TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Festivaller ve Konserler

Konu: konya rock günleri

Sayfa: [ 1 ]

let_s_dance 06.10.2007 11:15:11

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Konya’da ilk kez bu kadar büyük bir festival alanı oluşturuluyor.
Rock’un Türkiye’deki en önemli isimleri bir araya geliyor.
Müziğin sağladığı toplumsal birliktelik ruhu Konya’da kendini gösterecek.
Mini bir kasaba havasında olacak aradığınız her şeyi bulabileceksiniz. Her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek olduğunuz bir kompleks oluşturulmakta sitemizde zaman içerisinde alan fotoğraflarında her düzeneği ve yerlerini net bir şekilde görebileceksiniz.
Üç günlükte olsa farklı bir yaşama kendinizi hazırlayın.
Kısacası; Konya herkesi kucaklayacak sizde burada olun…

Program şöyle:

1. gün

Hayko Cepkin
Derin6
Sokak Köpekleri
Kılçık
Enkaz
21 Gram

2.gün

Bulutsuzluk Özlemi
Umut Kuzey
Aydilge
Orjin
Etkisiz Eleman
Pikare

3.gün

Pentagram
Malt
Asena Özçetin
Satarial
Reset To Default
Hayal Ürünü

bilgi için:
Register or Login
www.konyarock.com

greenday_gltn 07.10.2007 09:41:18
git ya konyada rockçı filan olunmaz  Cheesy bi günlüğüne gittim sinemaya gitmiştim  herkes tip tip bakıyo  Huh? anlamafım bişey karı kız geçiyo bakıyo  Cheesy tabi vardır ordada bişeylerde ben almayım  Grin kule sitemi ne orda herkes baktı valla  Cheesy

let_s_dance 08.10.2007 03:44:53
konyada rockcı olunmaz dıye bısey yok olan oluyo demekkı sorun sende. rockcıysan heryerde rockcı olabılırsın. gelmıyceksende bos bos konusp mılletı yanlıs yonlendırme.

neorammstein 08.10.2007 09:01:02
en son bvi arkadas gitmşti çok değişmiş konya diodu 

let_s_dance 08.10.2007 13:29:33
konumuz bu degıl zaten degısmıs degısmemıs. ben konserı duyurdum sadece gelmek ısteyen olursa dıye.

Sayfa: [ 1 ]