|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 kapıımın önünden bandocular geçiyor yahu.19 mayısa daha çok var ama evim liseye yakın olduğundan bi haftadır uyutmuyrlar allahım allahım
|
||
|
||
|
||
|
||
onu bidaha ne zaman görebilecegim
|
||
|
||
| yine nerde bu ya | ||
|
||
|
||
|
||
yine nerde bu ya gelir o ben bilirim bak gör üstüne gitme kuzu gibi gelir o cool takılmaya devam
|
||
|
||
| uyusammı ama uykumda yok hmmm hmm hmm okulda bitmedi bi :X hmm hmm hmm | ||
|
||
çok özledim
|
||
|
||
| ne zaman gidicez? | ||
|
||
| bilgisayara sıkı bir temizlik şarttı | ||
|
||
gitmesen olmaz mı abicim
|
||
|
||
üzülme
|
||
|
||
gitme yaaa
|
||
|
||
nerden söz verdim
|
||
|
||
uykumu alamadım
|
||
|
||
| acaba saçlarımın rengi gerçktn güsel olmusmuydu? | ||
|
||
| kararsızım aniden hareket etmek istemiyorum | ||
|
||
| hala canımı nasıl bu kadar cok acıtabiliyor | ||
|
||
çakkal seniiiii
|
||
|
||
| nescafe mi kola mı ? | ||
|
||
2 sini hallettik geriye sadece 1 tane kaldı
|
||
|
||
cok sıkıldım
|
||
|
||
cok saçmalamaya basladılar
|
||
|
||
Gittiğim her yerde net var, ne şanslıyım. Kafa dinlemek gibisi yok, oh dünya varmış
|
||
|
||
daha ne kadar bekliyecegim yaa
|
||
|
||
| birisi gelse bari de onunla konussam cok sıkıldım... | ||
|
||
| nasıl güzel ALO dedi (L) | ||
|
||
| Gaflet Uykusundan Uyandır Bizleri Allah'ım Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| neden insanlar üzerlerine vazife olmayan konularda bile yorum yaparlar ki? | ||
|
||
| Hayır.. Bir daha.. O çok soğuk hisseder.. Lakin ben, eskiye dönmeyeceğim.. Ben yalnız öleceğim.. üfff ya, içiyorum ben. yorgunum. |
||
|
||
insanoğlu neden hep geçmişe özlem duyar
|
||
|
||
odunum nerde ya?
|
||
|
||
| Suyun intiharı'dır Şelale..! Buzun intiharı'dır suya düşmek! |
||
|
||
| cok yoruldum uyusam mı acaba | ||
|
||
Ayaşşlar dışarıya çıkmak için asla kapıya adım atmazlarmış.. peh.
|
||
|
||
bana diyor ama kendisi neden konusuyor ki
|
||
|
||
| sanırım artık büyümenin zamanı geldi geçiyor kadınlığı reddetmekle bir yere varamayacağımı anladım | ||
|
||
| ne yapacağım ben..2. defa onu kaybetmeyi göze alamam...ya bu gizem sona erecek ya da sonsuza kadar kaybolacağım.... | ||
|
||
ne yapacağım ben..2. defa onu kaybetmeyi göze alamam...ya bu gizem sona erecek ya da sonsuza kadar kaybolacağım.... bence doğruyu söyle canım sonsuza dek yalanla yaşanmaz seni sevdiğine göre affedecektir.
|
||
|
||
ne yapacağım ben..2. defa onu kaybetmeyi göze alamam...ya bu gizem sona erecek ya da sonsuza kadar kaybolacağım.... bence doğruyu söyle canım sonsuza dek yalanla yaşanmaz seni sevdiğine göre affedecektir.beni sevdiğini bilmiyorum ki...onun için sadece konutuğu bir yabancıyım... |
||
|
||
ne yapacağım ben..2. defa onu kaybetmeyi göze alamam...ya bu gizem sona erecek ya da sonsuza kadar kaybolacağım.... bence doğruyu söyle canım sonsuza dek yalanla yaşanmaz seni sevdiğine göre affedecektir.beni sevdiğini bilmiyorum ki...onun için sadece konutuğu bir yabancıyım... |
||
|
||
| kardeşimi çok özledim gelse de gezsek biraz | ||
|
||
| bu hayat böyle olmasaydı başlarken bitmeseydi her sey... sonsuzluğa kalmasaydı adın... her sey burada kesilmeden, bitmeden,kirletilmeden yasansaydı... |
||
|
||
| çok sıkıldım belki bursaya kaçsam daha mı iyi olur??? | ||
|
||
güneş etkisini kaybetsede sahile insem biraz
|
||
|
||
en iyisi Bursa'ya gitmek keşke gitseydim salak gibi perşembe gitmedim
|
||
|
||
bu hayat böyle olmasaydı sen onu seviyorsun canım hiç kendini kandırma otur konuş ne olacak
başlarken bitmeseydi her sey... sonsuzluğa kalmasaydı adın... her sey burada kesilmeden, bitmeden,kirletilmeden yasansaydı... |
||
|
||
bu hayat böyle olmasaydı sen onu seviyorsun canım hiç kendini kandırma otur konuş ne olacak başlarken bitmeseydi her sey... sonsuzluğa kalmasaydı adın... her sey burada kesilmeden, bitmeden,kirletilmeden yasansaydı... evet biliyorum onu sevdiğimi ama bunu yapamam...eğer söylersem bana olan tüm güveni sarsılacak bana bile değil ya baskasına o güven de ama son şansım bu... |
||
|
||
bu hayat böyle olmasaydı sen onu seviyorsun canım hiç kendini kandırma otur konuş ne olacak başlarken bitmeseydi her sey... sonsuzluğa kalmasaydı adın... her sey burada kesilmeden, bitmeden,kirletilmeden yasansaydı... evet biliyorum onu sevdiğimi ama bunu yapamam...eğer söylersem bana olan tüm güveni sarsılacak bana bile değil ya baskasına o güven de ama son şansım bu... |
||
|
||
| sinir krizi geciriyorum galiba... | ||
|
||
| hadi ogluum kalk şu pc nin başından testini çözz sen bunu başarabilirsin iradelisin...ama... | ||
|
||
| hep aynı nakarat | ||
|
||
neden tanıdığım çoğu kişinin aklı fikri aşkta meşkte acaba =s bencede
|
||
|
||
ne zaman gelecek
|
||
|
||
yhaa delirçem ne gusel mutluydum
|
||
|
||
youtubea sınırsız giriş topiği nerdeydi acaba ? onu arıyordum da tam sitede bu topigi gördüm şuan aklımdan geçen cümle oydu :S
|
||
|
||
kahretsin çok güzelim
|
||
|
||
kahretsin çok güzelim öylesin öylesin kahretsin çok eğlendim
![]() |
||
|
||
| yemek yesem mi acaba | ||
|
||
öldüm bittim sıfıra vurdu enerji , ışık yandı
|
||
|
||
| En iyisi stajımı başlatmak | ||
|
||
sabah sabah yine sinirlerimi zıplatmayı başardılar sorun bende mi anlamıyorum ki?
|
||
|
||
sabah sabah ne kadar mutlu oldum ::)Taksim ve Molkoist + konser umarım bir aksilik çıkmaz
|
||
|
||
| Bu gideceğim ikinci konser olacak | ||
|
||
| nekadar sıcak we sıkıcı bi gün | ||
|
||
sabah sabah ne kadar mutlu oldum ::)Taksim ve Molkoist + konser umarım bir aksilik çıkmaz ![]() geliyorsun oleyyyy çok eğleneceğiz odunla da tanısıcaksın
|
||
|
||
sabah sabah ne kadar mutlu oldum ::)Taksim ve Molkoist + konser umarım bir aksilik çıkmaz ![]() geliyorsun oleyyyy çok eğleneceğiz odunla da tanısıcaksın ![]() |
||
|
||
| artık kimseyi kafama takmıcam, başkalarının sorunlarını yüklenmicem, dünyayı ben düzeltemem, yoruldum huzur istiyorum, sadece kendimi düşünüceğim. | ||
|
||
| haberim yok moderatör triplerine girmişim çok ilginç mod olmakla ne eksildim ne arttım ama bunu anlayacak insan zaten bu lafı kullanmaz. |
||
|
||
| off su hafta sonu bian önce gecip bitse | ||