|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 bence sil bastan şarkısı çok etkileyici.... |
||
|
||
| 3-4 şarkısını severim. dünya gözlerimin etrafındaki çizgiler bu aşk fazla sana aşk
|
||
|
||
bu aşk fazla sanada çok güsel ewetttttttt ![]() aslında çoğu güsel yaaaaaa şebonun şarkılarının |
||
|
||
| -iyi gün dostlarım -korkarak yaşıyorsan -sigara |
||
|
||
| UVEY | ||
|
||
| Yağmurlar | ||
|
||
| okyanus! | ||
|
||
kalbim/ tüm şarkıları mükemmel ama bunun sözleri bi ayrı gzl
|
||
|
||
Günaydın sevgilim
|
||
|
||
sil baştan ve çocukken sahip olduğum...
|
||
|
||
| -sil baştan -ben şarkımı söylerken(ozellkle başı) -vazgeçtim dünyadan -can kırıkları -can kırıkları -hoşçakal -sana bilmediğim birşey söyleyemem...vb |
||
|
||
| ilk albüm full | ||
|
||
| babam oğlum |
||
|
||
aşk,bugün,mülteci,fırtına,gözlerimin etrafındaki çizgiler,ay,bu aşk fazla sana,sigara,aslında bütün şarkılarını seviyorum ama bunlar özet
|
||
|
||
| bütün şarkıları.. ama sıralıcak olursam; gözyaşlarımızın tadı aynı,yağmurlar,çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar,vazgeçtim dünyadan..................... |
||
|
||
ya şu avatar resimleri olmayanlar bi iki resim yüklesinler kendilerine profil ayarlarından. Bİkaçınıza ben resim ekledim zaten
|
||
|
||
| 1-çakıl taşları 2-yağmurlar |
||
|
||
| bütün şarkılarını vazgeçtim dünyadan okyanus yagmurlar yerdeler can kırıkları buqün... | ||
|
||
| tüm şarkılarını sefiorum ancak sil baştanın yeri bi başka... | ||
|
||
en beğendiğim artık kısa cümleler kuruyorum adlı parç.
|
||
|
||
| yaqMuRLaR bN şarKıMı soLeRkeN .. |
||
|
||
| daha iyi olmaz mıydı okyanus çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar |
||
|
||
| aslında hepsini çook severim ama, korkarak yaşıyorsan'ın ayrı bir yeri var... | ||
|
||
| ben şarkımı söylerken | ||
|
||
| Hepsinin tadı bir başka ama <> Sil Baştan<> Harika Ötesi Bir şarkı |
||
|
||
| genelde pek dinlemem kendisini ama sil baştan güzeldir hakkaten | ||
|
||
| sigara,can kırıkları silbaştan | ||
|
||
| "Korkarak Yaşıyorsan" | ||
|
||
en gzlleri:bn şarkımı sölrken sil bştan mayın tarlası
|
||
|
||
| -yağmurlar -değirmenler -sigara -bugün... şebonun kötü şarkısı olamaz zaten ama aralardan zorla seçtik işte bi iki tane...
|
||
|
||
bırak kadının olayım
|
||
|
||
sil baştan...
|
||
|
||
ayrım yapmak çok zor,şebonun bütün şarkıları süper ama ben okyanus diyorum
|
||
|
||
| bu aşk fazla sana,sil baştan,sigara,çakıl taşları ....... | ||
|
||
| hepsi güzel şarkıların ama deli kızım uyan, sil baştan, ben şarkımı söylerken bambaşkaa
|
||
|
||
ünzile de çoook güzel ![]() babam vee oğlum ![]() gel ey seher ![]() ....................... |
||
|
||
fırtına
|
||
|
||
şebonun bütün şarkıları süper ötesi,ayrım yapmak çok zor ama ben okyanus diyorum
|
||
|
||
| Çakıltaşları, Can Kırıkları, Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler | ||
|
||
| sil baştan ben sarkımı soylerken bu ask fazla sana, sıgara .......
|
||
|
||
bTn' ŞrkıLaRı... amaA. enÇK bni ErkiLeyenide SİLbaştn!!!!
|
||
|
||
| Ben şarkımı söylerken |
||
|
||
Ben şarkımı söylerken sil bastan bncee |
||
|
||
off off ne zor bi anket bu ya ![]() mülteci,geçmişe yolculuk,can kırıkları,ay,kırmızı rugan ayakkabılar,babam oglum,sigara,durma,korkarak yaşıyorsan,saatim çalmadan,perdeler..... daha warda en sewdiklerimi ayırt edemediklerimi yazdım |
||
|
||
off off ne zor bi anket bu ya hersey insanlar için,yagmurlar,okyanus,yeniden dogup gelsem,sana bilmedigin bir şey sögleyemem
![]() mülteci,geçmişe yolculuk,can kırıkları,ay,kırmızı rugan ayakkabılar,babam oglum,sigara,durma,korkarak yaşıyorsan,saatim çalmadan,perdeler..... daha warda en sewdiklerimi ayırt edemediklerimi yazdım |
||
|
||
| Bu aşk fazla sana Sigara Hoşçakal Ben şarkımı söylerken Çakıl taşları Gözlerimin etrafındaki çizgiler Cankırıkları daha sayimmi bütün şarkıları gerçektende çok güzel
|
||
|
||
çocukken sahip olduğum..sana bilmediğim birşey söyleyemem....bu aşk fazla sanaa..
|
||
|
||
| bu ask sana fasla,yagmurlar,bugün | ||
|
||
| Hepsi Ama Beni İfade Eden Şarkıları :: Bu Aşk Fazla Sana, Sil Baştan, Yağmurlar, Okyanus
|
||
|
||
| ÜNZİLE başta oLmak üzere yağmurlar - kırmızı rugan ayakkabılar - geçmişe yoLcuLuk - korkarak yaşıyorsan - okyanus ve sayamadıkLarım.. | ||
|
||
| sebnemin butunsarkıları guzel ama ünzile ve silbaştan sarkılarının yeri bambaşka
|
||
|
||
| arkadaşlar ünzile şebnem ferahın degil sezen aksunun şarkısıdır sadece cover diyebiliriz | ||
|
||
| phenceeen qüsel sarqısı wazqectim dünyadan..!! | ||