TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Teknoloji

Konu: Microsoft’tan Flash alternatifi

Sayfa: [ 1 ]

BloodLine 24.10.2007 07:03:00

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
MS’in zengin içeriğe yönelik aracı Silverlight, sunduğu yeniliklerle geliştiricilerin gözdesi olacak
Daha iyi grafikler, daha fazla fonksiyon ve geliştirici için daha rahat programlanabilme - Microsoft, Web 2.0-Oynatıcı Silverlight ile her şeyin daha güzel ve daha iyi olacağını ön görüyor.
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
kaynak:chip.

sr2c 02.11.2007 15:43:15
geçen kış ilk gördüğümde baya ilgimi çekti yalnız kullanımı biraz kastığından dolayı üzerine gitmedim.Sanırım güçlü bir .NET etkileşimi de var özellikle web uygulamalarında javanın tahtını sallamaya yönelik bir çalışma olduğunu duymuştum...biraz daha zaman geçsin bakalım neler olacak

Rockium 02.11.2007 16:00:09
Böyle haberlere bayılıyorum ne kadar çeşit ve rekabet o kadar iyi,bütün zenginler silah eroin yerine bilişime el atsa yakında uzayda yaşarız gibi  Cheesy

Sayfa: [ 1 ]