|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 psychedelic rock a yakinliginiz.. & en sevdiginiz psychedelic rock parcalari.. = ? |
||
|
||
uzak dursun bana
|
||
|
||
Uzak dursun derken ![]() Müzik tarihinin köprü türü blue ve rock müziğin evrimsel gelişimi,yayılması ve özgünlüğü.Tamamen yeni bir hava,çoğu müzisyenin alt yapısında bir yerlerde bir şekilde bulunan tür ve bu türde dev grup/sanatçılar Pink floyd,The Beatles(saç tarzıda o dönemler yasaklanmış,bknz:beatles saç tarzı),Jimi Hendrix vb... ![]() Parçaları saymak zor bir soru
|
||
|
||
| radiohead - creep pink floyd- welcome to the machine |
||
|
||
müzik tarihinin efsaneleri jimi,led zeppelin ve pink floyd bu türün öncüleri ve yaratıcıları ama ben bu tarzı yeni nesilden dinlemeyi tercih ediyorum ve the mars volta'nın üstüne bir grup tanımıyorum grubun ilk albümü olan De-Loused In The Comatorium albümünü tavsiye ediyorum herkese ![]() |
||