TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Bilim,Felsefe

Konu: nietzsche buyuk adamdir

Sayfa: [ 1 ]

vine 16.09.2007 01:10:33

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
' boyle buyurdu zerdust ' ten bikac cumle:

-kor gibi giderdim kutlu yollarda; sonra pisliklerle doldurdunuz yolunu korun. eski kaldirimlarindan tiksinmekte simdi kor.

-sadece mezarlarin oldugu yerdedir dirilisler.

-yalnizlik ey evim olan yalnizlik! yaban diyarlarda yabanillar gibi onca uzun yasadim ki sana gozyaslariyla donmemek elimde degil.

Brainiac 16.09.2007 07:04:06
gereksizlik abidesi..
söylediklerinde hiçbir mantık aramanızı önermem.. Smiley
çünkü bir mantık yok !!
ayrıca başlık da bir o kadar rahatsız edici : "nietzsche buyuk adamdir"
kime göre ?!

vine 16.09.2007 09:54:20
bana gore.
ayrica dunyadaki cogu kisiye gore.

Brainiac 16.09.2007 10:25:20
o bahsettiğin kişiler bile görecelidir.. Wink
sana göre o azınlık çoktur..
bana göre azdır Wink

JoeyRamone 16.09.2007 12:58:17
Pazar yerinden ve şandan uzakta yer alır büyük olan her şey. Hep pazar yerinden ve şandan uzakta barınmıştır yeni değerler yaratan. Yalnızlığına kaç dostum görüyorum ki her yerini ağılı sinekler sokmuş. Sert ve sağlam bir havanın estiği yere kaç! Yalnızlığına kaç! Sen küçük ve acınacak kişilere pek yakın yaşadın. Onların göze görünmez aclerinden kaç! Onlar sana karşı öcden başka birşey değildirler. Artık el kaldırma onlara! Sayısızdır onlar, hem senin yazgın sinek kovmak değildir ki...

Nietzsche

Rockium 18.09.2007 03:25:35
Benim yazgım bilinmeyen yerde karanlığa saklanmış bir gölge ve hissedebileceğimi bildiğim ama göremediğim derinlik.

Barlas Çetin Öztürk/ROCKIUM

neorammstein 18.09.2007 03:47:55
Benim yazgım bilinmeyen yerde karanlığa saklanmış bir gölge ve hissedebileceğimi bildiğim ama göremediğim derinlik.

Cheesy:D:D:Cheesy:D:Cheesy:D:Cheesy:D:   

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır Zamanı boşa geçirenlere er yada geç birşey geçirirler

John Erman Tuzun  Cool

nietzsche 23.01.2008 06:59:32
nietzsche yi algılamak büyük bir özeleştiri we dünyaya farklı bakabilmekle saglanabilir ewet haykırarak söylüyorum ki : NİETZSCHE BÜYÜK BİR ADAMDIR.... süper

hard_rock 23.01.2008 11:20:16
niçe amca Cheesy ...
böyle buyrdu zerduştta şöle bi cümlede geçer...
yer yüzüne bağlı kalın kardeşlerim..öeteki dünyaya boş umutlara kapılmayın yer yüzüne bağlı kalın ..

bi köy gbi yrde konşmasından sonra kimse onu umursamayınca anlarki BENİM AĞIZIM BU KULAKLARA GÖRE DEĞİL

çok severim çoook..yalnız hiççilik onun en büyük çelişkisidir.. ben hiçilik taraftarı değilim ama bi hiçççi gbi konuşur birde hiççiliği saçma bulur gbi konuşur... bu da onun çelişkisi:)

nietzsche 23.01.2008 13:53:15
bu konuda çok haklısın bende nietszchenin yanlış katagorize edildigini düşünüyorum belk o dönem onun düşüncelerine en yakın akım nihilizmdi biraz marcus hayranlıgıda war nietszchede..ama ben daa çok insan nietzsche üzerine araştırmalar yapıyorum.....

Toksin 29.01.2008 07:15:48

Cheesy:D:D:Cheesy:D:Cheesy:D:Cheesy:D:   

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır Zamanı boşa geçirenlere er yada geç birşey geçirirler

John Erman Tuzun  Cool
bravooooooo çok iyi bea vallaha sizde büyük adamsınız bence Grin
ben bu adamı bide ünlü ateistlerden diye biliyodum (bu bi eleştiri degildir)

permanganat 30.01.2008 02:46:53
Bizim felsefeci hiçci hiçci deyip dururdu nietzsche için

nietzsche 30.01.2008 04:00:52
bu konuda çok haklısın bende nietszchenin yanlış katagorize edildigini düşünüyorum belk o dönem onun düşüncelerine en yakın akım nihilizmdi biraz marcus hayranlıgıda war nietszchede..ama ben daa çok insan nietzsche üzerine araştırmalar yapıyorum.....

ibolix 30.01.2008 17:12:54
şimdilik sadece okuyorum bakalım nerelere gidecek
buda araya kaynak olsun devammm... kaynakçı Grin

scientist 16.03.2008 12:36:25
öyle bi yere gittiki  hala yoksun ortada

Sayfa: [ 1 ]