TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Haberler

Konu: Tarja Turunen(Nightwish) Yeni Albüm ve Yeni Klip

Sayfa: [ 1 ]

Rockium 14.10.2007 03:46:30

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Nightwish grubunun eski vokali Tarja solo müzik kariyerine çok sıkı bir albüm ile devam ediyor."My Winter Storm" adını verdiği albüm 17 KASIM da Avrupada satışa çıkıyor.Albümden ilk single ve klip ise "I Walk Alone".Klip o kadar merakla beklenmiş olacakki 2 gün içinde 150 binden fazla izlenme başarısı gösterdi...

Brainiac 14.10.2007 03:49:49
Nakarat kısmı falan harika olmuş, ama Nightwish yazılması hata Ex-Nightwish olsa daha doğru olur.
herneyse zaten 1 hafta önceden dinlemiştim, Tarja'nın solo olarak da çok başarılı olacağına inanıyorum.

Rockium 14.10.2007 04:02:11
Açıklamada zaten Nigthwish eski vokali yazıyor
Türk mantığı ile Ex yazmaya gerek yok
  Wink

neorammstein 14.10.2007 04:03:02
sesi çok sağlam bi kere  ne tür söylese kendini beğendirir   Abartmış olabilirim  Grin

sr2c 14.10.2007 04:07:06
sesi çok sağlam bi kere  ne tür söylese kendini beğendirir   Abartmış olabilirim  Grin
sesi mi yoksa sesin çıktığı yeri mi seviyosun onu söyle sen Cheesy
daha dinleyemedim ama eski şarkıları kadar zevk verici olacağını tahmin ediyorum olmasa da canı sağolsun tarjanın

Brainiac 14.10.2007 04:09:10
Headbang ekinde röportajı var. Opera eğitimi falan almış. 10 sene sonra bir opera albümü çıkartabilirim diyo Smiley

sr2c 14.10.2007 04:11:29
Headbang ekinde röportajı var. Opera eğitimi falan almış. 10 sene sonra bir opera albümü çıkartabilirim diyo Smiley
10 sene beklemeside ilginç doğrusu Grin çıkarsın 1-2 sene sonra,peynir ve ekmek ikilisine nazire yapar

Sayfa: [ 1 ]