|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ewet seçenekler yetersizse yazmanızı bekliyorum tek kelimeyle rock nedir.....? |
||
|
||
| heyecan | ||
|
||
| heyecan bence de | ||
|
||
özgürlük
|
||
|
||
heyecan eğlencee ))
|
||
|
||
| isyan | ||
|
||
| özgürlük!!! | ||
|
||
| genel manadaa heyecan ağır basıyor hadi rock severler bekliyorum yorumlarınızı......... | ||
|
||
| kendini özgür hissetmenin verdiği heyecanla öfkenizi ve isyanınızı dışa vurabilmenin verdiği mutluluk...! | ||
|
||
kendini özgür hissetmenin verdiği heyecanla öfkenizi ve isyanınızı dışa vurabilmenin verdiği mutluluk...!
|
||
|
||
kendini özgür hissetmenin verdiği heyecanla öfkenizi ve isyanınızı dışa vurabilmenin verdiği mutluluk...! çok güsel bi cümle kurmuşşşşsun ....
|
||
|
||
yaşam tarzım
|
||
|
||
Tek kelimeye sığdırılamaz ama isyana daha yakın gibi |
||
|
||
| hayatım. yeterli heralde aşkımı anlatmaya | ||
|
||
taş
|
||
|
||
tek kelime az kaçar...tanım gibi bişi yapiim ben.abii ben müziği niye seviyom biliyonus mu,,eğer bu müzikle depresyonun dibine vurabilrken aynı zamanda eglencenin heyecanın da zirvesine en ucuna yükselebiliyorum yaaaaa..işte benim için bu müzik bundan ibarett!!!!!!!!!!!
|
||
|
||
| Kanın beynine sıçraması ve hayatı istediin gibi yaşayabildiin bir hayat tarzıdır... sleepwalker |
||
|
||
içindeki tüm öfkeni ortaya koymak!
|
||
|
||
isyan
|
||
|
||
| heyecan (Y) | ||
|
||
| hayat felsefem... | ||
|
||
| bu hayatta beni yanlız başıma bırakmicak tek sefgilim... | ||
|
||
abi bütün seçenekler güzel de aralarında hiç müzik diyen yok heralde enteresan
|
||
|
||
özgürlük için isyan ( ne laf ama )
|
||
|
||
| teK şıK haKKıM oLduu içiN HeyecaN dediM aMa bNJe özqüRLüKde waR ! | ||
|
||
| HayaT | ||
|
||
| rock | ||
|
||
| İsyan | ||
|
||
| hem heycan hem özgürlük derim ben | ||
|
||
| Rock ile Siyahin hic bir alakasi yoktur , Siyah metal icin gecerli bir terimdir... Gelelim konumuza..Rock u 1 kelime ile anlatabilen bir kisiye rock dinliyor demem ben .1 kelimeyle anlatilabilecek kadar basit degil ...
|
||
|
||
Metal desen öfke derdim de.. Rock isyan heralde ama garip olmuş anket
|
||
|
||
| rock isyandır bence evet metal dersen öfke büyük oranda ama siyah veya sadistlik falanda olabilir vya mazoşistlik | ||
|
||
özgürlük....tabikide
|
||
|
||
rock derken genel anlamda müzik ruh işidir ama herkez o hissi farklı tarzda bulur..! mesela biz burdayız ruhumuz buna yönelmiş demektir..! oyüzden rock hissetmektir....!!!...!!!
|
||
|
||
özgürlük olmadan bana göre ne heyecanın nede öfkenın tadı çıkar...o yüzden bana göree özgürlük...
|
||
|
||
| hayat..... | ||
|
||
| özgürlük | ||
|
||
tek bir kelimeyle açıklanamaz bir mutluluktur
|
||
|
||
| özgürlük..!! | ||
|
||
rock benim hayatımın anlamı........rock hayattır.........
|
||
|
||
hayatla yaşamak zorundayız ki tadnı sadece rockla çıkarabiliriz..aslında metalde ama burda konu rock
|
||
|
||
bence içinden gelenleriiiiiiiiiiii bağıra bağıra dışa vurmaktırrrrrrr..............bazende hareketlerinle ama sonuçta özgürlük
|
||
|
||
özgürlük, bazen yalnızlık,bazen beraberlik,göz yası vs... kısacası rock herseydir
|
||
|
||
kaya neyse biri taş demiş, 2. olunca o kadar iğrenç gelmez belki
|
||
|
||
| hangisi bilemem ama bunlarla sınırlanamayacagını biliyorum | ||
|
||
kaya üfff neyse biri taş demiş, 2. olunca o kadar iğrenç gelmez belki ![]()
|
||
|
||
| heyecan | ||
|
||
| isyan | ||
|
||
| özgürlüktür bas bas bağırarak zıplamaktır | ||
|