|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 bende bu olaydan yararlanııııp............................................canavarı akşam yemeğine çağırdım.
|
||
|
||
| ama okadar çok yediki hesap kabardı cebimde okadar para yoktu tekrar kaçsam mı diye planlar yapmaya başladım=))) | ||
|
||
sonra dedim ki ben bi tuvalete gidiyorum birazdan gelirim
|
||
|
||
sonra dedim ki ben bi tuvalete gidiyorum birazdan gelirim ![]() Düşündüm .. Düşündüm.. Düşündüm.. Çıktım tuvaletten.. '' Siz gidin , ben bulaşıkları yıkarım '' Dedim.. |
||
|
||
canavar kalkmayı reddetti bulaşıkları beraber yıkayalım sonra işimiz var dedi......
|
||
|
||
bulaşıkları beraber yıkamaya başlamıştık ve köpüklü suyu gözüne isabet alıcak şekilde fırlattım ve depar attım
|
||
|
||
| çok sinirlenmişti ama bu sefer takip etmiyordu kaçmaya devam ettim ne olur ne olmaz diye taksiye bindim eve gittim ve hazırlıklara başladım...... | ||
|
||
| derken cam patladı ve camdan içeri girdi tam karşımdaydı | ||
|
||
| elimdeki silahın mermilerini üzerine boşalttım..... | ||
|
||
| merminin açtığı delikler birer birer yeniden kapanmaya başlamıstı ve.. | ||
|
||
bende salih abiyi çağırdım ''Salihhhh Abiiiiii Hiperoptik Basküler Dondurucu nerde???''
|
||
|
||
| salih abi yok piyasada napıcamı şaşırdım tabi | ||
|
||
| bende 3 elementi içeren uygun mekanı bulmak için koşturmaya başlaıdm mesela akp konre salonu Kendimi mirkelam gibi hisstemeye başlamıştım.. | ||
|
||
| hiç durmadan koşuyordum devamlı koşuyordum koştum koştum koştum ve..... | ||
|
||
uzakta eski Hun Türklerinden Tarkan ''Atıl kurtt''diye bağırdıktan sonra Kurt Cobain in canavar'a saldırmaya başladığını gördüm
|
||
|
||
| canavarın kulağını koparan kurt artık canavarı dahada sinirlendirmişti | ||
|
||
| canavar gözlerini dikmiş bana bakıyorduki....ben o anda canavarla göz göze geldim o ne......... | ||
|
||
Tarkan daldı canavara ''al ulan köpekkk'' ''bu anam için bu babam için'' derken bunlar cüneyt arkın'ın replikleri diilmiydi diye düşünmeye başladım.
|
||
|
||
| derken canavar yere yığıldı Tarkanın bıçağı çok yıpranmıştı Bilenmesi için kasap hayriye doğru yola çıktı | ||
|
||
| baktım canavar kendinden geçmiş yatıyo acıdım tabi kazdım bi çukur gömdüm bunu içeri....... | ||
|
||
tam gömdüm ruhuna el fatiha deken birden canavarın o derisi soyulmuş kanlı elleri toprağı delerek dışarı fırlayıverdi... bu yine tabanları yağlama vaktinin geldiğinin işaretiydi.
|
||
|
||
| bu durumdan çok sıkılmaya başlamıştım etrafıma baktım benden başka sıkılan varmı diye... | ||
|
||
| meğer benden başka herkes sıkılıyormus Milleti topladım lunaparka geldim | ||
|
||
| neden böle bişi yaptım kendime şaşarken aaa o da neeee??? | ||
|
||
| dönmedolap bozuldu millet havada asılı kaldı | ||
|
||
| herkez çığlık çığlığa panikten ama ben... | ||
|
||
| ben soğukkanlılığımı koruyarak trafo odasına daldım meğer şartelleri ip.enin birini indirmiş Sonra | ||
|
||
| gidip o ip....yi buldum...bi temiz elledim=)))yeni maceralar beni bekliyordu yavaştan yol almaya başladım ama nereye.... | ||
|
||
| palandökene doğru yola çıktım 2 eşkiyanın bir köylü kadını dağa kaldırdıkları haberi gelmişti.. | ||
|
||
| bırakınn uleeennn diye bağırdım ama erken olmuş kimsecikler yok etrafımda.ilk önce eşkiyaları bulayım dedim.yola koyuldum.. | ||
|
||
| aman bide ne göreyim ! beyaz bi at,bindim tabii. | ||
|
||
| dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık diye ilerlerken en ıssız yerde atın ayağı burkuldu fırlattı beni 50 metre ileriye.. | ||
|
||
| çok ıssız bi yer tabi su falan yok at nası dinlencek bende bıktım tabi bu fantastik yolculuktan ulan adam gibi bi araba alayım da klmia yı açıp gideyim dedim ve en yakın galeriye doğru yürümeye başladım. | ||
|
||
en fiyakalısından bi arabayı çektim altıma. rammstein-ich will eşliginde yola koyuldum
|
||
|
||
| eee palandöken'e geldim de eşkiyalar ortada gözükmüyor. | ||
|
||
| meğerse uludağa gitmişler sonra bende uludağa doru ilerlerken karşıma birde ne çıktı | ||
|
||
ulan yine bu i..ne canavar.Dedim ki ''Oğlum gömmedik mi ulan seni.Ne çıktın mezardan?Eşşek kadar mezar taşı yaptırdım len senin için s..ir gir mezarına şimdi.
|
||
|
||
| kime dion lan dedi önce ama korkmadığımı anlayınca sie olup gitti mezarına neyse ben de yoluma devam ettim birde baktım uludağ yerine alp lere gelmişim.. | ||
|
||
| neyse burda da eşkiya vardır herhal deyip gezmeye başladım ortamı | ||
|
||
| geznirken ayağıma bir şey battı alttan yere bkınca ayağımın altında .... | ||
|
||
| bi baktım kazık gibi bişey e çektim ayagımı sonra tutum kazıgı çektim ve anam ne göriyim...... | ||
|
||
| ulan yine mi bu canavar bıktım senden dedim dolaşmaya devam ettim hani eşkiyalar nerde? | ||
|
||
| derken bi ateş gördüm... | ||
|
||
heh buldum dedim ve sesiz sessiz yakınlaştım
|
||
|
||
| ateşin içinden aksakallı bi dede çıktı.. | ||
|
||
ben tabi dinlemeye koyuldum aksakallı dedeyi malum daha yatırmadık altılıyı.
|
||
|
||
ben tabi dinlemeye koyuldum aksakallı dedeyi malum daha yatırmadık altılıyı. yauv senin şu hikayeyi devam ettirme topiğindeki performansına yorumlarına hastayım ya =D![]() aksakallı dede anlatmaya devam ederken ben uyuyakalmışım.. |
||
|
||
ben tabi bi uyandım aksakallı dede beni ker..neye götürmüş.Öptüm dedeyi dedim ki allah senden razı olsun amca millet at yarışı doldurtur sen bizi nereye getirdin ![]() Saol Neo
|
||
|
||
| ne yapıcagımı bilemedim önce....... | ||
|
||
| gittim bi abdest alam dedim tam tuvalete girdim kapıyı kapadım arkamı döndüm yaşlı dede tam karşımda Hocam ayıp oluyo ama ha dedim ve. ... | ||
|
||
yaşlı dede de pordon oğlum burası boş sanmıştım dedi.
|
||
|
||
| neyse dede çıktıda abdest almaya başladım tam kapıyı açarkene =)).. | ||
|
||
baktım dede çarpılmış.Dedim ki dedeye bide aksakallı olcan işte Allah'ın sevgili kullarından birini (Ben) getirirsen buraya çarpılısın böyle
|
||
|
||
| aksakallının çarpılmış bedenini de gömdüm...derken dağda eşkıya aramaktan sıkıldım ulan ne işim var alplerde dedim dönüyüm memleketime. arabama bindim bastım gaza. fakat tam yolda giderken.... | ||
|
||
| baktım adamın teki ser sefil yolda duruyo notostop çekiyo aldım arabaya bide ne görüyüm adam ünlü seri katil peter kürten (lakabı - düsselrof vampiri) mış...... | ||
|
||
Fakat tabi benim de seri katil arkadaşlarım olduğu için en ünlüsü de Albert Fish(mutlaka okuyun )'tan bi muhabbet açıldı.Meğerse anaokuldan arkadaşmışız adamla
|
||
|
||
| derken eski güzel cinayet anılarını anlatmaya başladı .. Ertesi gün.. | ||
|
||
| o eski günleri özlediği için kendini tutamayıp cinayetlere devam etti | ||
|
||
bende yanında başlamaya karar verdim....
|
||
|
||
Bana dediki''Tamam yarın sabah 7 de işbaşı yapıyosun 6:30 gibi atolyede ol''
|
||
|
||
| akşam heycandan uyuyamamıştım sabaha kadar gözümü kırpmadım sabah atölyenin kapısında idim içerden bazen iniltiler falan geliyodu ama her zaman gelen bir şey vardı o da koku idi sonra kapı açıldı ve......... | ||
|
||
kurbanımız karanlık ve pis atolyenın ortasındaki masada yatmış korkudan titriyordu
|
||
|
||
| bana onu işaret etti ve göster kendini dedi birden çocukluk anılarıma döndüm çocuklugumdaki o sevgi kelebekcikleri derken birden hepsi öldü ve kurbanla baş başa kaldım kenarda elektrikli testere duruyodu baktım ama çabuk öldürür dedim baktım orda bi neşter var içim gitti aldım elime kurbanın önce kollarının bi kısmını omuz hizasından kestim sonra bacaklarının yarısını el testeresiyle kestim ve kurbanı koltuk altlarından et kancalarına geçirip astım bu sayede her kıpğırdadıgında canı daha fazla yanacaktı.......(çok kaptırdım galiba sizede kalsın..) | ||
|
||
Bana dediki''Tamam yarın sabah 7 de işbaşı yapıyosun 6:30 gibi atolyede ol'' aıoğsfdauıhahahaahuıahaha
![]() |
||
|
||
| en sonun iyice kan akıtan kurbanı pirana dolu bahçedeki göletin içine attım.. | ||
|
||
| sonra piranaların yemediğini görünce piranalara sordum neden yemediniz diye meğerse çiğ et yememeye başlamışlar suda da pişiremedikleri için vejeteryan olmuşlarrrrrr ardından bende sie dedim .... | ||
|
||
| zaten ölmüş ölücegi kadar bende yakıyım bari dedim.... | ||
|
||
yakınca kokar herkes anlar dedim sonra ..çuvala koyup göle atmaya karar verdim
|
||
|
||
| çuval a koydum götürüyorum göle baktım kanlar damlıyo lan bi baktım arkada polis dedi bu ne ben dedim kurbanlık koyun yani kurban edilmiş koyun.... | ||
|
||
hımmm...nereye götürüyosun dedi mubarek hayvan böyle cuvalda goturulurmu dedı
|
||