|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Register or Login ![]() |
||
|
||
off çok fenaymış bunlar yeaf ikiye bölünmüş adamdan soraya bakmadım valla
|
||
|
||
| artık daha dikkatli olursunuzn herhalde diycem ama kim ne kadar takar orası meçhul tabi =7 | ||
|
||
| pihhh beaaaaaaa bunlar nee yaaaaa manyaklarmı bu insanlar ne biçim oto kullanıyorlar yaf böle şeyleri görgükçe trafiğe çıkmaya krkuyor insannnnn | ||
|
||
| oy oy oy acayip olmuş yaw | ||
|
||
| çok ibretlik fotoğraflar ama ders almasını bilene.Bu Fotoları çeken elemanı tebrik ve takdir ediyorum... | ||
|
||
çok fena çok bayramın kapıda olduğu geldi aklıma .her bayram (ve tatil benzer manzralarla karşı karşıya kalıyoruz.onlarca yüzlerce inasınımızı trafik canavarLARIna kurban veriyoruz. durun artık insafsızlar demekten başka bişey de gelmiyo elden
|
||
|
||
çok ibretlik fotoğraflar ama ders almasını bilene.Bu Fotoları çeken elemanı tebrik ve takdir ediyorum... ben çekemezdin walla herçekten hela olsun |
||
|
||
ve bencede ya yani biri yüzünden birkaçı olmak kötü bişey..heralde az yakın bir zaman sonra evde otururken bile korkmaya başlıcaz....
|
||
|
||
| yaa bunlar ne böyle şu an çok kötüyüm daha fazla bişi yazamaycagım | ||
|
||
Bu hale gelene kadar bu insanlar çok uğraşıyolar mı ya da bu hale getirene kadar çok uğraşıyolar mı merak içindeyim...
|
||
|
||
oha be. ıyk.
|
||
|
||
| Bir süre hiç bitmeyecek zannetmiştim bu nasıl bişe yaw. Bu arada Vampire, senin bakıp da kapattığın fotonun ardından daha neler var neler. | ||
|
||
| tekrar baktımm yemek yiyodum kusacadım yaaaa | ||
|
||
| çok güsel olmuş ve mide bulandırıcı | ||
|
||
mide bulandırıcı olsalarda ibret için güzel fotoğraflar..
|
||
|
||
midem bulandı çıkarıcaktım as kalsın böö çok ibret verici resimler
|
||