|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ı ıh |
||
|
||
yakışmıyor
|
||
|
||
| ıhğ berbat oluyo | ||
|
||
| yakısıyo ama sarkı rock türüne değil daha çok rap sarkıya benziyo | ||
|
||
| iğrenç oluo | ||
|
||
kesinlikle yakışmıyor
|
||
|
||
| nu metal olup çıkıyor karşımıza ve nu metalden hiç hoşanmam...çünkü yakışmıyo =) | ||
|
||
| aklıma puffdady ile jimmyp. in bi parçaları vardı o geldide Hiçte fena değildi aslında parçanın adıda come with me idi led.zeppelin in kashmiriyle oynanmış versiyonuydu =) işin içinde jimmy page olunca.. | ||
|
||
| kesinlikle hayır | ||
|
||
| Rap bikere korkunç bana göre! hiç bişeye yakışmıyor o! | ||
|
||
| ekisyle artı birbirini çekermi iter die örendim muknatısla deneyle yaptım tezim başarılı |
||
|
||
| yanlışlık yapmışsın. =) artıyla artı, eksiyle eksi birbirini iter. zıt yönler birbirini çeker. yani tezin başarısız.
|
||
|
||
aklıma puffdady ile jimmyp. in bi parçaları vardı o geldide Hiçte fena değildi aslında parçanın adıda come with me idi led.zeppelin in kashmiriyle oynanmış versiyonuydu =) işin içinde jimmy page olunca.. youtube da bu vdeoya yapılan ilk yorumda şu Fuck off Puff Daddy!!! This is so lamme... I've lost all my respect for Jimmy Page... ihihihiihih |
||
|
||
| bi izleyin derim bence GüzeL gırgır olmuş... parçada kötü sayılmaz |
||
|
||
| Yapanlara göre değişir . . . LinkiN ParK la jay-z nin düetleri çok güzeldi . . . |
||
|
||
| aslında bende rap müziği pek sevmem bir rock müzik delisi olarak ama manganın bazı sarkıları var rap-rock karışımı çok hareketli ve çok hoş insanı koparıyo gerçekten:D |
||
|
||
Yapanlara göre değişir . . . bence o rock-rap değil rap-rap düeti =)
LinkiN ParK la jay-z nin düetleri çok güzeldi . . . |
||
|
||
| olmaz yaw gitmez tamamen zıt türler bence hiç olmuo be gitmio yani nıck olmaz olmaz yakışık almaz | ||
|
||
bence hiç yakışmıyor
|
||
|
||
| ya yakıuşan şarkılar var ama yinede hoş diil biri ses üzerine bi tür diğeriii müzükal | ||
|
||
bence yakışmıyor zati hem rock hem rap dinleen biri varmıdı eer varsa kendinden emin olmayan içinde ruhsal anlamda çatışmalar yaşayan biridir heralde
|
||
|
||
yakışmıo yaa 2side farklı dünyalar neredeyse rap müziğin rock müzik yanına gelmesi bile olanaksız
|
||
|
||
bence yakışmıyor zati hem rock hem rap dinleen biri varmıdı eer varsa kendinden emin olmayan içinde ruhsal anlamda çatışmalar yaşayan biridir heralde Ne alaka? Yasak mı var rock dinliyen rap dinliyemez diye.. Rap dinliyince rock dinleyicisi olamıyormusun?
![]() |
||
|
||
| Bencede iyi yapıldığında güzel şeyler çıkıyor.. O kadar da dar görüşlü olmamak lazım | ||
|
||
| aynen öyle | ||
|
||
ekisyle artı birbirini çekermi arkadaşım zıt kutuplar birbirini çeker kusura bakma tezini çürüttüm ama keşke iyi araştırsaydın... iter die örendim muknatısla deneyle yaptım tezim başarılı ![]() yakışmıyo sankim yavv...
|
||
|
||
| Yakışır yakışmaz sorusu zevk ölçen bir sorudur.. Zevkler tartışılmaz ki.. | ||
|
||
bnce hiç yakışmıyor...yapıldığında da rockla alakası kalmayıp rape dönüşüyor...ama çok çok nadiren bazen hoş oluyor ama yine de has rock olmalı
|
||
|
||
| nefret ederim hip-hop tan ağzıma bile almam o herifleri. ne isimlerini nede müziklerini(gerçi boş gevezeliğe müzik denmez ama neyse) |
||
|
||
nefret ederim hip-hop tan ağzıma bile almam o herifleri. abi sen öldürdün yaa ne yaptın öyle saygı duymalısın o tarza ona bakarsan metalde de dakikalarca böğürüyorlar çelişkili konuşuyorsunn ne isimlerini nede müziklerini(gerçi boş gevezeliğe müzik denmez ama neyse)
|
||
|
||
yakısmıo
|
||
|
||
yakışmıyor kesinlikle
|
||
|
||
Metal/Rock kitlesine en çok sempatik gelen snoop dogg, eminem gibilerdir galiba.. ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
snoop babadır, istese
|
||
|
||
snoop babadır, istese bende.. |
||
|
||
| yakışmıyor.bir şarkı dinlerken,tam melodiye kapılmışken araya lök diye rap in çıkması sinirlerimi bozuyor. | ||
|
||
| akıl fikir ihsa eyle yarappi Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın beş para etmez herifin teki
|
||
|
||
| yakışmıo tabikide | ||