|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ONLİNE üyeler aylak aylak bakıyo öyle
|
||
|
||
Zaman çabuk geçiyor, eski okul arkadaşımı tesadüfen gördüm, hiç çaktırmadan sıvıştım herkes evlenmiş, çocukları bile olmuş.
|
||
|
||
bugün çok manyak ıslandım hasta olucağımı şimdiden fark ettim
|
||
|
||
anemi oldum galiba doktora gitmem şartta kim kan aldıracak
|
||
|
||
| çok çalışmam gerek çok yapmam gereken onca iş var, sıra sıra dizili kitaplar nasıl biticek maymun iştahlı gibi aldım onca kitap, dergi nasıl okuyacağım şimdi, daha iş sorunum var (ona da kapsamlı olarak bir bakıcam artık), daha araştırmam gereken çok şey var. habire de unutuyorum kırk tane şey olursa insanın kafasında elbet unutur not tutmam gerekli yine ve disipline ihtiyacım var artık
|
||
|
||
Durak Büfe eskisi gibi döner yapmıyor...
|
||
|
||
| insan bazen duygularına hakim olamıyormus | ||
|
||
| Herşeyi içine atmakla olmuyomuş paylaşmakta lazımmış. | ||
|
||
| boşuna yaşıyoruz.gerek yok yhaa | ||
|
||
çok çalışmam gerek çok bişi soracam bu gerçekten içinden gelerek yaptıgın bişimi.ya sürekli okuma sürekli araştırma falan.yoksa bu entelektüelinin bi parçasımı?nasıl oluyorda bu kadar okumayı sevip araştırma yapıp 24 saat nette kalıp birde çalışabiliyorsun.anlamış değilim gerçekten bunları yapabiliosan varya.sen aşmışsın mod aşmısın. yapmam gereken onca iş var, sıra sıra dizili kitaplar nasıl biticek maymun iştahlı gibi aldım onca kitap, dergi nasıl okuyacağım şimdi, daha iş sorunum var (ona da kapsamlı olarak bir bakıcam artık), daha araştırmam gereken çok şey var. habire de unutuyorum kırk tane şey olursa insanın kafasında elbet unutur not tutmam gerekli yine ve disipline ihtiyacım var artık
|
||
|
||
| hiçbirsey istediğim gibi olmuyor artık... | ||
|
||
çok çalışmam gerek çok bişi soracam bu gerçekten içinden gelerek yaptıgın bişimi.ya sürekli okuma sürekli araştırma falan.yoksa bu entelektüelinin bi parçasımı?nasıl oluyorda bu kadar okumayı sevip araştırma yapıp 24 saat nette kalıp birde çalışabiliyorsun.anlamış değilim gerçekten bunları yapabiliosan varya.sen aşmışsın mod aşmısın. yapmam gereken onca iş var, sıra sıra dizili kitaplar nasıl biticek maymun iştahlı gibi aldım onca kitap, dergi nasıl okuyacağım şimdi, daha iş sorunum var (ona da kapsamlı olarak bir bakıcam artık), daha araştırmam gereken çok şey var. habire de unutuyorum kırk tane şey olursa insanın kafasında elbet unutur not tutmam gerekli yine ve disipline ihtiyacım var artık ![]() |
||
|
||
hiçbirsey istediğim gibi olmuyor artık... aynen diyorum ya istememek en ideali.
|
||
|
||
| ozaman sana helal diyorum ve susuyorum yav.sen bu ülke insanına aykırı bi kişiliksin valla helal..sen ve senin gibileri mecliste görmek istiyoruz mod...köylüler bizi yönetiyor ağlamak istiyorum yav.. | ||
|
||
ozaman sana helal diyorum ve susuyorum yav.sen bu ülke insanına aykırı bi kişiliksin valla helal..sen ve senin gibileri mecliste görmek istiyoruz mod...köylüler bizi yönetiyor ağlamak istiyorum yav.. ciddi misin? Ben meclise çıkamam kesin vururlar beni fazla yaşatmazlar
|
||
|
||
| fark ettim ki bnim ilden biri daha üye oldu siteye yalnız değlim artık | ||
|
||
| Space'me okadar emek harcadığıma değmiş sanırım =) | ||
|
||
| herseyi görmek istediğim gibi görüyormusum aslında gercekler cok farklı ve cok acıymıs... | ||
|
||
space baya güzelmiş istediğin gibi ayarlanıyor üstelik sadece arkadaşlarınla paylaşabiliyorsun
|
||
|
||
| sağır oluyorum yüksek sesli müzik dinlemekten. | ||
|
||
| youtube açılmış | ||
|
||
mutlu oldugumu sanıodum ama deilmisim
|
||
|
||
hastalık falan derken felaket zayıfladım 45 kilo olmuşum yazık bana ya
|
||
|
||
| faRk ettim ki.. Lise 2deyseniz hayat gerçekten çok zor.. | ||
|
||
yavaştan ona bağlanıyor gibiyim ama bunu engellemem gerektiğininde farkındayım
|
||
|
||
| fark ettimki , adminime helal olsun adamda iyi sabır var X)) | ||
|
||
| üye sayısı almış başını gitmiş görmeyeli | ||
|
||
| İyi niyetten ve anlayıştan her zaman maraz doğarmış. Bunu kendime kanıtlamış oldum. | ||
|
||
| devir değişti mertlik bozuldu | ||
|
||
| Fark ettim ki Hayatta gerçekten dayanılmazmış . . . | ||
|
||
| ...ki ; herkesin derdi çok büyük bi dertmiş gibi yazılıyo | ||
|
||
sazan çok
|
||
|
||
| ozgurluk kavramini ozgur birakmis kisiler çok Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın (deliler) |
||
|
||
| bazı insanlar kendilerini aşmıslar... | ||
|
||
| boş insan çok ama ÇOK | ||
|
||
| kalabalıktan nefret ediyorum | ||
|
||
| hersey olacağı gibi oluyor | ||
|
||
and just for all albümünü hayvan gibi özlediğimi fark ettim
|
||
|
||
| hala birseyler net değil bende | ||
|
||
| Winston gibi baba bi sigaranın olmadığını. | ||
|
||
| hiçbir şeyi takmıyorum kendimden başka | ||
|
||
Winston gibi baba bi sigaranın olmadığını.
|
||
|
||
şu efes dark brown'lar klasik darkların yanında bi halt değil.İğrençmiş
|
||
|
||
| aynı tas aynı hamam, hiçbir şey değişmeyecek, dünya hep aynı dünya, içi boşaltmış hayat oyundan ibaret nasıl oynadığından başka önemi yok ne kaybettiğinin ne de kazandığının. |
||
|
||
msn adresim hacklenmiş başka pcde oturum açıyor ilginç bıktım şifre değiştirmekten
|
||
|
||
ya acayip salağım ya da safım sen bana akıl fikir ver
|
||
|
||
| ketum, sert davranış ve sadece düşünceyle hareket etmek hissetmeyi yok saymak en doğrusu |
||
|
||
fark ettim ki ; eleman herkese aynı
|
||
|
||
ketum, sert davranış ve sadece düşünceyle hareket etmek Güzel düşünce hissetmeyi yok saymak en doğrusu ![]() Fark ettim ki.. Bir gün o da anlayabilecek.. |
||
|
||
| eski doslarla buluşmak çok keyif verici doğrusu:D | ||
|
||
Farkettimki bugün manowar dan başka kimseyi dinlememişim araya bi pilasibo sıkıştırdım sadece
|
||