TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Anketler

Konu: psychedelic rock

Sayfa: [ 1 ]

vine 16.09.2007 00:51:16

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
psychedelic rock a yakinliginiz.. & en sevdiginiz psychedelic rock parcalari.. = ?

Brainiac 16.09.2007 06:55:27
uzak dursun bana Cheesy

Rockium 16.09.2007 07:17:14
Uzak dursun derken  Sad

Müzik tarihinin köprü türü blue ve rock müziğin evrimsel gelişimi,yayılması ve özgünlüğü.Tamamen yeni bir hava,çoğu müzisyenin alt yapısında bir yerlerde bir şekilde bulunan tür ve bu türde dev grup/sanatçılar Pink floyd,The Beatles(saç tarzıda  o dönemler yasaklanmış,bknz:beatles saç tarzı),Jimi Hendrix vb...  Cheesy

Parçaları saymak zor bir soru  Wink

vine 16.09.2007 09:40:37
radiohead - creep
pink floyd- welcome to the machine

Fallout 07.01.2008 15:31:04
müzik tarihinin efsaneleri jimi,led zeppelin ve pink floyd bu türün öncüleri ve yaratıcıları ama ben bu tarzı yeni nesilden dinlemeyi tercih ediyorum ve the mars volta'nın üstüne bir grup tanımıyorum tap tap grubun ilk albümü olan De-Loused In The Comatorium albümünü tavsiye ediyorum herkese Wink

Sayfa: [ 1 ]