TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Kültür Sanat Genel

Konu: escher- karakalem tanrisi

Sayfa: [ 1 ]

vine 16.09.2007 01:26:42

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
matematik alaninda uzmanlasmis bi ressam. tabi adamin matematikle kafayi bozmasi resimlerine direk yansimis. o kadar isin icinden cikilmaz resimler yapmis ki kayboluyosunuz resimlerde.  google images den bakabilirsiniz. iluzyon sevenlerin hosuna gidicektir.

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

hard_rock 14.10.2007 13:22:02
inanmıyorum yaa hiç bçylesini görmemişdim...sanki dijital fotoğraf makinesyle çekilmiş gibi .....helal olsun !!!

m1e1r0 09.02.2008 14:17:49
çok güzeller... Smiley
uğraşıyorum.....uğraşıyorum....çalışıyorum....inşallah bende böyle olabilirim.... Huh?

Sayfa: [ 1 ]