TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Yabancı Metal Müzik

Konu: Trivium

Sayfa: [ 1 ]

Rockium 16.09.2007 07:28:55

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Hakkında:

Trivium 2000'li yıllarda Metal dünyasına girmiş ve genç yaşlarına rağmen mükemmel müzikler çıkarmıştır.Plak şirketlerinin onlarla ilgili ''Metalin Geleceği'' tanımlaması Trivium'un şimdi ve ilerde ne kadar büyük iş başarıcağının göstergesi olmuştur.Grubun solisti Matt Heafy Japon asıllı bir amerikandır ve 21 yaşında olmasına rağmen kendisinden çok fazla şey beklenmeye başlanmıştır.Gitarist Corey Beaulieu 24 yaşında ve grubun bu denli tutulmasını sağlayan soloların yaratıcısıdır.Baterist Travis Smith 25 yaşındadır ve onun için grubun en yaşlısı diyebiliriz.Bassçı Paolo Gregoletto 22 yaşında ve özellikle sahne performansıyla kendinden çok fazla söz ettiren biridir.

ÜYELER

Matthew Kiichi Heafy-Vokal
Corey Beaulieu - Gitar
Travis Smith - Davul
Paolo Gregoletto - Bas

ALBÜMLER

Ember To Inferno - 2003
Ascendancy - 2005
The Crusade - 2006

WEB:

Register or Login
www.trivium.org

MySpace:

Register or Login
www.myspace.com/trivium

Brainiac 10.11.2007 10:00:33
Metalcore türünde aştılar kendilerini. Ascendancy ve Ember To Inferno albümleri dinle dinle bitmez türden. Son albümü (nedense hep öyle oluyor.) fazla tutmadım.

Easy Rider 21.02.2008 08:47:34
Dying In Your Arms ' ı tavsiye ederim .

Cruelty.Piggy 21.02.2008 09:57:32
iyi grup kaliteli müzikleri var ama ısınamadım bi türlü  Undecided

LANET 28.04.2008 09:35:52
trivium - like light to the flies

anaaam bu sarkidaki solo ne oyle yaaaa......

_badsector_ 24.05.2008 07:28:14
+1 ..Benim ısınamamın sebebi vokalden ötürü sanırım..Güzel çalıyolar falan ama..Vokal şarkı söyliyeceğim diye yırtınıyor..Üstüne birde nedense genelde nakaratlarda ses birden değişip punkımsı bir hava atıyor şarkıya..

VaMpiRe 31.05.2008 02:49:18
+1 ..Benim ısınamamın sebebi vokalden ötürü sanırım..Güzel çalıyolar falan ama..Vokal şarkı söyliyeceğim diye yırtınıyor..Üstüne birde nedense genelde nakaratlarda ses birden değişip punkımsı bir hava atıyor şarkıya..

matt heafy gayet başarlı bana göre bence brutal ve clean vokalleri de iyi ama zevk herkese göre değişir bişey diyemem.

Disturbed 05.06.2008 11:20:21
eski kız arkadaşım sayesinde tanımıştım bu grubu dying in your arms ve falling to grey şarkılarını dinliyorum oda bazen...

Sayfa: [ 1 ]