|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 DÜZGÜN TÜRKÇE |
||
|
||
Bu kötü bi durum değil ki acaba bu forumda benden başka Robbie Williams dinleyen kaç kişi var ama ben seviyorum.
|
||
|
||
| :Dnese konu dışına çıkmayalım bnce tokio hotel çok iyi grup özellikle tom çok yakışıklı | ||
|
||
tokio hotel çok güzel bir grup adamlar işini yapıyorlar ve kazanıyorlar onlar pazarlama harikasıda değil
|
||
|
||
rock grubu ama Bill'in ikizi rapper gibi ben pek sevmiyorum Tokio Hotel ' i ama sevenlere saygım sonsuz
|
||
|
||
greenday gibisi fazla rapper o...
|
||
|
||
rock grubu ama Bill'in ikizi rapper gibi evt tom daha çok rap dinliyomuş ama küçüklüğünden beri gitar çalıyomuş ayrıca tom tam bir karizma aşkımmmm ben pek sevmiyorum Tokio Hotel ' i ama sevenlere saygım sonsuz ![]()
|
||
|
||
greenday gibisi fazla rapper o... ![]() fazla ilgimi çekmediği için bilmiodum aydınlattığın için saol şuan ışıldıyorum
|
||
|
||
| anaaaa tokio hotel konusunda ilk defa düzgün tartışıyoruz çok iyi be neyse onlar ikizmiş yavv anaa hiç dikkat etmemiştim neyse....... | ||
|
||
greenday gibisi fazla rapper o... ![]() fazla ilgimi çekmediği için bilmiodum aydınlattığın için saol şuan ışıldıyorum ![]()
|
||
|
||
| ya diyosunuz ya okuyorum okuyorum bişi anlamıyorm şu anda tokio hotelin iyi mi kötü mü bi grup olduunu konuşuyorz ama siz yok o rapper yok ikizler | ||
|
||
dark girl birazda tokio hotel dışındaki gruplara yorum yapsana Merak ediyoruz yorumlarını
|
||
|
||
biraz çocuksu ama benim en sevdiğim grup ve hepsi baştan aşğıya erkek hatta raporları bile var
|
||
|
||
dark girl birazda tokio hotel dışındaki gruplara yorum yapsana Merak ediyoruz yorumlarını katılıorum... ![]()
|
||
|
||
| ömrüm boyunca hiç bir zaman sevemeyeceğim bi grup |
||
|
||
ne bu be asla dinlemem ama dinleyen tipleride bilirim bırakın ben bunlar ve dinleyicileriyle tartoşmak için ne elimi nede ağzımı oynatırım yazık oluoyor dinleyen gençlere itirazı olan parmak kaldırsın
|
||
|
||
başımıza taş yağcak valla türkiye'ye geliyolarmış bide yıllardır ne gruplar bekliyoz gelmedi organizatörler böyle gruplar getirsin ancak
|
||
|
||
başımıza taş yağcak valla türkiye'ye geliyolarmış bide yıllardır ne gruplar bekliyoz gelmedi bencede katılıyorum.....biz ne sanatçılar,ne gruplar istedik....ppeehh nerdeeee...... organizatörler böyle gruplar getirsin ancak ![]()
|
||
|
||
| iğrençler. | ||
|
||
ya diyosunuz ya okuyorum okuyorum bişi anlamıyorm şu anda tokio hotelin iyi mi kötü mü bi grup olduunu konuşuyorz ama siz yok o rapper yok ikizler eee yorum yapıyoruz işte herkes görüşlerini düşünceleri paylaşıyor tatlım =)
|
||
|
||
bunlar ölemedşmi iki gün önce
|
||
|
||
bunlar ölemedşmi iki gün önce ![]() ölmek mi... biyerde daha duymuştum bu konu hakkında birşeyler ama inandırıcı gelmemişti :s ölmüşler mi_? |
||
|
||
evet ya öyle öldüler..hatta bir trafik kazasında...hatta sanırsam tom la bill öldü
|
||
|
||
evet ya öyle öldüler..hatta bir trafik kazasında...hatta sanırsam tom la bill öldü ![]() anaaaam :s ne denir ki bu durumda öff :s |
||
|
||
neyse bir araştırıyım
|
||
|
||
neyse öyle bişey yokmuş anti tokio hotelciler cnn in sahte sitesinde yayınladıkları bir habermıiş ;Deger böle bi haber varsa neden cnnde yayınlansın kendi sitelerinde yayınlanırdı ilk önce koptum valla
|
||
|
||
ahahaha aman yaaav ölüp ölmemeleri o kadarda mühim değil yani bana göre ilgilenmediğim için ![]() teşekkür ederim bilgi için canım =) |
||
|
||
nedemek görevimiz belki takipçisi vardır diyeydi ama sanırım bizim sitede yok
|
||
|
||
| SAĞOL EMEĞİNE sağlık | ||
|
||
| ya görünce sessiz kalamadım metallicayla aynı kefeye koymuşlar bi kere ardaki farka bakmak lazım dinleyenlerde olabilir zaten çevremizdede dinleyen yaş gruplarını görüyozz tabi dinleyenlerede saygı göstermek lazım | ||
|
||
![]() |
||
|
||
| Benim zaLak kardeşim de dinLiyor bunLarı : P Kendisi 11 yaşında da ayıptır söyLemesi : P |
||
|
||
| sen 11 yaşındayken ne dinlerdin çok merak ettim | ||
|
||
| Lütfen Tokio Hotel hayranlarıyla ve hayranların fiziksel özellikleriyle alay amaçlı resimlerini siteye koymayalım | ||
|
||
embesil varlık ya bu grup için elimi kaldırmam...bukadar iğrenç birşey daha varmı ya
|
||
|
||
| bedavaya verse bile icraat olmaz, tosunum bu resimden sonra 5,10 saat uykuya dalar.sonuç ; mesir macunu forever. Lütfen Tokio Hotel grubunun hayranlarıyla ve hayranların fiziksel özellikleriyle alay etmeyelim |
||
|
||
| Lan bir dakka bunlar 18 yaşında ise 2001 de nasıl da kurup kuruyorlar yahu. 12 yaşındamıydı o zaman bu veletler. | ||
|
||
| ohooooo iflah olmaz bunlardan ya dinleyicisinde hayır yokki grupta olsun tipe bak |
||
|
||
ibret olsun diye koydum buraya..
|
||
|
||
aksini söleyende,karşı çıkanda olmadığına göre... durum ortada ne diyelim
|
||
|
||
ben bu kızı ....
|
||
|
||
|
||
sen bi 8-10 ay daha girme yavaş yavaş sevmeye başladık
|
||
|
||
![]() DÜZGÜN TÜRKCE LÜTFEN |
||
|
||
| "Sadece Türkçe'yi "düzgün" yazanlar üye olabilir! " bu geçerli değil miydi ? | ||
|
||
evet önce uyarırız
|
||
|
||
ben bu kızı .... he he he abibu nee yaaaa pihhh bu gruba bu kadar fan olan varmı di ki???
![]() |
||
|
||
|
||
| sesleri değişik ve genç olduklarından bu yorumlar var ama bana tat vermediler bende dinlemiyorum | ||
|
||
kitleyelmi bu konuyu kusucam yoksa
|
||
|
||
bencede kitleyin
|
||
|
||
sevenleri ağlamasın
|
||
|
||
| imaj hiçbir şey müzik herşey diyorum... | ||
|
||
bazen imajda herşeydir dinleyici böyle görsel şeylerede önem veriri bir bütündür aslında ama tokio (otel) için geçerli değil
|
||
|
||
Bence tokio hotelin sevilmesi imaj'dan benim açımdan değil ama fanlarının onları sevmesinin sebebi imaj
|
||
|
||
bizene yaw seven sever
|
||
|
||
Ne diyaloglar geçmiş ya Dinlemem,dinlemiyorum,dinleyeceğimi de sanmıyorum
|
||
|
||
Bence tokio hotelin sevilmesi imaj'dan benim açımdan değil ama fanlarının onları sevmesinin sebebi imajHer grubun ister imaj isterde gerçekten onalrı seven fanları mutlaka vardır... Mesela ben Durch Den Monson çıktığından beri Tokio Hotel^ciyim ve onları imajları için değil onları onlar olduğu için seviyorum ve kaç senedirde fanlarıyım ve halada öyleyim Bu zamana kadar Tokio Hotel'e ne laflar söyledilerse hepsine tek tek birer cevaplarım oldu.. Her ROCK sitelerine baktığımda hep Tokio Hotel konulu başlıkta herkez kafasına eseni söylüyor.. Onları seviyorsanız ve bilgiler paylaşmak istiyorsanız cevap yazın eğer hakeret edip dalga geçicekseniz bence yazmayın.Hem fanlarını üzmeyin hemde forumdaki değeriniz azalmasın.. Ben burda kimseyi suçlamıyorum sadece içimden geçenleri söyledim..Ayrıca yenide üye oldum iyiki burdayım ve TOKİO HOTEL FANIYIM
|
||
|
||
| 13 yaş a göre iyi yorum Yanlız nickin ve imzan çelişiyo TuqJé = Türkçemize Sahip Çıkalım |
||
|
||
| Teşekkürler { yorum için } sadece içimden geçenleri söyledim Ayrıca nicke geLirsek farkındayım bende Türkçemize Sahip çıkanlardanım ama o TuqJé bozuyo işte onun farkındayım ![]() Ayrıca yarın resim yüklemek istiyorum paylaşım yani bu konuya " TOKİO HOTEL " e yapabilirim dimi..!? xD |
||
|
||
| tabi.. paylaş sorun yok | ||
|
||
| heyy! bence güzel bir grup ben severek dinliorum; vokalin veya diğerlerinin cinsiyeti benim için önemli değil; fakat nasıl kıza benzilirler anlamış değilim.. ben yaptıkları şarkılara bakarım ... ve genç yaşta rock müziğe girişmiş bir grup olarak çok iyiler.. .. diğerleri dinler dinlemez yorum yapmıyorum , herkesin kendi tercihidir... ![]() o_o |
||
|
||
facebookta gördüğüm bi gruplasmadan alıntılar ,İddia Ediyorum Tokio Hotel ergenliğini tamamlayamadan dağılcak !!!! 13 16 yaş arası beyni daha tam basmayan kızlarımızın ''bill bill'' die inlediği bu zamanların biteceğini iddia ediyorum....Bi Sexüel bi velete '''anam ne kadaarda yakışıklı''' dien kızlar yakında aslında bill topmuş diceklerini biliyorum!!!işin kötüsü bu salak kızlara yaranmak isteyen daha salak erkeklerimizde bu grubu destekelyip ''bakın biz metalci olduk '' diyolar...iddaa ediyorum sapına kadar özenti bi iş ve tam bir piyasa harikası olan bu grup ergenliğe girmeden demode olcak.... join this group / ![]() |
||
|
||
| buda part 2 si yeni gördüm , Burdan "Siz Th i kıskanıosunuz onlar gibi olamadığınız için " dien beyni fındık kadar olan arkadaşlara sesleniyorum...a benm saf evladım insan bi ünlüyü kıskanırsa ona gıcıkmı olur..örnek ben jonathan davisi deli gibi kıskanıyorum...ama deli gibide seviyorum..kıskanmak budur..onun yerinde olmakdır onu gördüğün zaman kilitlenip kalmakdır...Biz bi grubu zaten kıskanamayızki....olsak olsak gıcık oluruz...mesela millet ismail yk yada gıcık..ne yani biz ismail yk yı kıskanıomuyuz şimdi? Nerde müzikden anlamayan var bunları dinlio zaten...rock biyasasını pop rock a çevririm güzel bi şekilde s..ken "Tikky rocker"ları burdan tebrik ediyorum..siz var oldukça bu piyasa aç kalmaz..sırtınızdan çok para kazanırlar çok t shirt sattırırsınız onlara:D Anti-Tokio Hotel Grubudur....
|
||
|
||
Ahhh... midemi bulandırıyor bu grup böggg ![]() HATEBREED,,, HATEBREED!!! yok et şunları ! |
||
|
||
Herkezin düşüncesi kendine bağlı..Kimse kimseyi zorla TH^ci yapmıyor,yapmayada çalışmıyor.....
|
||
|
||
Anti tokio hotel grubuna katılıyoum çok akıllıca konuşmuşlar gerçekten
|
||
|
||
| Peki bir şey sorucam grndy nickli arkadaşım Madem sen anti Tokio Hotel grubuna katılıyosun demektirki sende onların anticilerinden birisin.Tokio Hotel'e antiysen niye onların konusuna bakmayı tercih ettin.Mesela ben antisi olduğum grubun konusu dahil ismini bile bir yerde görmek istemem.Zaten ebnimde tek anlayamadığım bu Tokio Hotel'in anticileri niye bunlarla fazla uğraşıyo.Sevmiyosan sevme akrdeşim kimse seni onları illa seviceksin diye zorlamıyo ki...Sevmediğini söyle ama hakarette etme yani.Sadece sana demiyorum genelleme olarak konuşuyorum yanlış anlaşılmasın xD |
||
|
||
Benim fikirimde bu gerginlik yaratma istersen
|
||
|
||
| Ne gerginliği canım öyle birşye yapmaya çalışmıyorum Önceki mesajlarımı okursan görürsün
|
||