|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ben bateri yi severim.beni ucuruyor. |
||
|
||
| çello =P | ||
|
||
| davull | ||
|
||
GİTAR GİTAR GİTAAAR nedeni 6 senemi yedi bitirdi bırakamıom onsuz olmuo ve iyi bi soloyu hiçbişiye deişmem
|
||
|
||
| gitar ve baterii olaganüstü aletlerr | ||
|
||
gitar ve çello hastasyım ya
|
||
|
||
anket kısmında sanki böle bi konu vardı yazdım diye hatırlıyorum ama her neyse... ![]() çellonun sesini gerçeketen beğeniyorum...
|
||
|
||
gitar....
|
||
|
||
| bende gitarı daha çok seviyorum.....çalmaya da çalışıyorum...bateride güzel gibi ama hiç denemedim onu... | ||
|
||
çocukluktan vardı keman ama öğrenemedim yaa ama fagot isterdim değişik
|
||
|
||
bateri çok manyak bişi çalmayı denedim ve hala deneme aşamasındayım
|
||
|
||
Gitar çok duygusaL bi enstruman onLa tüm duyguLarını anLatabiLiyorsun moreLin bozuk olduğunda iLk sarıLdığım gitardır işte bu yüzden seviyorum hep yanımadır
|
||
|
||
bass gitar çalıyorum.çalan bilir ne kadar zor alettir.Ülkemizdede çok yoktur bu aleti çalan bayan gitarist.ben onlardan biri olma yolundayım karanlık,gösterişli,sessiz bi alet parmakların nasırlaşan kadar bas parmakları
|
||
|
||
Elektro gitar
|
||
|
||
| davul,,elektro ve klasik gitar | ||