TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Yabancı Rock Müzik

Konu: Tokio Hotel

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]

lounge act 24.04.2008 05:38:53

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
ohooooo iflah olmaz bunlardan ya dinleyicisinde hayır yokki grupta olsun tipe bak

sen bu kızı mı beğenmiyorsun ? gayet de güzel kız dişlerinde sorun var diye mi Tokio Hotel fanı olduğu için mi ? 19 yaşındasın ama tipe göre yorum yapıyorsun çocuk gibi  sinir kesin kendin de bir şeye benzemiyorsundur insanların kusurlarını bulup çıkarmakta Türklerden üstünü yoktur hani.Bu arada bu resmi bu tür bir amaçla koyan kişinin uyarı almaması da çok garip doğrusu  Angry

grndy 24.04.2008 06:05:46
bu resim buraya fanlarının onlara verdiği değeri vurgulamak amacıyla konulmuştur..art niyet çıkarmak doğru değil

nightmare_storm 24.04.2008 07:08:14
Lütfen Tokio Hotel grubunun hayranlarıyla ve hayranlarının fiziksel özellikleriyle alay etmeyelim.

aşkiTOM(TuqJé) 26.04.2008 11:58:41
ohooooo iflah olmaz bunlardan ya dinleyicisinde hayır yokki grupta olsun tipe bak

sen bu kızı mı beğenmiyorsun ? gayet de güzel kız dişlerinde sorun var diye mi Tokio Hotel fanı olduğu için mi ? 19 yaşındasın ama tipe göre yorum yapıyorsun çocuk gibi  sinir kesin kendin de bir şeye benzemiyorsundur insanların kusurlarını bulup çıkarmakta Türklerden üstünü yoktur hani.Bu arada bu resmi bu tür bir amaçla koyan kişinin uyarı almaması da çok garip doğrusu  Angry

Gerçekten sana katılıyorum..Ve bu yorumu yaptığın içinde sana teşekkür ediyorum.. süper

İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçilmez bilmiyor musun bunu K1NGEREF nickli insancık Huh? sinir

Hiö kimse mükemmel değildir..Ha ayrıca ne Tokio Hotel'le nede onalrın fanlarıyla ne ruhsal ende fiziksel özellikleriyle dalga geçmeyin..İlk kendinize bakın lütfen.. sinir sinir Angry

nightmare_storm 26.04.2008 12:51:23
Lütfen Tokio Hotel hakkında artık tartışmayalım. Tokio Hotel'in çalışmalarına ağırlık versek iyi olmaz mı?

BloodLine 29.04.2008 01:35:35

Gerçekten sana katılıyorum..Ve bu yorumu yaptığın içinde sana teşekkür ediyorum.. süper

İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçilmez bilmiyor musun bunu K1NGEREF nickli insancık Huh? sinir

Hiö kimse mükemmel değildir..Ha ayrıca ne Tokio Hotel'le nede onalrın fanlarıyla ne ruhsal ende fiziksel özellikleriyle dalga geçmeyin..İlk kendinize bakın lütfen.. sinir sinir Angry

Saçlarına jole sürüyor diye lars amcayla dalga geçiyorlarmı ?geçilmez tabi 6 kilo .... var adamda.ama bu ipnetorların herbir noktasıyla dalgamıda geçerim  şeytann

nightmare_storm 29.04.2008 08:06:49
Bu Tokio Hotel fanları arkadaşlar grup üyelerinin çalışmalarına ağırlık vererek destekleyin(Örn resimler, klipler koyun röportajlarını ekleyin)

grndy 01.05.2008 07:44:20
Dün yani 25 Nisanda konusarock programına hayko cepkin geLdi
ve sunucu Tokio hoteL hakkında soru sordu oda
4 tane kestaneyi koymuşLar gibisinden bi cevap verdi!

nightmare_storm 01.05.2008 07:47:31
Tokio Hotel yeni klip çekmiş hani nerde Huh? fanlar boş duruyorsunuz  lafa galince konuşmayı biliyorsunuz ama  Grin

nightmare_storm 01.05.2008 08:35:44
Tokio Hotel & 1000 Meere

neorammstein 01.05.2008 08:40:42
Dün yani 25 Nisanda konusarock programına hayko cepkin geLdi
ve sunucu Tokio hoteL hakkında soru sordu oda
4 tane kestaneyi koymuşLar gibisinden bi cevap verdi!

adam harbi 4 tane kestaneyi koymuşlar oraya   çokmu gerekli bi grup     gibi  şeyler diyo  ihiihihihi

nightmare_storm 01.05.2008 08:44:01
Monsoon

birinde helikopterdeydiler diğerinde de trende sonunu beğenmedim o denizde kaybolacaktı o tren ama sonlara doğru binalar, karanlık efekti(her iki klipte de olduğu gibi mevcut), tünel kısmı ve ışıklar hoş olmuş.
Ama şarkılar hep birbirine benziyor bana sıkıcı geldiği için beğenmiyorum.

Toksin 03.05.2008 06:11:45
yemek yiyoduk tvv de bu tokio hotel çıktı benim surak ifadem deişşti sinir kat sayım yükseldi babam noluyo be diye bagırmasıyla kendime geldim...

ImMoRtAll 10.05.2008 01:15:51
YA BUNLAR  DAHA ÇOCUK  HERKES BUNU SÖLÜYOO   GEÇEKTEN ÖLE  YAW   BİLL  NEYSEDE  BİDE TOM VAR  ÇOCUK GRUPTA  GİTARİST  ROCK MÜZİİK  YAPIYO  YAPMAYA  ÇALIŞIYO  AMA  RAP  MÜZİK  DİNLİYO Grin  VE  ÖYLE  TAKILIYOR   HANGİ YÖNE  GİDECEKLERİNİ  ŞAŞIRMIŞ  Bİ GRUPP..    YAZILAN YORUMLARA  BAKTIM  HEPİNİZ  BOŞ KONUŞUYORSUNUZ  MUHABBETİ BİLE  YAPILMAZ  AMA  SİZ   NERDEYSE  YASEMİN HANIM DİYE  BAĞIRACAKSINIZ  YAW  YAZIK  VALLAAA   oops 

Brainiac 10.05.2008 06:45:00

Register or Login
www.cocuksitesi.com
(burdan ilgili kurumlara gitsin bu mesajım) =)

irem 12.05.2008 07:06:07
euhuehe vallahaaa  ben şu baştan dördüncüyü gördüm anaa bende ahaa diyorum birine benziyor saçları meğersem şimdi fotoyu görünce basdı  Grin asdasadsa  Cheesy Allah sizi inandırsın hiç dinlemedim bu çocukları

ama tiplerini eleştirmeyin Freddie Mercury de gay ama efsanevi bir adam heh noldu?

bknz fotoya

Register or Login
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

ama tabi o kadar savundum ama boş çünkü bu çocuklarda SES yok Grin Grin

Disturbed 12.05.2008 08:07:49
sadece nefret okadar

wicked_inn 26.05.2008 13:00:24
müzik anlamında hiçbişey yapmadıklarını , sadece gay gibi tipleriyle bazı kızları etkileyip yersiz, haksız yere bir fan topluluğu elde ettiklerini düşünüyorum ... Ama çoğu kırolardan da dua alıyolar valla... cevahirde-mevahirde kız tavlamak için tokio hotel t-shirtleri giymiş kırolardan  Smiley

neorammstein 26.05.2008 13:08:20
işte bir tane aklı başında üye geldi sanırım Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

metalhead 26.05.2008 14:00:23
wicked çok güzel açıklamış olayı

grndy 27.05.2008 07:42:31
wicked içimdekini okuyorsun  bira 

başka ekliycek bir şey yok sanırım  süper

black_magic 05.06.2008 13:43:41
Tokio Hotel başlıgının niye acıldıgını düsünüyorumm su an resmen rezillikk bu yaptıgınızz.. adam akıllı bi siteye girdimm iyi vakit gecircem dedimm su yaptıklarınıza bakın..yanlışş bilgiler (!) < ''ler'' biraz cogul oldu ama!!! >
ici bos lakırtılardaa o nefret ettiğiniz grubun sayfasını doldurupp guzel ellerinizi ,beyninizi(!) yormussunuzz aslında..sevmeyen sevmezz neden sadece sevmiyorumla yetinmeyipp hakaret eder kii!!bilmem facebook lardan zırvalıklar bulup eklemekk sacma sapan resimlerr buraya th ile ilgili roportaj,haber filan koyulcak diye bekliyoruz karsılastıgımız sonuca bakın!!tokio hotel dinleyenlerinn müzik zevkindenn şüphe ediyosunuzz (ki zevkler asla tartısılmaz tartısılmamalı) sonra gelipp ''tiplere bak,kız bunlar,gay bu solist,herkesten alıp herkese verir bu,rapçi takılıyo rock  yapıyo vs...vs..''gibi müzikle uzaktan yakından alakası olmayan yorumlar yapıyosunuzz!!hem sorarımm madem ki tokio hotel dinleyenler tipleri için dinliyoo aynı zamanda gay ler neden gay oldukları için dinleyelim kii???ayrıca hiç bi grubu baska bi grupla kıyaslayamayız.herkes farklıdır kendine özgüdürr..herkes her grubu anlayacak sevecek diye bi kaide yok sadece saygı bekliyoruzz coksa duyma!!
ve eger bu siteye gelenler gercekten müzikseverlerse müzik askına susun!!yada konusun....

nightmare_storm 05.06.2008 13:47:17
siteye neden sadece eleştiri için geliyorsunuz madem tokio fanısın ozaman koy adamların yaptığı işleri, kliplerini, röportajlarını, resimlerini, biyografilerini savunmaya gerek kalmaz.

neorammstein 05.06.2008 13:51:28
black magic hala online isen  evet yaz   sana bir çift kelime yazıcağım

black_magic 05.06.2008 13:59:57
seni dinliyorumm
zaten birazdan paylasım yapıcamm

black_magic 05.06.2008 14:08:31
2005

*Comet: Best Newcomer 2005, Supercomet
*Bambi-Verleihung: Pop-National
*1live-Krone: Best Newcomer

2006

*Echo: Best Newcomer
*Goldener Pinguin: Best Newcomer
*Radio Regenbogen Awards: Pop-National
*Steiger Award: Newcomer
*Bravo Otto: Superband 2005 Rock
*Bild Oscar: Music
*Hungarian Bravo Otto: Best Band, Best foreign Newcomer
*Sold-out Award der Königpilsener Arena
*Hungarian Readers' Award (Popcorn): Best foreign Newcomer
*Goldene Stimmgabel: Best German Popband
*World Music Award: Best selling German Act

2007

*Ocak 2007: European Border Breakers Award (for the album "Schrei")
*Ocak 2007: BZ-Kulturpreis: (Rock)
*Mart 2007: Echo: Best Music Video
*Nisan 2007: Bravo - Goldener Otto: Superrockband
*Mayıs 2007: Viva Comet: Supercomet
*Mayıs 2007: Viva Comet: Best Band
*May 2007: Viva Comet: Best Music Video
*Temmuz 2007: Jabra Music: Die Beste Band
*Eylül 2007: Festivalbar Premio Digital
*Eylül 2007: Goldene Stimmgabel: Best Rock International
*Ekim 2007: Belgian TMF awards: Best Video
*Ekim 2007: Belgian TMF awards: Best Album
*Ekim 2007: Belgian TMF awards: Best Pop
*Ekim 2007: Belgian TMF awards: Best New Artist
*Kasım 2007 Mtv EMA Ödülleri : " Inter Act"
*Kasım 2007: Nickelodeon Kid's Choice Awards (Milão) - Best Band

2008

*Diamantene Schallplatte, Zimmer483 Live in Europe DVD için (100.000 verkaufte exemplare in Frankreich)
*Goldene Schallplatte, Scream için (İspanya)
*Rockbjörnen Awards - En iyi albüm ödülü (İsveç)
*Ocak 2008: NRJ Music Awards 2008 - Best International Band
*Şubat 2008: Echo: Best Music Video
*Mayıs 2008: Comet 2008 - Best Band
*Mayıs 2008: Comet 2008 - Best Video
*Mayıs 2008: Comet 2008 - Best Live-Act
*Mayıs 2008: Comet 2008 - Super Commet

*alıntıdır*

neorammstein 05.06.2008 14:09:31
sitemizde 15 yaş sınırı vardır , demokrasi yoktur.  Bulunduğun site sana göre değildir.

bunu mu demek istediniz ?  

Register or Login

kal sağlıcakla...

neorammstein 05.06.2008 14:13:27
aslına bakarsanız bu grubu 15 +  kaç kişi dinler  merak ediyorum. Ve o sayılı 15+ kişiden kaç tanesi bizim siteyi bulucak?   Bırakın bu topic dibe vursun   satan

Brainiac 06.06.2008 09:23:08
!Ç!Md3 T0k!o H0t3£ @$KI vaR... yE@h!!!
@Nd
M3T@££!c@,
Gr33N d@y,
KoRN,
H.I.M,
£!Nk!N P@rK,
€v@N€sc3Nc3,
N!rvaN@,
sL!pkNot,
Ch!LdrEn Of BoDom,
dUm@N,
$€bO....bLa..bLA...bLa....

zuhaaa şeytan şeytan

utanmadan children of bodom da yazmış oraya

Cruelty.Piggy 06.06.2008 09:25:18
Şu Slipknot dinlediğini zanneden veletleri toplayıp doğrayacam bir ara..

nightmare_storm 06.06.2008 09:27:41
Şu Slipknot dinlediğini zanneden veletleri toplayıp doğrayacam bir ara..
doğra doğra  satan şeytann

BloodLine 07.06.2008 10:10:00
ayrıca hiç bi grubu baska bi grupla kıyaslayamayız.herkes farklıdır kendine özgüdürr.

Zaten kıyaslanacak başka bi türev yok ki zaten kıyaslayan da yok.

Alıntı
ve eger bu siteye gelenler gercekten müzikseverlerse müzik askına susun!!yada konusun....
Burda hata verdin sanırım kötü bi cümle olmuş.

Alıntı
.herkes her grubu anlayacak sevecek diye bi kaide yok sadece saygı bekliyoruzz coksa duyma!!
Demek ki kimse saygı duymuyor bu durumda beklemenin bi anlamı da yok dimi ?

Bu arada her cümlenin sonuna ünlem koyma bi taraflarına arı yapışmış gibi, ya yapıştıysa ? O zaman bü cümleyi okuma.Ama ben okudum meraktan ? Ya meraktan ya.....

fuyfuran 12.06.2008 23:19:36
evet anlattığı gibi ticari bir grup=medya şişirmesi

Walrus 24.06.2008 05:00:29
müzikleri basit,kendileri eksik,bütün dünyada özellikle kızların ve gay'liğe özenen emo'ların dinlediği grup !!!!

SeFaaa 05.07.2008 03:02:56
Bence TH çok iyi grup..Şarkılarının neredeyse hepsi gzL..Ben çok seviyorum..Dinlemiyosanız grup hakkında iyi kötü yorum yapmayın.Ayrıca solist için de gay falan diye yalan yanlış şeyler yazmayın.Seven dinler sevmeyen dinlemez bu kadar basit..

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ]