|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Hakkında: Trivium 2000'li yıllarda Metal dünyasına girmiş ve genç yaşlarına rağmen mükemmel müzikler çıkarmıştır.Plak şirketlerinin onlarla ilgili ''Metalin Geleceği'' tanımlaması Trivium'un şimdi ve ilerde ne kadar büyük iş başarıcağının göstergesi olmuştur.Grubun solisti Matt Heafy Japon asıllı bir amerikandır ve 21 yaşında olmasına rağmen kendisinden çok fazla şey beklenmeye başlanmıştır.Gitarist Corey Beaulieu 24 yaşında ve grubun bu denli tutulmasını sağlayan soloların yaratıcısıdır.Baterist Travis Smith 25 yaşındadır ve onun için grubun en yaşlısı diyebiliriz.Bassçı Paolo Gregoletto 22 yaşında ve özellikle sahne performansıyla kendinden çok fazla söz ettiren biridir. ÜYELER Matthew Kiichi Heafy-Vokal Corey Beaulieu - Gitar Travis Smith - Davul Paolo Gregoletto - Bas ALBÜMLER Ember To Inferno - 2003 Ascendancy - 2005 The Crusade - 2006 WEB: Register or Login MySpace: Register or Login |
||
|
||
| Metalcore türünde aştılar kendilerini. Ascendancy ve Ember To Inferno albümleri dinle dinle bitmez türden. Son albümü (nedense hep öyle oluyor.) fazla tutmadım. | ||
|
||
| Dying In Your Arms ' ı tavsiye ederim . | ||
|
||
iyi grup kaliteli müzikleri var ama ısınamadım bi türlü
|
||
|
||
| trivium - like light to the flies anaaam bu sarkidaki solo ne oyle yaaaa...... |
||
|
||
iyi grup kaliteli müzikleri var ama ısınamadım bi türlü +1 ..Benim ısınamamın sebebi vokalden ötürü sanırım..Güzel çalıyolar falan ama..Vokal şarkı söyliyeceğim diye yırtınıyor..Üstüne birde nedense genelde nakaratlarda ses birden değişip punkımsı bir hava atıyor şarkıya..![]() |
||
|
||
iyi grup kaliteli müzikleri var ama ısınamadım bi türlü +1 ..Benim ısınamamın sebebi vokalden ötürü sanırım..Güzel çalıyolar falan ama..Vokal şarkı söyliyeceğim diye yırtınıyor..Üstüne birde nedense genelde nakaratlarda ses birden değişip punkımsı bir hava atıyor şarkıya..![]() |
||
|
||
| eski kız arkadaşım sayesinde tanımıştım bu grubu dying in your arms ve falling to grey şarkılarını dinliyorum oda bazen... | ||