TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Türk Rock Müzik

Konu: Özlem Tekin

Sayfa: [ 1 ]

Rockium 30.03.2007 08:34:15

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

BİYOGRAFİ;

18.11.1971 Amerika California doğumlu olan Özlem Tekin, babası Prof.Dr.Talat Tekin’in Berkeley Üniversitesinde öğrenim görevlisi olması nedeniyle uzun bir süre Amerika´da kaldı.İlk öğretime başlamadan önce Türkiye´ye (Ankara´ya) geldi.
İlk öğretimi Fransızca eğitim veren Tevfik Fikret Lisesi´nde bitirdi ve bu süre boyunca piyano dersleri aldı.Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı sınavlarına girdi ve klarnet bölümünü kazandı.Tüm konservatuar eğitimi boyunca Ankara´da sahne çalışmaları yaptı. Yaz dönemlerinde Bodrum başta olmak üzere, çeşitli tarzlarda (İngilizce pop, rock, heavy metal, punk, caz) müzik yaptı.Konservatuardan 1991-1992 yılında mezun oldu. Akustik gitara merakı olan Özlem kendi kendine bu aleti çalmayı öğrendi. Öğrenmekle kalmadı Akustik gitarla besteler yapmaya başladı.

İstanbul´daki Lokomotif grubundan aldığı teklif üzerine İstanbul´a geldi.Kısa bir süre Lokomotif´le çalıştıktan sonra tamamen bayanlardan kurulu Volvox grubuna katıldı. Şebnem Ferah’ın da bulunduğu Volvox ile iki yıl non-stop müzik yaptılar. Daha sonra Özlem gruptan ayrılarak solo çalışmalara yöneldi. İlk solo albümü için Hakan Peker’le anlaşan Özlem, çalışmalara başladı.

İlk albümü Kime Ne 1996 yılında yayınlandıktan sonra "Aşk Herşeyi Affeder mi" büyük yankı uyandırdı.. "Çok Üzgünüm İstemeden Seni Dün Gece Aldattım" gibi cesur sözlerle başlayan şarkı, aldatmaya dayalı ve kadın erkek ilişkileri odaklı şarkılara yeni boyutlar kazandırdı. İlk defa bir kadın bu kadar açık yüreklilikle aldatını ifade ediyor ve hemen ardından aşkın bunu affedip affetmeyeceğini sorguluyordu. Albümde ilginç sözlere sahip olan şarkı bir tek “Aşk her şeyi Affeder Mi” değildi.. Zoraki evliliklere “böyle zorla düğün olmaz ki yok mu sevdiğin” diye haykıran DUVAKSIZ GELİN, “ümidi yok kimden yardım dilesin, hiç mi sevmez anacığına dönesin” diyerek sokak çocuklarının hayatını sorgulayan HERKES ŞANSLI DOĞMUYOR, “kurşunlar sizin olsun, kurusun gözler” diyerek isyan ettiği SEBEPSİZ SAVAŞ albümün ön plana çıkanlarındandı. Alternatif Pop adını verdiği müziği ile Özlem Tekin o yıllarda kuşkusuz yeni bi kulvar açtı, ve pop müziğe farklı bir bakış açısı getirdi. Cem Yılmaz’ın da konuk olarak “Yar Bana Varmadı” en sevilen çalışmalarından biri oldu.

Aradan geçen zamaNda dünyadaki elektronik akımı ile birlikte Özlem Tekin’in müzikal zevklerinde de bir takım değişiklikler meydana geldi, dolayısı ile bir sonraki albümün de elektronik müziklerden payını alması kaçınılmaz oldu.. İkinci albüm ÖZ, hiçbir canlı enstrumanın kullanılmadığı, tamamen elektronik müzikle yapılmış Türkiye’nin ilk albümü olma özelliğine sahipti. Sevgilisini öldürüp, ormanda gömmeye giden kadını canlandırdığı ilk klip Bahar ile Özlem Tekin, yine herkesi ayağa kaldırdı. ÖZ albümünün en büyük hitlerinden olan BAHAR şarkısının sözü ve müziği de tıpkı aşk her şeyi affeder mi gibi BARLAS a aitti. İkinci klip ise Levent semerci yönetmenliğinde YOL isimli şarkıya çekildi. “Yanlış senin tek hazinen, herşeyi kendine sor kendinden öğren” gibi sözleri ile Özlem Tekin’in içindeki ruhu da net bi şekilde anlatan şarkının klibi MCM gibi yabancı müzik kanallarında da gösterilerek, büyük başarılara ulaştı. Ne yazık ki bu albüm sadece 2 kliple kaldı, fakat türünün sevenleri, yeni keşfedenler ve Özlem hayranları tarafından arşivlerin en güzel yerinde Türkçe sözlü elektronik müzik albümü olarak yerini aldı.

Bu arada Özlem Tekin, Pahsan Music ile kısa bir evlilik de yaptı. Evlilik yüzüklerini dövme olarak parmaklarına yaptıran ikili, boşanınca dövmeyi de sildiler..

Üçüncü albüm 1999 yılının yaz aylarında geldi: Laubali! Tam da yaz aylarına yakışır bi neşe ve dinamiklik ile…. Tarz olarak en çok çeşitlilik barındıran albüm olan Laubali’nin çıkış parçası albüm ile aynı ismi taşıyan Fergan Mirkelam imzalı Laubali oldu. Kendi sözleri ile Özlem bu şarkıyı şöyle anlatıyor: “Fergan bize Rıza Erekli'nin stüdyosunda sürekli baskınlar yapıp, kamerasıyla bize zorla mizansenler yaptırıyordu, çok eğleniyorduk. Ona boş gelme beste getir kardeşim dedim, yapmış getirdi. Tabii çok sevindim”.
Bu albümde Özlem’den duymaya alışık olmadığımız şekilde batı müziğinin yanında doğu müziği sentezleri kulağımıza geliyordu. Arabeskvari sözleri ve Doğuş vokali ile “Yazmamışlar”, 9/8 lik ritmi ile “Biberi Bol”, klip çekilmemesine rağmen dillere dolanan “Beni Yakan Aşkın” bunlara verilecek örneklerdendi. Ama bunların yanında “Vurma”, “Kumdan Kaleler”, Teoman destekli “Bu Kalp” gibi sentezden nasibini almamış, batı soundlu son derece sıkı parçalar da bulunmaktaydı. Disco tarzındaki “Sorma”yı ise Olivia Newton John’a adamıştı Özlem..
Albümden ikinci klip Yazmamışlar’a, üçüncü klip ise “eskiden her klipte farklı imajla çıkardım şimdi o da yetmedi, aynı klipte 5 farklı imaj” diyerek tanıttığı Biri Var’a çekildi.

2000 yılının yazında Özlem Tekin bu sefer müzik dışı bir çalışma ile sevenlerinin karışısına çıktı. Kanal D için çekilen Yaz Rüzgarı isimli programın sunucuğunu üstlenen Özlem Tekin, 2000 yazı boyunca hafta içi her gün farklı bir konukla ekranlara konuk oldu, hazırladığı kısa skeçlerle de oyunculukta da ileride atacağı başarılar hakkında ufak ipuçları verdi.

2002 yılında çıkan Tek Başıma Albümü öncesi 2 yıl hiçbiryerde gözükmeyen Özlem Tekin o yıları da şöyle anlatıyor:” 2 yıl ara vererek müzikten uzak kaldım, fiziklsel olarak dinlendim, şehir şehir gezdim, amerika’da bir süre kaldım. Elime gitar bile almadım, beste yapmadım Yani kendimi dinledim…” Bu süreç sonunda, eline gitarı alıp yaklaşık 1 hafta içinde yazdığı şarkılardan oluşan Tek Başıma albümü de aynı dinginliği taşıyor. Bu sefer çığlıklar atan, isyankar Özlem yerine durulmuş, “sen olmasan da yaşatırım ben bu aşkı” diyebilecek kadar durulmuş bi Özlem karşımızdaydı. Bi önceki albümdeki sentezlerden eser yok. Fakat yine Özlem Özlem’liğini göstermişti. Çıkış parçası Dağları Deldim’deki “Magazin dalı güllü dallı motorlar gibi koca aramıyorum ki olum ben bu şarkılar niye” dizeleri ile yine gündeme oturdu! Üstüne alınıp cevap verenlere ise ağzını açıp tek kelime etmedi. Sadece yerinden oturup olan bitenlere bıyık altından gülümsüyordu. Albümde bulunan Barlas şarkısı Aşka Dair yine Özlem Barlas beraberliğinin başarısını doğrularcasına, albümün öne çıkan hitlerinden oldu. Türkiye’nin ilk tekno trans şarkısı dediği Kırıldım, hip hop öğeler barındıran Dağları Deldim, Bjork-vari Daa gibi şarkılarla Özlem yine dolu dolu bi albüm hazırlamıştı.
Fakat bi süre sonra Özlem roportajlardan, yoğunluktan sıkılıp siz albümü dinleyedurun ben geliyorum diyerek Amerika’ya gitti. Orda Amerikalı yönetmen Aaron Walker ile ikinci klibi de Hep Yek’e çekti..
Bu sırada Özlem Tekin ufaktan ufaktan ilk oyunculuk denemelerine de başladı. Kanal D ‘de yayınlanan mitolojik dizi Karaoğlanda kötü büyücü Zenka, Mustafa Altıoklar’ın yönetmenliğindeki O Şimdi Asker’de de küçük bi rolle karşımıza çıktı..
Özlem Amerika’dan döner dönmez ayağının tozu ile Rock’n Dark Efes turnesine çıktı. 2003 yaz boyunca yazlık mekanlarda devam eden turnenin sürprizi Özlem’in 5 şarkısının club remixlerini içeren bir cd’nin konsere gelen dinleyicilere hediye olarak dağıtılması oldu. Piyasada bulunmayan bu çok özel Cd de aşka dair, kırıldım, kimbilir, dağları deldim, ve yazmamışlar’ın remixleri bulunmaktaydı. Turnedeki eğlenceli görüntülerin  montajlarından oluşan Dağları Deldim Remix klibi ise 2003yazının özlem tekin hayranlarına hediyesi oldu.

2004 yılının başlarında Neredesin Firuze isimli fimin soundtrackinde Özlem yine kendi ilklerinden birini gerçekleştirerek Fuat Saka’ya ait bir Karadeniz türküsü seslendirdi: Kara Sevda.. Trüküyü kendine has uslubu ile seslendiren Özlem Tekin, kendisini sevmeyenlerin bile ilgisini çekti ve soundtrack’in öne çıkan çalışmalarından biri oldu.
Bu arada Şener Şen, meltem Cumbul, Beyaz, cem davran, ve pamela ile birlikte oynayacağı bir müzikalin hazırlarına başlayan Özlem Tekin, yine farklı ufuklara gözünü dikmişti. Fakat müzikal ne yazık ki Şener Şen’in rahatsızlığı bir süre ertelenince, özlem tekin kendisine gelen dizi teklifini kabule etti ve 2004 sezonunda Hale Soygazi, Ceyda Düvenci ve Ege Aydan ile başrollerini paylaştığı Sil Baştan isimli dizi ile ekranlara konuk oldu. İzleyeciler bu sefer karşılarında çok farklı Özlem Tekin buldular. Çünkü kndisine teklif edilen asi rockçı kız rollerinin hepsini geri çeviren özlem bu dizide, hapishaneden çıkmış, çocuk sahibi bir kadını canlandırıyordu, ve de üstelik çok başarılıydı. Televizyon eleştirmenlerinden tam not almıştı.

2004 yılının yazında “Sanki Dün Gibi” isimli 70-80-90’lı yılların Türkçe pop hitlerinin seslendirildiği, Most Productions tarafından gerçekleşen ve  3 gün devam eden konserde Fatih erkoç ve levent yüksel ile birlikte daimi solist olarak yer aldı. Çillibom, seninle bir dakika, burçak tarlası, delisin, fesupanallah, denizleri aşta gel gibi türk popun unutulmaz hitlerini de özlem’in yorumundan dinlemiş olduk. Kuşkusuz konserin Özlem severler tarafından en merakla karşılanan yorumu, Volvox’tan da arkadaşı olan, fakat profosyonel müzik yaşamında sürekli kıyaslandığı Şebnem Ferah klasiği Yağmurlar oldu…
Bu konserlerden hemen sonra ise Türkiye’nin önemli festivallerinden biri olan Rock and Coke’da sahne alan Özlem, sahneye maskesi ve ilginç kotsumu ile çıkarak dikkatleri üzerine çekti. Bu konserde “Bu bir Özlem Tekin konseri değil, OZZ isimli yeni bir grubun konseri” diyerek yaptığı açıklama ile yeni kurduğu özlem tekinin eski şarkılarını sert yorumlarla coverlayacak olan OZZ isimli grubun da müjdesini verdi.
O sıralar çıkan Levent Yüksel’in Uslanmadım albümünde ise Sen Anla isimli şarkının söz ve müziği Özlem Tekin’e aitti. Geri vokalleri ile de şarkıya renk katmıştı
2004 yılının bitimine doğru Şener Şen’in iyileşmesi ile Mucizeler Komedisi adı verilen müzikal yeniden gündeme geldi. Kadroda bikaç değişiklikler vardı, beyaz ve cem davran gitmiş yerlerine Mirkelam ve şevket Çoruh gelmişti.
Mucizeler Komedisinin görücüye çıkmasıyla, Özlem Tekinin oyuncuğunun zirveey ulaşması bür oldu. Nerdeyse müzikali adından en çok söz ettiren oyuncusu olan Özlem bütün tiyatro eleştirmenlerinden tam not aldı, Hıncal Uluç’un kaleminden “o bir mucize”, fatih altaylı’dan ise “o komple bi sanatçı” olarak yazılara döküldü… O ise bütün bunları hiç farkında değilmiş gibi “sanırım benden beklenmediği için bu kadar konuşuldu,teşekkür ederim yine de..” gibi mütevazı cevaplar vererek, gülümsedi..

Tarihler 2005 yılının Mayıs aynı gösterdiğinde Özlem 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 adını verdiği 5. albümü ile müziğe geri döndü. Diğer albümlerine göre gayer sert bir sounda sahip olan bu albüm, gerek özlem tekin hayranları, gerek rock müzik severler tarafından ilgiyle karşılandı. Albümü tanıtmak için bu sefer farklı bir yönteö seçen özlem, klip çekmek yerine albüm çıkar çıkmaz konserlere başladı. Coca cola sponsorluğundaki soundwawe turnesiyle, üniversiteleri gezerek albümü tanıttı.. Daha sonra ise ilk klip 2 farklı versiyonla geldi: Değmez…
Fakat Özlem’in deyimiyle kanallar klibe korku filmi muamelesi yaptılar ve nedense pek göstermeyi tercih etmediler. Bunun üzerine konser görüntülerinden oluşan ikinci klip Cinayet ise tam tersi etkiyle müzik kanallarının gözdesi oldu. Bu arada 2005 yılının en çok konser veren bayan rock sanatçısı da yine Özlem Tekin oldu.
2006 yılının başlarında Cem Yılmaz ile önce adının çıktığı aşk dedikoları sonradan anlaşıldı ki,  yeni bir projenin habercisiydi. 2006 Ekimde vizyona girecek ve yönetmenliğini Cem Yılmaz’ın üstleneceği Hokkabaz isimli filmde başrolleri Özlem Tekin, Mazhar Alanson ve Cem Yılmaz’ın paylaşacağı duyuruldu.

ALBÜMLERİ;

-KİME NE

1.Aşk Herşeyi Affeder mi ?
2.Sebepsiz Savaş
3.Duvaksız Gelin
4.Yar Bana Varmadı
5.Kime Ne
6.Herkes Şanslı Doğmuyor
7.Niye Bana Bu Ceza
8.Adresler Karıştı
9.Varmı Yan Bakan
10.Gel Bu Yaz

-ÖZ

1.Bahar
2.Öz
3.Yol
4.Saat
5.Paparazzi
6.Tarlalar
7.Duvar
8.Dünya
9.Çok
10.Hiç

-LAUBALİ

1.Laubali
2.Vurma
3.Biri Var
4.Biberi Bol
5.Bu Kalp
6.Kumdan Kaleler
7.Yazmamışlar
8.Ve Olamadı Aşk
9.Sorma
10.Beni Yakan Aşkın
11.Bir yaz Günü

TEK BAŞIMA

1.KİM BİLİR
2.DAĞLARI DELDİM
3.HEP YEK
4.OOF
5.KIRILDIM
6.DELİ GİBİ
7.ONUN İÇİN
8.AŞKA DAİR
9.İKİ ADIM
10.DAA

-109876543210

1.ADIMI SÖYLE
2.A)ŞIK
3.AŞİNAYIM FİRARA
4.AŞK YANGIN
5.BELKİ
6.CİNAYET
7.DEĞMEZ
8.GEZEGEN X
9.KAF DAGI
10.DENE

Özlem Tekin Fan Sitesi;

Register or Login
www.ozlemtekin.biz

hard_rock 30.03.2007 13:26:10
pek bi sevrim bu kadını ya ... sesi çok güzel ... oyuncuşuğuda gayet başarılı ... sil baştan diye bi dizi vardı orda çok başarılıydı ...

neorammstein 30.03.2007 13:35:53
ilk albümüyle  şebnem ferahın bütün bütün albümlerine kafa tutabilir =)      Nitekim sesi şebnemden daha güzeldir bana göre..

hard_rock 30.03.2007 13:39:06
ilk albümüyle  şebnem ferahın bütün bütün albümlerine kafa tutabilir =)      Nitekim sesi şebnemden daha güzeldir bana göre..

kesinlikle ... bende öyle düşünüyorum ...tabi zevk meselsi göreceli ... beniö için özlem tekin in sesi şebnem ferahtan daha iyidir

neorammstein 30.03.2007 13:40:33
Wink

RaMMs+eiN 30.03.2007 13:41:59

aynen ben de oyle dusunuyorum  Wink özlem tekinde daha sert bir ses var şebneme gore  Roll Eyes

hard_rock 30.03.2007 13:45:56
yok ya ser değil bence daha tiz onun ki şebnemin ço sert ama güzel değil işte .. özlem tekin tam ayarında yeri geldğinde bağırıyo yeri geldiinde alçaksüper oluyo ... şebnem ferah ın sesi gerçekten başımı ağrıtıyo benim ...

RaMMs+eiN 30.03.2007 13:47:59
yok ya ser değil bence daha tiz onun ki şebnemin ço sert ama güzel değil işte .. özlem tekin tam ayarında yeri geldğinde bağırıyo yeri geldiinde alçaksüper oluyo ... şebnem ferah ın sesi gerçekten başımı ağrıtıyo benim ...

sertten kastim rocka daha uygun anlamindaydi  Cheesy  Wink

hard_rock 30.03.2007 13:49:32

sertten kastim rocka daha uygun anlamindaydi  Cheesy  Wink
haaa tamam Cheesy pardon Cheesy

obscene 30.03.2007 14:04:37
özlem tekin çok tutarsız bana göre bi duruluyo,bi anda brutal vokalle,makyajlarla,manowar havalarıyla karşımza çıkyo,sevemedim!
son albümündeki şarkı sözleri ne demeli"cinayet sebebisin vs"laylaylom

sr2c 30.03.2007 14:14:12
piyasaya göre oynuyor kendisi

neorammstein 31.03.2007 03:10:02
piyasaya göre oynamayan var mı

sr2c 31.03.2007 03:51:34
piyasaya göre oynamayan var mı
Özlem Tekin harbi harbi oynuyor hem albüm çok satsın anlayışı herkeste yok Wink

playfellow 31.03.2007 06:32:49
özlemin iyi olduğuna katılmıyorum arkadaşlar
ewt ses iyi olabilir tarz da iyi  ama parçaları değil

RaMMs+eiN 01.04.2007 03:04:46
valla ben dinlemiyorum sadece sesiyle ilgili yorum yaptim  Cheesy  Wink

serox 01.04.2007 06:02:26
Özlem Tekin en iyi performansa sahip olduğunu herkes biliyor yada bilecek sonunda. Bazıları gibi konserlerinde eko yapmıyr, sesi kısılmıyor. Özlem'i bu piyasada ne özel yapan şey canlı performansı...

Arkadaşların bazıları da demiş piyasa oynuyor diye. Piyasa yapmak isteyen biri ÖZ, TEK BAŞIMA gibi alternatif albümler çıkarmazdı...

kalemkar 01.04.2007 12:47:27
Bencede biraz piyasa yapıyor sesi çok güzel ama yaptığı bazı olaylar ve sonrası onun değerini düşürüyor bence

TaLOs 01.04.2007 19:53:40
Piyasaya göre oynamak değil de "güncel denemeler" diyebiliriz. Nihayetinde Volvox'tan çıkmış bir isim. Rivayettir; Şebnem Ferah ile bazı özel meseleleri (cevap hakkı doğmasın) yüzünden "Queen of the Rock" sıfatını asla kabüllenmeyen, rock müziğin etrafında dönenip, farklı işler yapıp özünü kaybetmeyen insan. Severek tapıyoruz kendisine.

neorammstein 02.04.2007 00:39:28
%80 oranında katılıyorum Smiley
Özlem Tekin en iyi performansa sahip olduğunu herkes biliyor yada bilecek sonunda. Bazıları gibi konserlerinde eko yapmıyr, sesi kısılmıyor. Özlem'i bu piyasada ne özel yapan şey canlı performansı...

Arkadaşların bazıları da demiş piyasa oynuyor diye. Piyasa yapmak isteyen biri ÖZ, TEK BAŞIMA gibi alternatif albümler çıkarmazdı...

cokolata 02.04.2007 11:29:04
çılgın takılmaya çalışıyo rol yağtığı her halinden belli

cokolata 02.04.2007 12:06:34
burda en iyi ratingide o yapmış en çok mesaj en çok görüntülenme kadın amacına ulaşıyo seveni kaar sevmeyeni de var

murock 08.04.2007 05:03:25
değmez sarksı favori sarkım;)

rebel 08.04.2007 08:07:42
özlem tekin çok tutarsız bana göre bi duruluyo,bi anda brutal vokalle,makyajlarla,manowar havalarıyla karşımza çıkyo,sevemedim!
son albümündeki şarkı sözleri ne demeli"cinayet sebebisin vs"laylaylom

katılıyorum tam bir tarzı yok bence çok çılgın cool gözükmeye çalışıyo ama TV dizilerinde oynuyo  Huh?  Tongue

sr2c 08.04.2007 08:31:09
Ucunda para olursa sende oynarsın Smiley

I ka barra haha 11.04.2007 09:32:30
eskı albumlerı daha guzeldı ama hatun hala taş gıbı

cokolata 11.04.2007 09:56:08
o na diyecek bişeyim yok  Wink

neorammstein 11.04.2007 10:21:38
eşsiz bi sese sahip ancak nasıl değerlendirceğini bilmio

büşra 15.04.2007 07:13:55
özlem tekin bence yaptıgı ıste cok basarılı,müzıgının hakkını werıyor.piyasaya gore oynuyor dusuncesıne de katılmıorum oyle olsaydı bu kadar basarılı olamazdı bence.!

turkrocker93 22.04.2007 02:27:04
mükemmel ben cok severim butun sarkıları harıka Grin Grin Grin

periru 08.05.2007 02:07:19
bence de hatun hala taş gibi Smiley özeniyorum kendisine bu konuda.sesini çok güzel kullnıyor.bi de kendisiyle tanışan bi arkdaşım çok tatlı bi kadın olduunu söylemişti bana.sahne performansı da çok iyi:) harika bi şahsiyet diim ben kısaca Wink

neorammstein 08.05.2007 02:18:34
özlemm tekin , Cool

hard_rock 09.05.2007 09:08:48
eheh komik olmuş.... ama çok da iyi değil ... şahanı sevmem pek .... cemiyetten rammstein a geçiş ehehe

neorammstein 09.05.2007 11:46:14
evet çok komik değil gerçekten ama   rammstein var azcık diye koydum zaten Tongue Grin

mitarinin damadı 12.05.2007 09:04:25
bu kadına bayılıyorum ya çok özgün tam bi çatlak bişey  ayrıyeten  görüntüsüde şebnem ferah gibi 5 çocuk annesini andırmıyor

periru 12.05.2007 09:16:59
bu kadına bayılıyorum ya çok özgün tam bi çatlak bişey  ayrıyeten  görüntüsüde şebnem ferah gibi 5 çocuk annesini andırmıyor

hahahahaha Cheesy kesinlikle katılıyorum,onun yaşındayken onun gibi olmak istiyorum!!kadın ne yapsa yakıştırıyo kendine.

I ka barra haha 12.05.2007 09:20:59
ya orası ole zaten yaptıga muzıge yansıo bence ozgur olmas ı ben katılıyorum

cran 06.06.2007 07:19:46
oy oy tas gıbı bı gece gelsın bana sarkı solesın mılyon borcum olsun

sr2c 06.06.2007 23:43:06

Grin

Brainiac 16.06.2007 06:45:50
Bn Çok Sewerim Walla  Grin Şebnem Ferah falan tanımaz

ACD 05.07.2007 15:24:24
İlk dönemlerinde bir canlı performansı izlemiştim ve Şebnem Ferah'ı geçer bu kız demiştim ancak daha sonra müziğini daha popa dönüştürmeye çalıştı ve bu şansı elinden kaçırdı.

MaXCoDeR 06.07.2007 06:54:39
sebnem ferah daha gusel soluo bnc

bengurbuz 12.09.2007 10:15:24
sebnem feraha çok haksızlık yapıyorsunuz arkadaşlar özlem tekin şebnem ferahın kılı bile olamaz bunu böyle bilin.özlem tekin gibiler yok olmaya unutulmaya mahkumdur.şebnem ferah gerçek bir rock sanatçısı .özlem tekinle karşılaştırılamaz bile.

let_s_dance 12.09.2007 11:57:49
çok güzel olmuş ya bayıldım. bence şahan çok basarılı... Roll Eyes

Y.e.K 12.09.2007 12:33:30
ya bayıldım video ya Cheesy hahaha

özlemi çok seviyorum ama şebnemde bir numara Wink ikiside tartışılmaz sağlam kişiler

000WilD 09.10.2007 11:29:05
Çok sevdiğim parçaları var genellikle eski şarkılarını çok dinlerim iyi.

mervee 15.12.2007 04:46:39
benım ıdolumdur kendısı özlem tekını sevıyorum bırtane ya tap

seçici 31.01.2008 09:46:44
Taptığım kişi.Özlem Tekin,mükemmel,harika,süper insan...aşırı derece sevdiğim birisidir.Parçalarının hepsi çok güzel çok çok çok seviyorum onu  Wink

neorammstein 31.01.2008 10:16:12
bende seviyorum onu   Cheesy

Toksin 31.01.2008 13:28:19
çok fazla dinlemem ama iyi bi sesi var onu biliyorum....

ßurcu 31.01.2008 14:08:19
sesi gerçekten ii ama bence şebnem ferah kadar ii ve kaliteli şarkılar yapamıo cinayet gibi şarkılar piyasa şarkıları bence

@zr@!L 31.01.2008 15:22:32
gerçekten güzel şarkıları var ama kadına ısınamadım... Undecided

irem 01.02.2008 03:17:07
üff hiç sevmem yaa bence gayet kötü ...
müzik yerine sinemayla uğraşsın .. Cheesy Wink

Toksin 01.02.2008 03:17:45
evet bende şarkılarına pek ısınamadım ama saglam sesi var...sesi iyiii oldukça iyi hemde...

kurena(: 04.02.2008 12:09:41
en iyi kadın vokaller arasında denilebilir şarkılarında bi içtenlik var ama bağımlısı değilim Grin

lordii 12.03.2008 10:33:08
sesi gerçekten çok güzel ama şebnem ferah bi ekol olduğu için geride kaldı bnce

13.03.2008 09:06:28
Gamzeli güzel, aslında çok iyi çıkış yapmıştı, Aşk herşeyi affeder mi şarkısıyla. Öz falan kötüydü. Sonra Laubali şarkısı derken Değmez'le baya kendini bulmuş gibi geldi bana. Bundan sonra daha sert bir albüm yapar umarım(Özlem Tekin'in eski albümlerine baya fark atmasını umut ediyorum).

Sayfa: [ 1 ]