|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Register or Login Tokio Hotel 2001 yılında Magdeburg'da kurulmuş bir popüler Alman Pop-Rock grubudur. Bill Kaulitz Tokio Hotel'in baş vokalistidir. 2001 senesinde "Devilish" ismiyle Bill Kaulitz, Bill'in ikiz kardeşi Tom Kaulitz, Georg Listing ve Gustav Schäfer tarafından kuruldu. İlk albümü "Schrei” 2005 yılında çıkardı. İlk single'ları "Durch den Monsun", çıktıktan sonra hızlı bir şekilde adını duyurdu. 20 Ağustos'ta Alman müzik listelerinde 15. olarak kendini gösterdi ve 26 Ağustos'ta Avusturya müzik listelerinde 1. oldu. İkinci single'ları "Schrei", Alman listelerinde 5.liğe yükseldi. 2006'nın başlarında, üçüncü single'ları "Rette Mich" çıktı ve listelerde 1. oldu. Yeni single'ları "Übers Ende der Welt" 26 Şubat 2007'de çıktı ve o da listelerde 1. oldu. Yeni albümleri "Zimmer 483" turunun mart ayında başlatılması düşünülüyordu ancak iki hafta geciktirildi çünkü grup yeni bir sahne kullanmak istemişti. Her nasılsa tur için alınmış olan tüm biletler hâlâ geçerli. bunlara ilave olarak sürekli grubun vokali olan bill için gay tartışması yapılmakta fakat bu doğru değildir.Bill'in sesinin kötü olduğu ve albüm kayıtlarında ikiz kardeşi Tom'un gitar çalmadığıda söylenenler arasında ama Bill 2002 de girdiği çocuk şarkıcı yarışmasından ki bu sıradan bir yarışma değildi 2. olmuştur. Bill in hobileri arasında parti vermek gezmek var ikizi Tom'sa grafity atmayı ve basketbol oynamayı seviyor.Ne kadar tepki toplayıp ticari bir grup oldukları söylensede peşpeşe ödüller almaya devam ediyorlar. Bill Kaulitz (Vokal) Tom Kaulitz (Gitar) Georg Listing (Bass Gitar) Gustav Schäfer (Bateri) Diskografi Albümler Schrei (2005) Schrei: So laut du kannst (2006) Zimmer 483 (2007) Scream (2007) Ödüller (06.10.2005) Comet Ödülleri - "En iyi yeni sanatçı", "Super comet" (24.11.2005) "Eins Live Krone" Ödüllü (01.12.2005) "Bambi" Ödüllü (12.03.2006) ECHO - "En iyi yeni sanatçı" (25.03.2006) Steiger Ödülleri "En iyi yeni " (06.05.2006) Bravo Otto show - "Goldener Otto" (22.05.2006) Bild Osgar - "Music" Ödüllü (01.06.2006) Bravo Otto Macaristan - "En iyi yabanci grubu", "En iyi yeni yabanci sanatçı" (24.09.2006) Goldene Stimmgabel - "En iyi Alman Popgrubu" (07.12.2006) Eins Live Krone - "En iyi Canlı sanatçı" (28.04.2007) Bravo Superstars - "En iyi Erkek Rock Grubu (SuperBand Rock)" (03.05.2007) Super comet "En iyi video" Der Letze Tag |
||
|
||
| başarılı bir grup severek dinlerim. | ||
|
||
| kaç yaşında bunlar | ||
|
||
bill kaulitz 18, tom kaulitz 18 (ikizler zaten ), Gustav Klaus 19, georg listing 20 yaşında
|
||
|
||
bu genç yaşta böyle tipler hemde almanyadan..
|
||
|
||
solistlerinin cinsiyetini ne kadar tartışsakda iyi bir grup
|
||
|
||
| vokal erkek miydi ? | ||
|
||
| Erkekmiş( sanmıyorum ama:D) | ||
|
||
| bildiğim kadarıyla gruptaki herkes erkek | ||
|
||
| hiçbiri erkeğe benzemiyo bunların. | ||
|
||
| Ama hepsi erkek.. | ||
|
||
| erkek | ||
|
||
solistlerinin erkek olduğuna emin misiniz ya kıza benziyo solist değil o vokal.
![]() |
||
|
||
solistlerinin erkek olduğuna emin misiniz ya kıza benziyo solist değil o vokal.![]() Salllaa |
||
|
||
| birşey değil. her konuda çekinmeden sor yardımcı olurum. | ||
|
||
;Dscream sarkıları coq gusel yaa ![]() Düzeltme:Türkçe'yi düzgün kullanın! |
||
|
||
tabi erkek hemde bu arada burda sevenler var(bkz:ben ) saygılı olalım
|
||
|
||
çok hafifler o yüzden hoşuma gitmiyo erkekmiş bunlar scream ve monsoon var bi onlar güzel gibi sanki
|
||
|
||
geçen sene baya sever ve dinlerdim...ama şimdi nefret ediyorum diebilirm...benim dinlediğim zamanlarda bilenler nefret ederdi....şimdi bakıyorum herkez çok beyeniyo....çünkü o zmanlar ünlü değildi ama şimdi ünlü .... hatta bikaç forumda topic açmışdım hakaretler yüznden kilitlenmişdi bile dergilerde kapak olmalar herkezin dinlemsi beyenmesi şokdayım gerçekten...
|
||
|
||
| kıl olurum...ileri de nasıl bir grup olurlar bilmem ama şimdiki havalrı pek sarmıyor beni... | ||
|
||
| metallicadan sonra dinledigim en iyi rock bence rock müziğin yeni gelecegi | ||
|
||
metallicadan sonra dinledigim en iyi rock bence rock müziğin yeni gelecegi metalica ve tokio hotel bence isimleri yanyana durunca bile tuhaf kaçıyor...ileride tokio hotelin ne olacağı bilemeyiz ama şu anda aktif olan ve ileride de iyi albümler çıkaracağına inandığım,bahsi geçen gruptan çok daha üst seviyede gruplar var biraz daha çevredekilere odaklanırsan keşfedeceğine eminim
|
||
|
||
metallicadan sonra dinledigim en iyi rock bence rock müziğin yeni gelecegi hadı canım sende
|
||
|
||
| BEN ÇOK BEĞENİYORUM BU GRUBU YAW ÇOK GÜZEL ŞARKILARI VAR | ||
|
||
| ANTİPATİM WAR uzak olsunlar | ||
|
||
|
||
|
||
| hepsi erkek ama şuanda hala ıntenette tartışılan konulardan bırıdır solstının erkek kız olma konusu ama erkek sadece bazı şeyleri abartıp kıza benzetıyor kendını ama guzel bı grup hafif ama guzel begenıyorum |
||
|
||
acaip fos bi grup diyorum.sadece bill,tom adlı şahısların sıfatlarından dolayı dinlenen almanya'ya yakışmayan kişiler..billboard dergiside bunların posterlerini HIM posterinin arkasayfasına kücümen bi şekilde basarak manyak bi gönderme yapmış spring nicht isimli parçalarında nakarat kısmını dikkatli olarak dinlerseniz vokalin ne kadar kolpa olduğunu görürsünüz grubun biografisini okursanız .... almanyada kurulmuş rock grubudur die geçer,fakat ankette slayer gibi 9 daşaklı bi grubu ankete dahil etmek ne kadar doğru.... |
||
|
||
| hade bee acyp gck oluom bn bunlara..kiz/erkek olduklari bile belli deill..walla almanyada oturdugum icin..cok utanc verici bisii yani insallah dagillirlarr..one bee ben byle bisii görmedim yanii.. | ||
|
||
| BUNLARI 10 12 YAS ARASI BEBELER DINNLIYO TARTISMAYA BILE DEYYMES | ||
|
||
| tek kelimeyle mükemmle bi grup.coq seviyorum. | ||
|
||
| a solist kız gibi ama erkek ve erkek gibi ama kız anlamadım gitti:s | ||
|
||
| Ya rock in gelecegi ya da pazarlama harikasi fikirlerinden pazarlama harikasi fikrine katiliyorum Oyle cok aman aman bi is yapmiyolar ama bu kadar kisa surede tum dunyanin tanidigi bi grup olmalari ne kadar iyi reklmalarinin yapildigini gosteriyo.. Cok bilinmelerinde Bill in kiz mi erkek mi oldugu tartismalarinin yapilmasi da cok buyuk etken.. Scream guzel parca olmus ama bunu da soliim:) |
||
|
||
| müziklerinden daha çok yaşlarından ve tiplerinden kazanıyolar derim | ||
|
||
| Çoluk çocuk ... | ||
|
||
Yaptıkları müziğin iyi olduğunu düşünmüyorum..Vokal kız sanmıştım erkekmiş ya
|
||
|
||
Yaptıkları müziğin iyi olduğunu düşünmüyorum..Vokal kız sanmıştım erkekmiş ya değişikler dimi :d bi de ya ayıp olacak ama travesti gibi dimi
![]() |
||
|
||
o solist yokmu zaten biseksüelmidir nedir herkesden alır herkese verir özellikte çok yönlü solist
|
||
|
||
Yaptıkları müziğin iyi olduğunu düşünmüyorum..Vokal kız sanmıştım erkekmiş ya değişikler dimi :d bi de ya ayıp olacak ama travesti gibi dimi ![]() evet bayağı değişik bence.yahu bir de o çocuğun fanları var ahaha şarkılarını falan iyice dinledim de iş yok yahu =) |
||
|
||
| ya sewenleri var saygı duymak gerek ama sanki biraz vahşi olalım derken yırtınıyorlar:D:D:D:D:D:D:D | ||
|
||
| ahh ahh hep mtvnin işi bunlar bide bişiymiş gibi yılın en interaktif grubu(ne oluyosa artık) seçti mtv bunları tam oldu bakalım daha neler görücez... | ||
|
||
solistlerinin erkek olduğuna emin misiniz ya kıza benziyo evet onların hepsi erkek hiçbiride kıza benzemiyor bir kere![]() süper gruppp bill-tom-georg-gustav |
||
|
||
evet onların hepsi erkek hiçbiride kıza benzemiyor bir kere Belki hepsi değil ama vokal kıza aşırı benziyor =D |
||
|
||
evet onların hepsi erkek hiçbiride kıza benzemiyor bir kere Belki hepsi değil ama vokal kıza aşırı benziyor =D bence benzemiyor insnalara kız yada gay dmek ne kadar kolay yhu hiç onları düşünmüyorsunuz |
||
|
||
iğrenç...10-12 yaş aralığına hitap ediyo + sadece tipten kazanıyo da bence tip de yok piyasa
|
||
|
||
Bi anda o kadar popüler oldular ki geçmişteki örnekleri gibi bir anda kayabilirler Sevmem,dinlemem Ama çok sevilmelerinin nedeni bence yaşça büyük rockseverlerin ve hatta bazı rock gruplarının (metalleri saymıyorum bile) 14-15-16 yaş grubunu aşağılaması onların rock ve metal dinleyici olmasını küçümsemesi ve th nin de o yaş grubunda olması!Ben sevmiyorum ama sevenlere dinleyenlere hak vermemek elde değil
|
||
|
||
metallicadan sonra dinledigim en iyi rock bence rock müziğin yeni gelecegi ileride tokio hotelin ne olacağı bilemeyiz hepsi ergenliklerini tamamlayamadan o grup dağırıl ahanda yazdım buraya ![]() |
||
|
||
metallicadan sonra dinledigim en iyi rock bence rock müziğin yeni gelecegi ileride tokio hotelin ne olacağı bilemeyiz hepsi ergenliklerini tamamlayamadan o grup dağırıl ahanda yazdım buraya ![]() iyide metallicadan soona daha ne gruplar var ve yanibence rock bile yapmıyolar pek bi kalite göremiyorum onlarda ama sevenler varsa da zevkler ve renkler değişir derim
|
||
|
||
| hiçte katılmıyorum manyak spr grup abicim | ||
|
||
bascılarının green day fanı olduğunu duymuştum girdi gözüme monsoon güzel bi şarkı bence ama ben grubu pek dinlemiyorum. dinleyene de saygım var tabi
|
||
|
||
Gayet gereksiz bi grup. Uzun süre kalamazlar. Çoluk çocuk dinler bir süre onlarda sıkılırlar. Emo olup tipden kazanıyorlar başka bi şey değil..
|
||
|
||
bırakın abileri büyüsünler biraz sonra tartışırız....
|
||
|
||
| ztn büükler yaşları yşları 17 ile 19 arası ayrıca bu grubu sadece çocklar dinlemio bu grubu dinleyen biçok büük tanom | ||
|
||
tamam işte daha ergenliklerini tamamlayamamışlar....
|
||
|
||
bu kadar kolpa bir gruba 4 sayfa yazı yazıldı müzikleri benim için hiç birşey ifade etmiyo bu ve bunun gibi grupları dinleyenleri anlayamıyorum
|
||
|
||
| anlayamazsın çünkü kapasite işi! | ||
|
||
evet öyle gözüküyoo zaten bencede kapasite işi bu olay her baba yiğidin harçı değil tokio hotel dinlemek
|
||
|
||
| bu yaşta bu başarı her yiğidin harcı değil | ||
|
||
Başarı yokki.. Ortada kaliteli düzgün bi müzik yok. Sadece pazarlama'dan reklamdan kazanıyorlar. Bide arklarına aldılar seyirciyi onlarda pohpoh luyo. Ben onların bass'çısından iyiyimdir yemin ederim.
|
||
|
||
| snn kulağın yok herelde müzik budur yha ayrıca bassçısıda bass gitarı spr çalıo sn galiba kendini pek bişi zanedon | ||
|
||
Tamam haklısın.. ![]() Onun bass'çısı bi Cannibal Corpse çalsın. Ben bırakırım metal dinlemeyi. |
||
|
||
=D=D
|
||
|
||
anlayamazsın çünkü kapasite işi! ya ne bu tokio hotele olan gereksiz aşk anlamıyorum bu rezillik yaa rezillige aşıksınız siz kapasite işi demişin dogrudur kapasite işi müzik dinlemek ama tokio hotel in kapasitesinin ne oldugu tartışılmaz bir gerçektir
|
||
|
||
anlayamazsın çünkü kapasite işi! ya ne bu tokio hotele olan gereksiz aşk anlamıyorum bu rezillik yaa rezillige aşıksınız siz kapasite işi demişin dogrudur kapasite işi müzik dinlemek ama tokio hotel in kapasitesinin ne oldugu tartışılmaz bir gerçektir ağzına sağlık
|
||
|
||
| evt tartışılmaz çünkü tokio hotelin kapasitesi sizinkindn ii yani haklısınız!! | ||
|
||
| Toksin'in avatarına baktığım kadarıyla dinlediği müzik kalitesi Tokio Hotel'e göre çok çok daha iyi. dark_girl kapasite konusunu sen yanlış algılamışsın yavrum neyse kapasite meselesi..
|
||
|
||
evt tartışılmaz çünkü tokio hotelin kapasitesi sizinkindn ii yani haklısınız!! sen tokio hotelin kapasitesini sizin derken bi çok gurubun üstünde tutuyosun ve buda senin gerçekten müzikten anlamadıgını gösteriyo
|
||
|
||
| sizin hepinizin anlama bozukluğu vr herelde bn tokio hoteli tüm şarkıcıların üstünde tutmuom asıl sn müzkten anlamıon ne demişler zevkler ve renkler deişir sizinkide deişcek | ||
|
||
| tamam değişir de bazı arkadaşlar ciddi bi şekilde tokio hotelin dünyanın en iyi gurbu olduklarını söylüyor yaw daha ergenliğe girememşl bu çocuklar ben hala daha vokali kız gibi görüyorum. Kısacası daha bıyıkları terlememiş müzik yapıyolar yani
|
||
|
||
| Tokio Hotel dinlemek kapasite işidir demek ben müzikten anlamıyorum sadece saçmalamak için mesaj atıyorum demektir =) | ||