|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Selam arkadaşlar ben aranıza yeni geldim ![]() BeN PiNk FlOyD'uN AfRiKalILaR aDıNa DüZeNlEdiKlerİ OrJinAl KadrOLu hALLeRi ile iZleYebilcEĞİm LinKinİ İsTiyoRum ![]() ŞiMdİdEN TeŞşekKürLeR =D hadi aslanım braniac göreyim seni =) işte bu konserin tamamına kavuşmak istiyorum ve co adminime güveniyorum adamım benim =)Pink Floyd 2 Temmuz 2005 Londra Hydepark da verilecek olan Live 8 konserlerine dahil oldu. Üstelik bu kez grubun kurucularindan ve 80li yıllara kadar öncüsü ve en önemli elemanı olan Roger Waters da gruba dahil oluyor. ( 24 yıl aradan sonra) pink floyd live'8 konseri diye geçer |
||
|
||
| For all those who want to have the performance of Pink Floyd in Live 8 here's a link: Register or Login password: Register or Login böyle birşey buldum ama ne var içinde bilmiyorum. araştırmaya devam.
|
||
|
||
indiriyorum bakalım ne çıkıcak
|
||
|
||
good job bravo
|
||
|
||
| ya ben death in konser dvd sini ariyorum acaba bulabilecek olan varmi... | ||
|
||
Buluruz istediğin o olsun.
|
||
|
||
| hüsam bi avatar koy kendine | ||
|
||
| arkadaslar ben shed seven dan videolar istiyorummm.... | ||
|
||
| braniac bana sadece bu parçanın videosunu bulursun mu ? =) bak dvd değil sadece bu parça hatta bu video olursa iyi olur.. ben buldum 2-3 tane ama hepsi ölü çıktı.. Manowar - Warriors Of The World United - Live tür : soldier metal yada military metal =) |
||
|
||
|
||
|
||
hello brothers.... White Zombie Clipleri aabi pls bütünn Mp3 cd lerini aldım Ebay den mükemmel inanamassınız !!! sizden de klipleri indirdim mi süpperr )
|
||
|
||
![]() |
||
|
||
| ARKADASLAR CRADLE OF FİLTH ( NYMPHETAMİNE ) konserde söyledigini bulabilirmisiniz | ||
|
||
| İstediğiniz video yu indirdiniz ses var ama görüntü yok diyosanız , bu programı Register or Login indirebilirsiniz. |
||