|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Kural basit. Sadece 3 kelime ile hikayeyi devam ettirin. ^^ Ben başlıyorum. Birgün yolda yürürken... |
||
|
||
| birden durdum ve... | ||
|
||
| karşımda duran kıza | ||
|
||
| şöyle bi baktım | ||
|
||
| göz göze geldik.... | ||
|
||
| Dudakdan yapıştım hemen... | ||
|
||
| tabi kız tokatı patlattı hemen | ||
|
||
tabi kız tokatı patlattı hemen derkeneeeeeee yok yok olur mu kızın hoşuna gitti...
|
||
|
||
kız neolup bittiğini anlamadan kaçmaya basladım
|
||
|
||
| bugunlerde sacmasapan davraniyordum | ||
|
||
aaaniden önüne 3 dişi kalmış canavar çıktı
|
||
|
||
canavarı bi güzel yatırdım..
|
||
|
||
göz göze geldik....
|
||
|
||
onunda dudakdan yapıştım
|
||
|
||
sonra dedim ben ne yapıorum kaç a.q bu canavar adamı yer...
|
||
|
||
öyle dememe kalmadan yedi. ![]() (sıkıyosa devam ettirin )
|
||
|
||
ben öldüm ama arkamda bir oğlan bırakmıştım(kızdan) büyüdü kerata
|
||
|
||
| sonra mezarımı evin bahçesine yaptırdı | ||
|
||
adını sezer koymuşlar oğlanın
|
||
|
||
sezercik disarda top oynarken birde ne görsün ..
|
||
|
||
| beyler ya lütfen 3 kelime dedik siz tamamen cümle kuruyosunuz böle oln onu gördüğümde korkmuştum 1 2 3 |
||
|
||
| damarlarımdaki kan durmuştu | ||
|
||
birden bire üstündekileri çıkardı
|
||
|
||
oha dedim veee
|
||
|
||
| bana bunu yapmaaa 1 2 3
|
||
|
||
ama çok geçti
|
||
|
||
bıçagı çekti ve onu parçaladı......
|
||
|
||
ortalık kan içindeidi..
|
||
|
||
midem bulandı kustum ![]() |
||
|
||
| polisss diye bagirdim.. | ||
|
||
| ama kimse takmadı..... | ||
|
||
Hemen kacmaya basladim...
|
||
|
||
ama o peşimdeydi....
|
||
|
||
nefesini ensemde hissediyordum..... ![]() |
||
|
||
derken ayağım takıldı ve yere düştüm oda ne .. ?
|
||
|
||
at pisliğimi ne olduğunu anlayamadım korkudan ![]() |
||
|
||
meğer ayağım yolun ortasındaki bavula takılmış..
|
||
|
||
bavulda ne olduğunu merak edip açmaya başladım ![]() |
||
|
||
| içinden çıkan parçalara ayrılmış cesedi görünce direk bavulu alıp peşimden gelen adamın üstüne attım ve.. | ||
|
||
| arkama bakmadan koşmaya devam ettim ama birden... | ||
|
||
| ama birden cebimdeki kalem tabanca geldi aklıma.. Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| panikle cebimden çıkardım arkamı döndüm ve.... | ||
|
||
| kalemi çıkartıp adama doğrulttum ve adam bi anda durdu ve kahkaha atmaya başladı Aaadeta "o ne la öyle" der gibiydi .. | ||
|
||
| salak olduğunu en baştan anlamıştım adamın ,sabahtan beri peşimdeydi ona açıklama yapmadan.... | ||
|
||
| yeter artık dedim ve ateşledim kalemi.. | ||
|
||
| adam birden sarsıldı ama düşmedi,üstüme gelmeye başladı .... | ||
|
||
| ok yaydan çıkmıştı bi kere Kalemi attım ve belimden dede yadigarı çakıyı çıkartıp adamın üstüne atladım.. | ||
|
||
| dınnkk die alnına çakıverdim adam pis pis gülümsüyordu hala.sanırım bu adam... | ||
|
||
| sanırım bu adam gölgelerin gücü adına yaratılmış mübarek bi adamdı Hiç bişekilde ölmüyordu Artık tamamen çaresiz hissediyordum kendimi. Fakat.... (uykum geldi bittim ben İyi geceler )
|
||
|
||
fakat birden uykum geldi olduğum yere kıvrılıverdim ![]() (ii geceler) |
||
|
||
| =)) | ||
|
||
![]() |
||
|
||
derken adamın üstüme geldigini anladım bu uykumu açmaya yetmişti ve onu öldüremeyecegimi anladım ve kendi kendime olmuyorsa zararsız ufak parçalara dönüştürürüm dedim.....
|
||
|
||
tam o anda gökten bi kılıç indi ve adamı ikiye ayırıverdim
|
||
|
||
benim yorum olucaktı burda..
|
||
|
||
tam o anda gökten bi kılıç indi ve adamı ikiye ayırıverdim (iki yetmez yanlız iki parça yine bişiler yapar.... kolları kesecen 2 bacakları kesecen 4 kafayı kesecen5 vücududa ikiye ayırırsın 7 anca yerter....)
![]() |
||
|
||
| ooooo evet onu öldürmüştüm....evet bunu başardım....ama...o da ne hayır!...bütün parçalar birleşiyordu..hayır bu olamazdı...inanamadım, gözlerimi ovuşturdum ama benim gözlerimi ovuşturmam için geçen birkaç saniyede bütün parçaları birleşmişti...ve gözlerini bana dikmişti..... | ||
|
||
| ortalık kan içinde kalmıştı yolda kusan kusana heryeri poh götürüyodu koşmaya başladım mahallenin kahvesine gittim ve bizim kahraman - salih abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii salih abi - he koçum söle bizim kahraman - abi peşimde bi adam var abi adam yaratık ölmüyo ve salih abi kahveden topladıgı çeşitli meslek dalından arkadaşları ile adamın üstüne gitmeye başladı....... |
||
|
||
| ama o da ne adam resmen kendini kopyalamış ve iğrenç bir hale gelmiş. salih abi bu yaratığı görünce arkasına bakmadan kaçmaya başladı ve giderken bana dedi ki.... |
||
|
||
| kaç olm kaç yaratık geliyo kaç kurtar kendini amma ben birden kafamı yukarı kaldırdım ve kendime nereye kadar dedim arkasından mp3 playerımı çıkarttım ve lamb of god un black label şarkısını dinlemeye başladım ikinci ritim girdiginde wall of death yaparcasına canavar a saldırdım........ | ||
|
||
| aldım yerden bi taş çaktım yaratığın alnının çatısına soona yaratık yerde parçaladım ölmedi kafaya daşı yiyince yığılı hayvanat |
||
|
||
| e tabi kafa hassas bi yer bektım boole yatıyo dedim bari baglıyım elini ayagını ayılınca kıpırdayamasın | ||
|
||
O anda adam uyandı bende yerden bulduğum demir bir sopanın ucunu çakmakla ısıtıp ![]() sopayı adamın burnundan sokarak beynini karıştırmaya başladım kusun
|
||
|
||
| ben karıştırırken demir sopanın ucunu örümcekler sarmaya başladı.adamın beyninin içinden iğrenç böcekler çıkarken.... | ||
|
||
salih abi elinde hiperoptik baskküler dondurucuyla geri döndü.
|
||
|
||
| ben salih abiye abi o ne dedim salih abi hiperoptik baskküler dondurucu diyene kadar canavar ayaktaydı derken beyni kulagından aşşa düştü salih abi hiperoptik baskküler dondurucuyla canavarın beynini dondurdu derken........ | ||
|
||
arkadan bi hıyar canavarın beynini hiperoptik basküler ısıtıcıyla ısıttı
|
||
|
||
| vee canavar kendine geldi anladım kurtuluş yoktu bende yeni bir çare buldumm | ||
|
||
bu arada arkadaki de hala ısıtmaya devam ediyordu canavarı canavar bunalıp tansiyonu çıktı
|
||
|
||
| cebinden tansiyon ilacını çıkardı yuhhh dedim ...=)))) | ||