|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 evet arkadaşlar sayın cumhurbaskanımızı nasıl buluyorsunuz.sizce nasıl biri??? |
||
|
||
| seçeneklerde saman altından su yürütür olsaydı keşke =7 | ||
|
||
| walla 2 kanki geçtiler devletin başına hade hayırlısı x] tayyipten |
||
|
||
| Bence Başbakan olmalıydı... | ||
|
||
laik olsun.başjka bişey istemem
|
||
|
||
| "when ı steal" parçasındaki solosu çok güzel =D | ||
|
||
in aşşa
|
||
|
||
yürüyüşü çok kötü.bıyıkları cok cekici veresim var ![]() hıncal uluça benzettiğim olur arasıra. |
||
|
||
| allahı siyasete alet eden islamcı değil islamı kullanıp islamcı gibi görünen, uyumsuz-çatışmacı .......... | ||
|
||
seçeneklerde saman altından su yürütür olsaydı keşke =7 huhahaha kesinlikle katılıyorum
|
||
|
||
| hiçbir şey olmamalıydı bence ne cumhurbaşkanı ne de başbakan Ahmet Necdet Sezer çok iyi bir cumhurbaşkanıydı | ||
|
||
hiçbir şey olmamalıydı bence ne cumhurbaşkanı ne de başbakan Ahmet Necdet Sezer çok iyi bir cumhurbaşkanıydı abi hiç bişi yapmadı yaaaaa ne ii si bence abdullah gül ii ye benziyo çünkü çok geziyo ülkenin her yerine gidiyor yurt dışına çıkıyor siyaseti gerçekten biliyor
|
||
|
||
| çok gezince siyaseti iyi |
||
|
||
çok gezince siyaseti iyi mi bilio oluyomuş ahah ii bi noktaya değinmiş
|
||
|
||
| abdullah gül hakkında |
||
|
||
|
||
|
||
abi gerçekten siyaseti biliyorrrrr gezmek siyaset diil ama siyasette iki yüzlü olunmalıdır herkese gülünmeli ama içte kendi kendine çıkarlarını düşünmeli ve bence ülkemiz için ii şeyler yapacak bakalımmmmm
|
||
|
||
iyide ne kadar gereksiz bi anket bu bize ne müzik sitesi değil mi bu siyaset ne alaka ![]() herkesin görüşü ayrı olabilir ilk defa bi forumda siyaset içeren anket açıldığını görüyorum çok yanlış bence ![]() abdullah gülü desteklediğim için yazmıyorum kimse çarpıtmasın
|
||
|
||
iyide ne kadar gereksiz bi anket bu bize ne müzik sitesi değil mi bu siyaset ne alaka sana katılmıyorum bence çok güzel bir tartışma konusu
![]() herkesin görüşü ayrı olabilir ilk defa bi forumda siyaset içeren anket açıldığını görüyorum çok yanlış bence ![]() abdullah gülü desteklediğim için yazmıyorum kimse çarpıtmasın ![]() |
||