|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 evt tartışılmaz çünkü tokio hotelin kapasitesi sizinkindn ii yani haklısınız!! 2 sene sonra buraya mesaj atarmısın tekrar
|
||
|
||
Yazık kulaklarına onca gencin =) acıyorum
|
||
|
||
Tokio Hotel dinlemek kapasite işidir demek ben müzikten anlamıyorum sadece saçmalamak için mesaj atıyorum demektir =) kesinlikle |
||
|
||
sizin hepinizin anlama bozukluğu vr herelde bn tokio hoteli tüm şarkıcıların üstünde tutmuom asıl sn müzkten anlamıon ne demişler zevkler ve renkler deişir sizinkide deişcek evet hepimizde anlama bozuklugu var bi sen düzgünsün
|
||
|
||
| ewt anladım kadarıyla bi tk bn düzgünüm hiçbiriniz müzkten annamıonuz ayrıca vokal kız deilllll!!!! | ||
|
||
| harbi kız değil mi? yemin et la :S oğlan moğlan dinlemem devirir geçerim kıl tüyde yok yebaaaaaaaaaaa
|
||
|
||
| abi resmen kız gibi yaw ama kaşlara bi baktım abooooowwwww:D:D:D:D | ||
|
||
| Kız da değil =) | ||
|
||
harbi kız değil mi? yemin et la :S kim tutar beaaaaaa oğlan moğlan dinlemem devirir geçerim kıl tüyde yok yebaaaaaaaaaaa ![]()
|
||
|
||
| sizde sırf gruba leke atmak için vokale kız dionuz sırf saçları uzun die kız olmz kızdn annamonuz yhaaaa | ||
|
||
| sorun şuki cannibal corpse üyelerininde saçı uzun =D ?? | ||
|
||
| eet saçı uzun oln birsürü şarkıcı vr | ||
|
||
Muhabbet süper okudukça kopuyorum.
|
||
|
||
evet ama onlar kıza benzemiyo ki tokio hotel in üyeleri oldukça kıza benziyo..... Brainiac sana katılıyorum
|
||
|
||
| böle bi başlığa cannibal sokulur mu ya çarpılınır maazallah... | ||
|
||
| haklıu vallaha.. | ||
|
||
zuhaaaaahaha koptum be ya problem saçlarının uzunluğu değil daha bıyıklarının terlememiş olması
|
||
|
||
bak bu adamlar hiç kıza benziyomu ![]() |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın hatuna bak fıstık gibi =D |
||
|
||
zuhhahahhaha taşşş gibiymiş valla
|
||
|
||
| vallahi taş gibi çok benziyo... | ||
|
||
| kıza benzemiyorlar kızlar zati | ||
|
||
amon amarth taki elemanlar kız ha hacı sakallı kız zuhahahahaha
|
||
|
||
| çok iyi be..........oha be | ||
|
||
| MTV'nin son ürünü,bir başkası için 6 ay bekleyebilirsiniz... | ||
|
||
MTV'nin son ürünü,bir başkası için 6 ay bekleyebilirsiniz... zuhahhha
|
||
|
||
MTV'nin son ürünü,bir başkası için 6 ay bekleyebilirsiniz... muhahahha çok iyi bi noktaya değinmişin hocam
|
||
|
||
Konuyu bastan sona okudum .. Bir tarafta Grubu ezmeye calisanlar... Bir tarafta ise Grubu kollamaya calisan ama digerleri tarafindan ezilen bir arkadasimiz.. (Ki boyle yorumlar yaparsa daha cok ezilir..)Gelelim konuya..Tokio hotel elemanlarinin Kiz-Erkek-Top-Travesti vs vs.. olmasi kimseyi baglamaz ?? Iyi bir dinleyicinin boyle bos gevelerle ugrasacagini sanmiyorum... Onemli olan Muzikalitedir.. =) Ayrica 17-19 yas arasini buyuk olarak kast eden arkadasimizin alabilecegi tahmin yas cizelgesi en fazla 10 civarindadir Bu yasta boyle yorumlara maruz kalan kucuk arkadaslarda karakter bozuklugu gorulebiliyor..(bkz:dark_girl)Bol sutlu gunler dilegiyle... Dikkatimi cekti bir arkadas Cannibal Corpse calamaz demis .. Nerden bildigini sorabilirmiyim ??Sokaktaki ameleyi bile duzenli olarak calistirdigimizda..Cannibal calmasini saglayabiliriz =) Onemli olan kisinin istemesidir Insan istedikten sonra basaramayacagi sey yoktur...
|
||
|
||
bıravoooo bıravoooo
|
||
|
||
çalıştıktan sonra tabiki herkez çalar Ama şu halleriyle düşünürsek .. Ayrıca şimdiden çalışmaya başlasa seneye belki çalar ![]() Bu iş birazda yetenek birikimi ister tabi =9.. 10 yıldır gitar çalan birinin bile hala öğrenceği bazı şeyler vardır. Önce parmakları bi nasır tutsun vb v b vb v b vb diycemde hiiiiiiiç gerekde yok aslında tarzları gereği ..
|
||
|
||
çalıştıktan sonra tabiki herkez çalar Ama şu halleriyle düşünürsek .. Ayrıca şimdiden çalışmaya başlasa seneye belki çalar ![]() Bu iş birazda yetenek birikimi ister tabi =9.. 10 yıldır gitar çalan birinin bile hala öğrenceği bazı şeyler vardır. Önce parmakları bi nasır tutsun vb v b vb v b vb diycemde hiiiiiiiç gerekde yok aslında tarzları gereği .. ![]() Cannibal grup elemanlari calismadanmi caliyor =) Ve istersen sen bana bi sarkisini soyle Bi hafta sonra solo bolumunu video olarak koyayim foruma..
|
||
|
||
çalıştıktan sonra tabiki herkez çalar Ama şu halleriyle düşünürsek .. Ayrıca şimdiden çalışmaya başlasa seneye belki çalar ![]() Bu iş birazda yetenek birikimi ister tabi =9.. 10 yıldır gitar çalan birinin bile hala öğrenceği bazı şeyler vardır. Önce parmakları bi nasır tutsun vb v b vb v b vb diycemde hiiiiiiiç gerekde yok aslında tarzları gereği .. ![]() Cannibal grup elemanlari calismadanmi caliyor =) Ve istersen sen bana bi sarkisini soyle Bi hafta sonra solo bolumunu video olarak koyayim foruma.. =) < öncelikle ben bunu ima etmedim 2.si konu senin yeteneğin değil
|
||
|
||
| çalıştıktan sonra tabiki herkez çalar Ama şu halleriyle düşünürsek .. Dunyanin en iyi gitarist'ini bile getirsen calismadan calmasi munkun degildir =) Gereksiz bir yorum yazdigini belli etmekti amacim..Ama madem anlamamakta israr ediyorsun... ![]() 2. si Ayrıca şimdiden çalışmaya başlasa seneye belki çalar dedigin icin soyledim ben onu Ve o adamlar benden daha yetenekli ... Nerdenmi biliyorum.. emin olki daha yetenekli olsaydim..Ben onlari degil..Onlar beni konusurdu =)..
|
||
|
||
bak canım kardeşim orda diyorumki tabiki çalışan çalar.. Bence sen anlamamakta ısrar ediyosun yada anlamak istediğin gibi anlıyosun ki kuvvetle muhtemel böyle.. Bide kırmızı yazmalar havalar filan =D + "Ve o adamlar benden daha yetenekli ... Nerdenmi biliyorum.. emin olki daha yetenekli olsaydim..Ben onlari degil..Onlar beni konusurdu =).." Bunları yazmanada hiç gerek yoktu =D |
||
|
||
Sadece onu yazmama gerek yoktu ..Anladimki hic birini yazmama gerek yok...Degmez =) Sacma sapan bir yorum yaptin..Ayitla pirincin tasini... Olayina dondu seninki |
||
|
||
Sadece onu yazmama gerek yoktu ..Anladimki hic birini yazmama gerek yok...Degmez =) Sacma sapan bir yorum yaptin..Ayitla pirincin tasini... Olayina dondu seninki " Sadece onu yazmama gerek yoktu ..Anladimki hic birini yazmama gerek yok... " şurda bile saçmalamışsın bilmem farkındamısın Bencede sus sen Son mısralarınada bilmem neremle güleyim
|
||
|
||
Sadece onu yazmama gerek yoktu ..Anladimki hic birini yazmama gerek yok...Degmez =) Sacma sapan bir yorum yaptin..Ayitla pirincin tasini... Olayina dondu seninki Sadece onu yazmama gerek yoktu ..Anladimki hic birini yazmama gerek yok...Degmez =) Sacma sapan bir yorum yaptin..Ayitla pirincin tasini... Olayina dondu seninki " Sadece onu yazmama gerek yoktu ..Anladimki hic birini yazmama gerek yok... " şurda bile saçmalamışsın bilmem farkındamısın Bencede sus sen Son mısralarınada bilmem neremle güleyim ![]() > ehuehueheu bu güzeldi işte... |
||
|
||
Su yazilarini kendine yakistirabiliyormusun Daha kiminle nasil konusacagini bilmiyorsun ...Sen o laflarin altinda kaldin ve dedinki .. "; Surda bile sacmalamisssin , bilmem farkindamisin" Duygularimiz baskinlastiginda dusuncelerimiz eziklesir..Duygularimiz yon verir dusuncelerimize..Anlatmak istedigim.Dusuncelerimizi aptallastiracak her turlu etkiden kacmak Kizginligimiz..Hatta nefretimiz bile bilincli olmalidir...
|
||
|
||
ahfdauhhasuhfaıhşahaahuıashufhahfasuhahahha dostum senin psikolojin bozulmus yaa =D Pardon kimle konuşuyorum acaba ? bi kusur işlediysem affola =D Yaşını merak ediyodumda artık etmiyorumda =D "; Surda bile sacmalamisssin , bilmem farkindamisin" Arkadaslar bundan böyle bilinki , bir lafın altında kalan böyle dermiş =D=D Öyle güzel tercüman oluyorki duygulara , adeta bir terapist gibi =D Sitemizin birde terapisti var artık daha ne istiyosunuz üyeler =)) |
||
|
||
| Öncelikle ağzınla gülersen sevinirim,ahfdauhhasuhfaıhş demişsin,o bakımdan nezaket gereği uyarayım dedim. Efendim şimdi biz PC başında gerginliklerini dile getirip bi b.k yapamayanları (klavye delikanlıları) , deşarj ve stres atmak bazında bir "Fight Club" kurduk,seni özel davetlim olarak kabul ediyorum gelirsen memnun olurum. Dipnot;Deminki yazdiklarimi tekrar okursan sevinirim.. Anlamadigin sacmaliklarindan belli oluyor.. |
||
|
||
sayende ağzım iptal oldu baska bi yerimle gülüyorum sevinmesende olur nezaketinden dolayıda çok teşekkür 2.si gergin olmak için bi sebep göremiyorum ortada iyi bol güldük burda =D Ayrıca davetin içinde çok sağol hiç gerek duymuyorum hayatında başarılar diliyorum
|
||
|
||
önemli olan öte taraftaki sınav
|
||
|
||
geçen seneki ahiret soruları bende var Vakit gazetesi vermişti =D töbe töbee
|
||
|
||
| öff yani niye sohbet ediyorsunuz gözüm bozuldu okuyacağım diye.. herkes yorumunu yazsın ya saçmalamayın .. ![]() neyse ben yorumumu yapıyım bi kere bile dinlemedim ama seviliyorlar neden onu da bilmiyorum ama tarzımı karşılamıyorlar ısınamadım bu çocuklara ama sevenleri saygı göstermek lazım..
|
||
|
||
saygıda kusur yok
|
||
|
||
ya anlamıyorum onların yaptıkları türün aynısını yapan onlarca gurup olduguna ve hepsinin onlardan daha iyi olduguna eminim anlamıyorum neden bu tokio hotel gereksiz vallahi gereksiz yavv gider linkin park limp bizkit falan dinlerim daha iyi bea..... (lamb of goooooodd dinleyin laaan )
|
||
|
||
| snn ne dinlediin önmli deil arıca sırf sn lamb of god dinleyn dedn die dinlick deiliz arıca tokio hotl süper bi grup | ||
|
||
ben kimseye ciddi olarak lamb of god dinleyin diye emiretyorum kimseyede benim dineldigimi dinleyinde demiyorum sadece tokio hotelin ne kadar basit ve gereksiz bi gurup oldugunu vurguluyorum........
|
||
|
||
| tokio hoteli kendin sanma sen basit ve gereksiz olabilirsin... | ||
|
||
| euhuhe işte tokiocular azcık çocuk gibi hareket ediyor şimdi nolmuş öyle dediyse oda bi yorum yapmış toksin işte bu durumdan nefret ediyorum tokiocular eleştirilmeye açık değil rahat olun azıcık ya sevmeyen kötü bir şey demedikçe saldırmanızın anlamı yok (iron maiden dinleyin lan )şakaydı paragraf içi
|
||
|
||
|
||
|
||
ramştayn ulan !
|
||
|
||
pig destroyerrrrrrrrrr
|
||
|
||
tokio hoteli kendin sanma sen basit ve gereksiz olabilirsin... ben basit ve gereksiz olabilirim ama bunu lamb of god için diyosan problem var demektir....!!
|
||
|
||
Fanlarının % 90'ı bayan olan grup
|
||
|
||
muhahahahahha postlara koptum ya harikasınız beyler bayanlar yarıldım gülmekten
|
||
|
||
9 sayfa yazı yazıldı ve bunların %90 ı müzikle alakası olmayan konuşmalar daha fazla dencek bişi yook |
||
|
||
| Bugün arkadaşlarla vapurda iken Ozan adında birinin size bi' lafını söylemek istiyorum. Arkadaşlarım bu grubun "Mansoon" (yanlış yazmış olabilirim bilmiyorum) şarkısını dinliyordu. Ozan: "Ne anlıyorsunuz gevurcadan?Kadın ne söylüyor şimdi?!"
|
||
|
||
herkes bişeyler yazmış ben de yazıyım bari feci bir pazarlama harikası bu tokio hotel.adamlara helal olsun demek lazım.normalde pek bi işe yaramaz adamları dünya starı diye kakaladılar ya.tarkan,serdar ortaç falan dinleyen (yanlış anlaşılmasın onları küçümsediğimden değil sadece pop müzik dinleyen anlamında) kızlar birden tokio hotel ci oldular .
|
||
|
||
yaptıkları müzikle deil daa çok tiplaeri ile gundemde olan tipler...sempatm weya antipatim yok ama etrafımdaki biçok kız ikizlere deli oluo...
|
||
|
||
"Düzgün" Türkçe |
||
|
||
Söylenebilecek birşey bırakmıyorsun ne yazık ki. Zeka kapasiten bu kadar demek ki daha fazla birşey yazmaya da gerek yok, nasıl olsa anlamayacaksın.
|
||
|
||
| sende ikide bir yazılrıma düzeltmesene düzgn türkçe die DÜZGÜN TÜRKÇE LÜTFEN |
||
|
||
| arkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın da bu topic zeka seviyenizi karşılaştırmak için açılmadı sanırım serbest yada tartışma alanı var...!!! | ||
|
||
| bişiler söylemeden geçemeyecem bende burda bayaa bi konu dışına çıktık ama şimdi burda tokio hotelin gereksiz özenti kısaca kötü bi gurup oldugunu söyleyen yaklaşık 10 kullanıcı falan var ama burada tokio hoteli destekleyen sadece 1 kişi var ve tokio hotelin kapasitesini ve diger kullanıcıları kapasitesizlikle suçluyo yani buradaki tek akıllı müzikten anlayan sen varsın ve biz hiç bir şeyden anlamıyoruz sen avatarında evanescanse agzında tokio hotel millete karşı ben sizden daha iyi müzikten anlıyorum diye konuşuyosun bence oldukça saçma........ | ||
|
||
sende ikide bir yazılrıma düzeltmesene düzgn türkçe die yha arıca dediim gibi annamıosam sn annatmasını bilmiosundur arıca bnm kapasitem snnkindn kat kat ii insanlardan saygı görmek istiyosan önce kendin saygılı davrancaksın.. Tamam istediğin grubu dinlersin.. Ama tokio hotel hakkında kötü bi şey dediğimizdede böyle saygısızlık yapamassın.. Bunu anlayacak kadar olgun biri olmadığını zaten kendin anlattın bize.. |
||
|
||
sende ikide bir yazılrıma düzeltmesene düzgn türkçe die yha arıca dediim gibi annamıosam sn annatmasını bilmiosundur arıca bnm kapasitem snnkindn kat kat ii arkadaşm yoruma saygn yoksa senn yorumuna saygı yapılmasını bekleme ve bunuda zeka seviyesyle cartla curtla ölçmeye kalkma bencee...
|
||
|
||
| yha tmm konuyu toparlim annadığıma göre tokio hoteli sevmonuz ama bn sevom tmm arıca çoğu ünlü şarkıcılar dream dergisinin bu ayki sayısını okudum beeniolarmıs szn beenmeme görüşünüzede sagı gösterom | ||
|
||
bizde seni seviyoruz
|
||
|
||
Tamam konu baya baya dağıldı zaten toplarlayalım artık
|
||