|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Konya’da ilk kez bu kadar büyük bir festival alanı oluşturuluyor. Rock’un Türkiye’deki en önemli isimleri bir araya geliyor. Müziğin sağladığı toplumsal birliktelik ruhu Konya’da kendini gösterecek. Mini bir kasaba havasında olacak aradığınız her şeyi bulabileceksiniz. Her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek olduğunuz bir kompleks oluşturulmakta sitemizde zaman içerisinde alan fotoğraflarında her düzeneği ve yerlerini net bir şekilde görebileceksiniz. Üç günlükte olsa farklı bir yaşama kendinizi hazırlayın. Kısacası; Konya herkesi kucaklayacak sizde burada olun… Program şöyle: 1. gün Hayko Cepkin Derin6 Sokak Köpekleri Kılçık Enkaz 21 Gram 2.gün Bulutsuzluk Özlemi Umut Kuzey Aydilge Orjin Etkisiz Eleman Pikare 3.gün Pentagram Malt Asena Özçetin Satarial Reset To Default Hayal Ürünü bilgi için: Register or Login |
||
|
||
git ya konyada rockçı filan olunmaz bi günlüğüne gittim sinemaya gitmiştim herkes tip tip bakıyo anlamafım bişey karı kız geçiyo bakıyo tabi vardır ordada bişeylerde ben almayım kule sitemi ne orda herkes baktı valla
|
||
|
||
| konyada rockcı olunmaz dıye bısey yok olan oluyo demekkı sorun sende. rockcıysan heryerde rockcı olabılırsın. gelmıyceksende bos bos konusp mılletı yanlıs yonlendırme. | ||
|
||
| en son bvi arkadas gitmşti çok değişmiş konya diodu | ||
|
||
| konumuz bu degıl zaten degısmıs degısmemıs. ben konserı duyurdum sadece gelmek ısteyen olursa dıye. | ||