|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 BENCE HAYKO ÜSTÜNE TANIMAM... |
||
|
||
| hayko...şebnem ferahıda severim | ||
|
||
hepside gerçekten çok gzl fakat teoman ın üstüne tanımıyorum. ne ekmek nede su bir tek o
|
||
|
||
bi Sebo bide Hayko gerisi yalan ama Pentagram da iyi gibi
|
||
|
||
| vega. | ||
|
||
| iiii de bu seçeneklerdeki tiplerin hepsi birbirinden o kadr farklı kii..karlışaştırmak olmaz ki onlarıı...ama ben hayko ile pentagramı tekk geçeriimm....dierleri de kendi tarzlarına göre iii sayılırlarr...ama şebnemin yaptığı dvd de es geçilemezzz...bence herkeste 1tane olmalı!! | ||
|
||
HAYKO GİBİSİ YOK BEA E ŞEBNEM FERAHTA VAR AMA EN İYİSİ HAYKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
||
|
||
| Hiç biri.. | ||
|
||
Hiç biri.. +1
|
||
|
||
pentagram yaw eski toprak
|
||
|
||
| kesinlikle şebnem ferah(şebom benim) | ||
|
||
Pentagram tabiki de ( bence )
|
||
|
||
![]() |
||
|
||
| Pentagram ve Şebo tabbikide |
||
|
||
ii de herseyguzel ama bi yanlışınız var pentagram metal yapıo hahahahahaha ![]() |
||
|
||
| seçeneklerde teoman bile var vah vaah vah | ||
|
||
hiç düşünmeden iyi diyebildiğim biri..! şebnem..!
|
||
|
||
pentegram tabiki ama seboda iyi
|
||
|
||
pentegram tabiki ama seboda iyi ![]() aslında evet pentegram sesini iç ve dışa duyurabildi bu bence en büyük avantajı
|
||
|
||
kesinlikle...!
|
||
|
||
| hayko & şebo | ||
|
||
| pentagram ve teoman bencee ztn türkiye için pentagram çok farklı bir yere sahip | ||
|
||
| şebnem ferah | ||
|
||
Şebnem ve hayko pentagram'ı geçmiş ilginç
|
||
|
||
kesinlikle şebnem ferah
|
||
|
||
tabiki Şebnem Ferah
|
||
|
||
Kesinlikle Şebnem Ferah
|
||
|
||
Pentagram ne zamandır rockÇı oldu yazık valla adamların 20 yıllık müzik kariyerlerine bi Allah'ın kuluda uyarmamış ama
|
||
|
||
|
||
Şebnem ve hayko pentagram'ı geçmiş nesi ilginç hiç şaşırmadım.. ilginç ![]()
|
||
|
||
| şebnem ferah ve pentegram | ||
|
||
ii de herseyguzel ama bi yanlışınız var pentagram metal yapıo hahahahahaha ![]() bence şebnem ferah en iyi rockcı... |
||
|
||
| pentagram ve sebo | ||
|
||
şobo ve pentagramm tabikide
|
||
|
||
| sebo ve hayko tabikide | ||
|
||
| Tabikide Şebomm Kimse Onun Yerini Dolduramaz Ne hayko Ne emre aydın | ||
|
||
| Şebnem Ferah ve Pentagram.. Tek geçerim bu alemde onları.. Hayko doLdurma canLı değiL ![]() bende çok seviyorum hayko'yu ama gerçekler bunlar.. bi hayko'cu oLArak kabuLLendim.. |
||