|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Bazı yorumlar çok iğrenç.. Kimsenin ne inancına, nede başka birşeyine lafım yok saygım sonsuzdur ama görüyorumki artık insanların birbirlerine saygı ve sevgisi kalmamış.. Bu ülkeyi kurtaran büyüklerimizin dedelerimizin hanımları bırakın örtüyü, çarşaflıymış hepsi.. Cumhuriyeti böyle kurmuşlar.. Unuttukmu? Yoksa işimizemi gelmiyor? Atatürk ilkesi diyorsunuzda, Baş örtüsü serbestti bir zamanlar unuttunuzmu? Necmettin Erbakan "türban siyasi simgemizdir." dedi ardından yasaklandı. Unuttunuzmu? Hee pardon, o zamanlar bir çoğunuz daha çocuktunuz. (Hani bilmeden konuşmak çok basit.) Gezegenimizde yalnızca tunus ve Türkiyemiz'de baş örtülü üniversitelere girmek yasak.. (Hani şu kötülediğiniz, lanetlediğiniz israil, amerika, ingiltere varya hani.. Bu ismini verdiğim 3 ülke'de bile baş örtüsü serbest..(!)) Herkesin amacı farklı olabilir ama siyasi, ama din-i, ama başka birşey lütfen herkes içinde genelleme yapmayalım arkadaşlar.. |
||
|
||
türban üniversitelerde asla serbest olmamalı çünkü;türban laikliğe darbe niteliği taşıyor,laikliğe aykırı,türban gericiliğin sembolü Bir hatunun başı açık olunca, ilericimi oluyor anlamadım şimdi? Türkiye'de başı açık olan bütün bayanlar ne bulmuşlar, ne icad etmişler, ne yapmışlar? (Hani başları örtülü olanlar geri kalmışlar ya sana göre.) Ondan sordum dostum. Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Nene Hatun'u görüyormusun dostum fotoda? Sırtında kaç yüz kiloluk top'lar, mermiler taşımış (ve onun gibi niceleri.) (Biliyorsun dimi!?!?!) Hemde Ülkemiz TÜRKİYEMİZ, BİZLER İÇİN.. Tarihimiz bu kadarmı unutuldu, yoksa görmezliktenmi geliniyor? İnancımın hayatımda pek önemi yoktur desem kafi.. Ama bakın ben bunları biliyorum unutmadım. |
||
|
||
| Kişisel tercihler neden bu kadar abartılıyor? kılık kıyafetle uğraşana kadar yurtdışında ne kadar akademik çalışmamız var neler icat ettik neler ürettik üniversitelerimizde bu hiç konuşulmuyor. çünkü cahiliz... bildiğimiz tek şey MAGAZİN. Herşeyi magazinleştirdik. çok sıkıldım artık türban konusundan.. yeter tek derdimiz bu sanki... türban yada başörtüsü sorunu çözülürse birden herşey mükemmelleşecek sanki. çölleşiyoruz, kuruyoruz, cahilleşiyoruz, eğitilemiyoruz, öğretilemiyoruz, işsizlik artıyor, üniversiteye başlayanlar iş bulacakları konusunda umutsuz,.... | ||
|
||
| Dark gothic ; kimin çocuk kimin avel olduğunu sorgulamak istersen git nufüs müdürlüğüne sorgula ondan sonra gel burda konuş. Abartısız söylüyorum bu sabah ünide kantine inmişiz zıkımlanmaya 50 türbanlı gördüm hemen hemen 40 tanesi makyajlı taktıkları türban şov türbanı.Türban stilize olmuş dostum.taktıkları türban dine uygun değildir bi 500 defa söylemek istemiyorum bilmem anlatabildimmi.Boş konuşma. |
||
|
||
| Her türlüsü olur dedim yukarıda genelleme yapmayalım dedim (: Neyse, ben yazdım açık açık.. İSTEYEN NASİBİNİ ALIR, İSTEYEN ALMAZ. Eyv.
|
||
|
||
Kesinlikle olmasın. Madem türban takıolar laik Türkiye Cumhuriyeti'nde bile bulunmasınlar...
|
||
|
||
Kesinlikle olmasın. Madem türban takıolar laik Türkiye Cumhuriyeti'nde bile bulunmasınlar... kesinlikle katılıyorum bravo ![]()
|
||
|
||
türban üniversitelerde asla serbest olmamalı çünkü;türban laikliğe darbe niteliği taşıyor,laikliğe aykırı,türban gericiliğin sembolü Bir hatunun başı açık olunca, ilericimi oluyor anlamadım şimdi? Türkiye'de başı açık olan bütün bayanlar ne bulmuşlar, ne icad etmişler, ne yapmışlar? (Hani başları örtülü olanlar geri kalmışlar ya sana göre.) Ondan sordum dostum. Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Nene Hatun'u görüyormusun dostum fotoda? Sırtında kaç yüz kiloluk top'lar, mermiler taşımış (ve onun gibi niceleri.) (Biliyorsun dimi!?!?!) Hemde Ülkemiz TÜRKİYEMİZ, BİZLER İÇİN.. Tarihimiz bu kadarmı unutuldu, yoksa görmezliktenmi geliniyor? İnancımın hayatımda pek önemi yoktur desem kafi.. Ama bakın ben bunları biliyorum unutmadım. ayrıca türban ile başörtü arasında da çok fark var türban şeriatı simgeliyor,dikkat ettiysen başörtüsü kullanan kadınlarında çoğu türbana karşı başı açık kadının ilerici,başı kapalı kadının gerici olması meselesine gelince;bu ülkede oruç tutmadığı için öldürülen,başı açık olduğu için taşlanan,bacaklarına kezzap sıkılan,içki içtiği için öldürülen insanlar oldu;bu saçmalıkların olmasının tek sebebi türbanlı kadınlar,cüppeli erkekler ve şeriatı savunan diğer gerzeklerin zihniyeti,bu olayları yapanlar ve destekleyenler başı açık kadınlar yada laikliği savunan insanlar değiller(bu da benim başı açık kadınlar ilerici kapalılar gericidirler düşüncemi kanıtlar niteliktedir)ve bu olaylarda hepsi gericiliğin sonuçları,ilericilikle alakaları yok ilericiliği sadece birşeyler icat etmeye indirgeyemezsin,böyle yaparak sadece konuyu saptırmış olursun küçük bir not:kadınların hepsinin kapalı olduğu,başları açık dolaşmalarının yasak olduğu tüm(arap ülkeleri,iran vs.)ülkelerde gericilik almış başını gidiyor,ilericiliğin 'i' sinden bahsedilemez buna karşılık kadınların ezici çoğunluğunun başının açık olduğu avrupa ülkelerinde ise gericilik büyük oranda yadırganıyor,çok küçük oranda kendini gösteriyor ve ilericilik büyük oranda savunuluyor burdanda başı açık kadının ilerici,başı kapalı kadının gerici olduğunu anlıyoruz |
||
|
||
| dark gothic sen benim tarihimi unuttuğumu söyleyerek resmen saçmalamışsın; tarihini asıl unutanların laikler değil türbanlılar ve türbanı savunan gerzekler olduğu apaçık ortada Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihi Mustafa Kemal Atatürk ile başlar ve Atatürk'ü sevmeyen ve onun ilke ve inkılaplarını yasalardan çıkarmak için elinden geleni yapanlar,onun isminden,resimlerinden,sözlerinden, heykellerinden rahatsız olanlar o senin savunduğun türbanlılar ve diğer şeriat yanlısı beyinsizlerdir |
||
|
||
| Yaw arkadaşlar şimdi birbirimizi kandırmayalım. Öyle türbanlılar da var ki ben namusuma leke sürdürtmem deyim alttan ince dar pantolon giyip iç çamaşırını belli edenler de var. Bakın aslında başörtüsüne lafım yok. Ama türban deyince sinirlerim allak bullak oluyor. Kuran-ı Kerim'de saçınızı çene altından kapatın filan mı denmiş. Affedersiniz sadece mahrem yerleriniz kapansın denmiş. Ayrıca benim anlamadığım birşey var. Sen bu türbanı kafana takınca saçlarının üstüne. Yahu erkek senin saçlarına bakıp da mı azacak. Açıkça söyleyeyim ben ilk surata en son da saça bakarım. O zaman sen suratını da kapa. Öyle ya. Aman abi aman türkiye türkiye olalı böyle bişe görmedi. Atatürk esas bunları görünce ölmüştür. Sen demiyormusun hükümet bizim temel amacımız avrupa birliğine girmek. Eh sen bunları yaparsan ABnin yakınından bile geçemezsin. Önce sen şu kürt sorununu hallet sonra gel koçum. | ||
|
||
yemin ederim çarşamba günü nişantaşında kırmızı türbanlı 1 karış mini etekli hatun gördüm resmini çekicektimde gülme tuttu uzaklaştım.
|
||
|
||
| Tüm derdimiz bitti çünkü bizim. Mesela bizim ülkede bebeklere tecavüz edilir--Düşüncesi yüzünden adam öldürülür (ve faili meçhul cinayetler gelenek haline gelir)--Açlık sınırında yaşayan milyonlarımız var--Ülkeye giren sıcak para nedense %10 luk kesimin cebi arasında dolaşır--Sahte vergi yapan 1.5 yatar (o da belki) ama aç olan çocuk bir ekmek çalsın müebbete bağlayacaklar nerdeyse...Daha sayayım mı yani.Ne şimdi bu? Burası Müslüman ülke değil miydi? Herkes kendine Müslüman şimdi.Kimse kandıramaz kimseyi.Ben olaylara tek gözden bakamıyorum çift gözüm var biri göremezse diğeri görüyor.Halledilmesi gereken konular yanında derdimize bak... Ağlanacak halimiz var güleriz kahkahayla |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||