|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 hayko cepkin ve marilyn manson arasindaki benzerlikler ve farkliliklar nelerdir? |
||
|
||
| bence hiç bi benzerlik yoktur..illa birini birine benzetme çabasında herkes bu bunu taklit ediyo şu şunu taklit ediyo demeye çok meraklı herkes | ||
|
||
| Benzerlikler var makyajı,çektirdiği fotoğrafları,giyinişi vs ama özenti değil bence özense de manson gibi olmaz | ||
|
||
| azda olsa var özentilik | ||
|
||
| alakası yok | ||
|
||
| görüntü olarak büyük bir özentilik var ama bunu müziklerine yansıtmıyor.. iyi olan tarafı da bu zaten.. |
||
|
||
| hayko konusunda çok hassasım lütfen biraz dikkat edin ama bence olsa olsa marilny midir marilyn midir o özentilik yapmıştır | ||
|
||
hayko konusunda çok hassasım lütfen biraz dikkat edin ama bence olsa olsa marilny midir marilyn midir o özentilik yapmıştır pohahahhahahahahhahjmsadgmahsadfbçkasdbkjsadgkçjafjahahhahahahahahha hiç güleceim yoktu marilyn manson taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç sene öncesinden beridir var xD haykonun ondan özentilik yapma gibi bi çabası yok ama abartma istersen gece gece güldürdün ilahi xD |
||
|
||
hayko cepkin ve marilyn manson arasindaki benzerlikler ve farkliliklar nelerdir? bi kere haykonun bi gözü yarı açık göz kası felçi nedeniyle Yani diyeceğim şu ki ; ne tip ne müzik benziyor =D
|
||
|
||
bence hiç bi benzerlik yoktur..illa birini birine benzetme çabasında herkes bu bunu taklit ediyo şu şunu taklit ediyo demeye çok meraklı herkes Sevdim seni;) aynen öyle...Hayko Cepkin,Manson dinliyor konserlerine gidiyor diye böyle taklit özenti demek yanlış...Hayko hem metal değil rock...
|
||
|
||
| manson metal mi ? | ||
|
||
ne alakası var haykonun hayko öyle gökten inme insan değildir özenti olamaz bir geçmişi var çünkü
|
||
|
||
ne alakası var haykonun hayko öyle gökten inme insan değildir özenti olamaz bir geçmişi var çünkü
|
||
|
||
manson metal mi ? Ben metal olarak biliyorum yanlışsam pardon... |
||
|
||
| haykoyo çok seviyorum tüm şarkıları ezberimde sırf onu dinliorum ama sanırım biraz özenti var hayko onun için"türkiyeye 5 dakikalık bile gelse giderim" dedi ve zaten ikiside konserde yüzünün bir parçasını boyamıyor mu? |
||
|
||
haykoyo çok seviyorum tüm şarkıları ezberimde sırf onu dinliorum ama sanırım biraz özenti var hayko onun için"türkiyeye 5 dakikalık bile gelse giderim" dedi ve zaten ikiside konserde yüzünün bir parçasını boyamıyor mu? haklısın sadece ikisi yapıo bunu |
||
|
||
görüntü olarak büyük bir özentilik var ama bunu müziklerine yansıtmıyor.. çok doğru.
iyi olan tarafı da bu zaten.. |
||
|
||
| sacma bi soru ikisinide sevmem benzerlik bu |
||
|
||
| MARYLİYNE GÖRE BİŞİ YOK HİÇ Bİ BEZERLİK YOK AMA İNSANLAR HAYKONUN TAKLİT ETTİĞİNİ İDDA EDİYOLAR YOK BÖLE BİŞİ MARYLYN HAYKONUN TIRNAĞI BİLE OLAMAZ | ||
|
||
| Gidişat kötü... | ||
|
||
hehe ![]() |
||
|
||
yha özentilik demeyelimde biraz benzerlik var özellikle makyaj...
|
||
|
||
| ikisinide pek dinlemem ama bence benzerlik yok , marilyn her yönden daha üsstündür... | ||
|
||
ikisinide sevmem .. ama parcalara bakarsan marilyn haykoya 1000 basar :D
|
||
|
||
| Bence ne Ne bir Hayko Çepkin Marliyn manson olabilir Nede Bir Marliyn Manson Hayko Çepkin olabilir İkiside farkıllar tarzlarıyla yaptıkları işlerle müzik tarzlarıla hayranlarıyla tamamen farklılar |
||
|
||
| elki çstilleriideiştireri ve makyayapmaları (ki bu haykoda daa az) yönünden çok azcık ta olsa belki benzetilebilirler ama yaptıkları müzik açısından alaka yok cidden | ||
|
||
MARYLİYNE GÖRE BİŞİ YOK HİÇ Bİ BEZERLİK YOK AMA İNSANLAR HAYKONUN TAKLİT ETTİĞİNİ İDDA EDİYOLAR YOK BÖLE BİŞİ MARYLYN HAYKONUN TIRNAĞI BİLE OLAMAZ Marilyn Hayko'nun tırnağı bile olamaz mı? Senin işin zor ya.. ![]() Hayko cepkin Marilyn manson hayranıdır. Hayranlıktan doğan bi imaj benzerliği var bence. Onun dışında müzikleri çok farklı zaten ve 2side iyi yapıyor. Hayko'yu da severim yanlış anlaşılmasın ama Marilyn'e taparım..
|
||
|
||
sanırım aynı sahneye çıkmak hayko cepkinin hayalidir ole bi konser türkiyede olsa hayatta kaçırmam
|
||
|
||
| yani hayko yu abartmayın yaa o kdar | ||
|
||
Olur mu hiç öyle şey Marilyn kim ki Haykonun tırnağı bile olamaz o
|
||
|
||
hayko kim ya bence abartılıyor ve abartıldığı için üstellerle karşılaştırılıp yükseltiliyor..! benim kararım MM'le ne benzerliği nede farkı yok..!çünkü hayko yok.! karşılştırma yok..! bunlar benim fikrim ters tepki kabalık yok.!
|
||
|
||
ya bence de birazda olsa benzerlik var makyajı fotoları falan ama sölede bişey var herkes ilk baslarda birisini kendine örnek alır daha sonradan kendi kimliğini olusturur kendi yolunu yapar haykoda bence böyle bişey yaptı...
|
||
|
||
ya bence de birazda olsa benzerlik var makyajı fotoları falan ama sölede bişey var herkes ilk baslarda birisini kendine örnek olur daha sonradan kendi kimliğini olusturur kendi yolunu yapar haykoda bence böyle bişey yaptı... ![]() sorunun cevabından bir soru daha çıktı.. peki hayko MM'le başladı diyorsun yola eee ozaman MM kimle başlamıstı..!??
|
||
|
||
bence arada hiç bi benzerlik yok hayko nun biçok şarkısını sewerkn marlyni pek sewmem we dinlemem itici bi tip
|
||
|
||
hayko'nun kendisine has bir tarzı var...bence alakası yok marilyn manson'la sadece marilyn manson hayranı hayko . . .
|
||
|
||
| marilyn ve hayko.. bu karşılaştırmanın yapılması bile hata.. herkes makyajına yoğunlaşmış bir çok sanatçı makyaj yapıyor ozaman onlar içinde bunu söyleyelim hepsi birbirine özenmiştir belki.. | ||
|
||
Bence ne bencede.....katılıyorum......
Ne bir Hayko Çepkin Marliyn manson olabilir Nede Bir Marliyn Manson Hayko Çepkin olabilir İkiside farkıllar tarzlarıyla yaptıkları işlerle müzik tarzlarıla hayranlarıyla tamamen farklılar |
||
|
||
ßenim için sadece HayKo CepKin " - ji ! onsuz 1 dk bile geçmedi şu güne kadr xDDiğeri xD
|
||
|
||
| Farklar: Marilyn Manson karizmatik, harika bir sesi var, harika şarkılar yazıyor(bkz Coma White) Hayko Cepkin sesi nağmeli pek sevmiyorum, karizma değil, şarkı sözlerini pek beğenmiyorum. |
||
|
||
| Marilyn olmasaydı Hayko olmazdı işte bu kadar basit.. | ||
|
||
| [/i][/b] | ||
|
||
Marilyn olmasaydı Hayko olmazdı işte bu kadar basit.. HİÇDE BİLEM
|
||
|
||
Git aşkına sor o da aynı yanıtı vercek
|
||
|
||
Marilyn tek üstüne tanımam bu kadar
|
||
|
||
Vay be artık yakışıklı olup olmamasına göre değerlendiriyoruz yapılan müziği.. Yok yok emre daha yakışıklı o daha güzel yapıyor Hayat ne tuhaf insanlar falan
|
||
|
||
| Blue Jean adlı dergide bu ay bir röportajı vardı Hayko'nun müzisyen olmasaydınız ne olurdunuz sorusuna katil olurdum yanıtını verdi ben daha ne diyim.. Brain'ın hayatını ezberleyip gelmiş heralde. | ||
|
||
hayko marılyn'ın ılk cıktıgı halını anımsatıyor ılk makyajı halı tavırları sahne performansları tabıkı kendıde bıseyler katıyoo ama daha cok marılyn çakması gıbıı ortalıklarda ama severım haykoyuda marılynı da
|
||
|
||
Blue Jean adlı dergide bu ay bir röportajı vardı Hayko'nun müzisyen olmasaydınız ne olurdunuz sorusuna katil olurdum yanıtını verdi ben daha ne diyim.. Brain'ın hayatını ezberleyip gelmiş heralde.
|
||
|
||
Benzerlikler var makyajı,çektirdiği fotoğrafları,giyinişi vs ama özenti değil bence özense de manson gibi olmaz
|
||
|
||
hayko cepkin ve marilyn manson arasindaki benzerlikler ve farkliliklar nelerdir? bi kere haykonun bi gözü yarı açık göz kası felçi nedeniyle Yani diyeceğim şu ki ; ne tip ne müzik benziyor =D ![]() Aynen bencede ne tip benziyor nede müzik....Ben haykoyu tercih ediyorum. |
||
|
||
=/ nasıl hiçbi benzerlik yok ya adama resmen göstere göstere marilynin türkiye şubesiyim diyo
|
||
|
||
=/ nasıl hiçbi benzerlik yok ya adama resmen göstere göstere marilynin türkiye şubesiyim diyo Kesinlikle ! ya bu adamların tiplerini bilmiyosunuz yada şaka bunlar.. İkisinin resmini yan yana koyup bir bakmalısınız bence. Yüxexes'in 5 sayısının olduğu bir zamazingo yapmıslar(adı aklıma gelmedi) kapakta Hayko çektirdiği resim var direk Marilyn2.. Poz veriş tarzi, giyimi, yanıtları herseyiyle anımsatıyor ama müzik kalitesi haricinde tabii bunlar benim görüşlerim.
![]() |
||
|
||
| görüşten öte açıkça ortada olan bişe yada bizim gibi görenlerin gözünde problem war...Ses ve müzik kalitesi denildiği zaman tabi o apayrı çunku hayko & ..... dedimiz marilyn manson görüntü bakımından taklit tamam 2 makyaj yaparsın hayatını,roportajlarını okursun vs yapabilirsin ama ses ve yorumu taklit etmek zordur be! | ||
|
||
Marilyn olmasaydı Hayko türkücü olurdu.. [El-Manson Suresi]
|
||
|
||
Marilyn olmasaydı Hayko türkücü olurdu.. [El-Manson Suresi] ![]()
|
||
|
||
|
||
haha farkında olmadanda olsa ÜYEMİZ..! böyle bir konuya verilebilecek en mantıklı cevabı vermiş sanki
|
||