falan muthıstır bende hepsı vardı ındırmeme gerek kalmadı ama genede paylasım guzel | ||