|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 1975 - High Voltage Register or Login 1976 - Dirty Deeds Done Dirt Cheap Register or Login 1977 - Let There Be Rock Register or Login 1978 - If you want blood you've got it Register or Login 1978 - Powerage Register or Login 1979 - Highway To Hell Register or Login 1980 - Back in Black Register or Login 1981 - For those about to rock Register or Login 1983 - Flick Of The Switch Register or Login 1984 - Jailbreak Register or Login 1985 - Fly On The Wall Register or Login 1986 - Who Made Who Register or Login 1988 - Blow Up Your Video Register or Login 1990 - The Razor's Edge Register or Login 1995 - Ballbreaker Register or Login 2000 - Stiff Upper Lip Register or Login Tüm albümlerin rar şifresi : Bilgin |
||
|
||
| Güzel paylaşım Dinlenilmesi zaten tavsiye Bir kaç albüm eksik olsun,güzel çalışma
|
||
|
||
|
||
|
||
çok güzel teşekkürler
|
||
|
||
linkler ölmeden hepsini arşivinize katın derim
|
||
|
||
ellerine sağlık bunları arşivime katmak beni çok mutlu edicekdir.
|
||
|
||
| paylaşım için çoık saol | ||
|
||
| ya geçenlerde bişey oldu. anlatiyim. service pack 2'yi internetten indirdim işte indi bitti yüklendi falan bilgisayarı tekrar başlattım. ayın başıydı bişeyler indiriyim dedim girdim bu topice. rapidshare linkine tıkladım ve direkt olarak Sabit diske kaydet butonu çıktı. kaydet dedim 400 kb'la indirmeye başladı. neyse işte dedim madem iniyo bi tanesini daha indiriyim. tıkladım falan diğerleri de inmeye başladı 400-500 kb'la. hala olayın şokundayım ben =) [dipnot: o gün indirdiğim toplam veri boyutu : 5 gb] =) |
||