|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Nightwish grubunun eski vokali Tarja solo müzik kariyerine çok sıkı bir albüm ile devam ediyor."My Winter Storm" adını verdiği albüm 17 KASIM da Avrupada satışa çıkıyor.Albümden ilk single ve klip ise "I Walk Alone".Klip o kadar merakla beklenmiş olacakki 2 gün içinde 150 binden fazla izlenme başarısı gösterdi... |
||
|
||
| Nakarat kısmı falan harika olmuş, ama Nightwish yazılması hata Ex-Nightwish olsa daha doğru olur. herneyse zaten 1 hafta önceden dinlemiştim, Tarja'nın solo olarak da çok başarılı olacağına inanıyorum. |
||
|
||
| Açıklamada zaten Nigthwish eski vokali yazıyor Türk mantığı ile Ex yazmaya gerek yok
|
||
|
||
sesi çok sağlam bi kere ne tür söylese kendini beğendirir Abartmış olabilirim
|
||
|
||
sesi çok sağlam bi kere ne tür söylese kendini beğendirir Abartmış olabilirim sesi mi yoksa sesin çıktığı yeri mi seviyosun onu söyle sen ![]() ![]() daha dinleyemedim ama eski şarkıları kadar zevk verici olacağını tahmin ediyorum olmasa da canı sağolsun tarjanın |
||
|
||
Headbang ekinde röportajı var. Opera eğitimi falan almış. 10 sene sonra bir opera albümü çıkartabilirim diyo
|
||
|
||
Headbang ekinde röportajı var. Opera eğitimi falan almış. 10 sene sonra bir opera albümü çıkartabilirim diyo 10 sene beklemeside ilginç doğrusu ![]() çıkarsın 1-2 sene sonra,peynir ve ekmek ikilisine nazire yapar
|
||