|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 redd__mutlu olmak için e---------------------------------------------------------------------- b---------------------------------------------------------------------- g---------------------------------------------------------------------- d------2---4--5-------2---4--5-----------57--------1---2--4----------- a-----------------------------------2---------------------------------- E---------------------------------------------------------------------- e------------------------------------------------------------------------------ b-------------0-------------0------------------(-----------------------------) g---------0-------------0-------------0---------(-----burası 2 kezçalınacak) d------2-------------4----------- 5--------------(----------------------------) a------------------------------------------------------------------------------ e--------------------------------------------------------------------------- b----------------0--------------0---------------------------0-------------0---------------- g-----------0---------------0------------0------------0-------------0--------------0--------- d-------------------------5/7--------5------------1------------2---------------4---- a-----3--------------------------------------------------------------------- E-------------------------------------------------------------------------- e------------------------------------------------------------------------------ b-------------0-------------0------------------(-----------------------------) g---------0-------------0-------------0---------(-----burası 2 kezçalınacak) d------2-------------4----------- 5--------------(----------------------------) a------------------------------------------------------------------------------ e---------------------------------------------------------------------------------------------0 b----------------0--------------0---------------------------0-------------0-------------0--- g-----------0---------------0------------0------------0-------------0--------------0--------- d-------------------------5/7--------5------------1------------2---------------4---- a-----3--------------------------------------------------------------------- E-------------------------------------------------------------------------- Mutlu Olmak İçin Em C Kapıyı aralayıp onu gördüm B Em Bir başkasıyla yatağımda Em C Son sözleri hala kulağımda B7 Em Bu ilkkez değildi dedi bana Em F Am Em Dokunup hissettiğim kadını bana aitmiş sanarken Em F C B Artık bildiğim tek bişey vardı acıydı dünyanın diğer adı Am Em Mutlu olmak için sevmek için görme işitme Am C D Mutlu olmak için sevmek için bilme çok düşünme (Farklı sözlerle aynen dewam ediyo) Öperler Giriş : Am - Am6 - Dm -am - F -am - E Dm Am B [b7no5] E Oturmuşsun karşıma, şeytan da girmiş kanıma Dm Am B E Dalmışsın içkine balıklama, küsmüşsün sanki dünyaya Dm Am B E Ben bakarım sen bakmazsan kendi kendine olmaz bu isler Dm Am B E Ben adamım sen kadınsın bu makina böyle işler Am Am6 Dm Am ( ıntronun Aynı ritimde ] Çiçek takmışsın saçına, oturmuşsun tam karşıma F Am E Ruhun okşanmak ister durduramaz kendini Kafan olmuş bi dünya, kanın olmuş sanki Derya Kalbin atmak ister durduramaz kendini Am F B E Öper melekler ısırır şeytanlar Am F B E Bu kafayla seni beyoğlunda Am F A F Am Öperler, öperler, öperler F B E Bu kafayla seni beyoğlunda Bahçelere Daldık İntro: G-F } 4 boş 4 sololu Dünyayı yağlamak lazım Bm G Paslandı düzgün dönmüyor F Bm Aya gidip bakmak lazım Bm G Buradan bir şey görünmüyor F Bm Dersler aldık yine saldık Bm G Bile bile akilsiz kaldık F Bm Sabunla bu kirler çıkar sandık Bm G Sığ denizlere balıklama daldık F Bm Giriş melodisi 4 kez İnsan gerçeği ararken biz rüyalarda sevişirken Em F G F Herkes kendine sararken biz bahçelere daldık Em F G İnsan güzeli incitirken biz eski zamanda yaşarken Em F G F Herkes maskesini boyarken biz çimlere uzandık Em F G Falan Filan İntro:a-E-G#-c#m(ve solo) A-E- G# C#m G# Yormadan yorulmadan, kimseye dokunmadan F#m E A G# Duymadan konuşmadan, kendi dünyamda yaşarım ben Dilim acıtır konuşursam, şeklim uymaz boşluğuna Elim gitmez sevmezsem, kelepçe takma boşu boşuna F#m G# C#m Manzaraya daldım ses çıkarma Gerçek can sıkar beni uyandırma A- E- G#- C#m Ben böyle güzelim falan filan Ben burda güzelim falan filan İntro Kırmadan kırılmadan, kimseye aldırmadan Duymadan konuşmadan, kendi dünyamda yaşarım ben Dilim acıtır konuşursam, fikrim uymaz yanlışına Üzer seni söylersem hiç takılma boşu boşuna Manzaraya daldım ses çıkarma Gerçek can sıkar beni uyandırma Ben böyle güzelim falan filan ) Ben burda güzelim falan filan ) x2 Uyandırma C#m-bm-am-G# Uyan uyan uyan uyandırma ) x 2 |
||