|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 3 aydır sohbet ettiğim arkadaşımla nihayet görüşücem en çok merak ettiğim kişi. Beni gerçekten çok merak ediyormuş buna çok sevindim.Ayrıca diğer arkadaşımda beni görmek istiyor bu gidişle 3 arkadaşım olcak çok sağlam. |
||
|
||
Marla Singer'a gerçekten çok hayranım...
|
||
|
||
| Çok sıcak amk.. | ||
|
||
çok
|
||
|
||
abimsiz günler başladı
|
||
|
||
süperim babamı gördüm ve herşey gayet yolunda
|
||
|
||
çok allah aşkına türkce karakter kullanın aklımdan daha fazlasıda geçiyo tabi ... ![]()
|
||
|
||
imza süper olmuş.. Chris süper gitmiş oraya
|
||
|
||
acaba bigün geri gelirmi
|
||
|
||
| süper bir hafta sonu...tek olmak süper konserde cabası=) | ||
|
||
| kedim zehirlenmiş acaba şimdi nasıl? | ||
|
||
yarına kadar su mide ağrım gecse bari
|
||
|
||
| evimi özledim rahatlığımı off | ||
|
||
nasıl iş bu ya onu dinliyorum ama içimde en ufak bir acı yok kendimi aştım ben artık
|
||
|
||
yine yoruldum yine aynı son
|
||
|
||
1 saat kaldı
|
||
|
||
| neden sürekli ileriye değil de hep iki adım ileri bir adım geri gidiyoruz belli. | ||
|
||
| heyecandan öleceğim galiba | ||
|
||
sezonu açıyorum sanki yavaş yavaş hmmhmmmmm
|
||
|
||
canım cok sıkıldı yaaa
|
||
|
||
| ne konusacağım ki ben onunla offff cok fazla heyecanlıyım sanırım | ||
|
||
umarım Yusufla düzgün konuşur konser, albüm çalışmaları gibi sorular sorar.
|
||
|
||
| umarım saçmalamam düzgün konusurum dilim tutulmazsa tabi...baska neler sorsam acaba? | ||
|
||
| Aşk insanın olmazsa olmazı mı? İlle sevmek şart mı? Gerçek ve doğru bir aşk mümkün mü? Peki neden beni bu gerçek aşk bir türlü bulmuyor? Neden hep abuk sabuk şeyler beni buluyor? İmkansızı mı istiyorum? Ölmeden önce gerçek bir aşk yaşama imkanım hiç mi yok? Düşüncelerime ve kalbime hitap edecek biri kim bilir nerde Benim bu konuda hiç şansım yok galiba ![]() En iyisi boşvermek
|
||
|
||
konustum sonunda....nasıl biri o ya öyle nasıl kibar canım benim...azcık sacmaladım ama olsun canımsın ya
|
||
|
||
Nihayet muradına erdi
|
||
|
||
tanımıyor ama beni seviyor...süper bu
|
||
|
||
yarappi konu raydan çıkmış sanki ))
|
||
|
||
acaba neyden bahsediyolar
|
||
|
||
reklam kokan hareketler bunlar mayk ) boşver keşke sormasaydında bu soruyu :D
|
||
|
||
ne00000000000000000000000000000000 kızıy0rum ama ![]() hadi barış dalı uzatı0rum.küslüğün kısası makbuldür dimi cicim
|
||
|
||
eve dönüyorum
|
||
|
||
ne00000000000000000000000000000000 kızıy0rum ama Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.![]() hadi barış dalı uzatı0rum.küslüğün kısası makbuldür dimi cicim ![]() Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
ne00 ne00 canım adminim benim ![]() hadi ya 0 kadr zamanın hiç mi hatırı y0k üzülüy0rum ama
|
||
|
||
diazemi çok özledim nerde acaba
|
||
|
||
| yalnızım,yalnızız... | ||
|
||
yarında erken kalkıcaaaaaaam
|
||
|
||
özgür olabilmek...
|
||
|
||
| oh be odamın gözünü seveyim | ||
|
||
süper bi gündü
|
||
|
||
acaba tesadüf mü yoksa deilmi
|
||
|
||
| canım sıkılıyor uykum var uyumak da istemiyorum |
||
|
||
lanet olası çocuk konussana dilini mi yuttun
|
||
|
||
bilgisayarın fanı beni krize sokuyor sinekten farkı yok
|
||
|
||
bakıyorum da sitede nick değiştirmeler çoğaldı
|
||
|
||
| ne olur birşeyler söylese | ||
|
||
| bir süre tek bir konu bile açmayacağım çok bilen ukalalar açsınlar da biraz ben eleştireyim bakalım laf sokuşturmak nasıl oluyormuş |
||
|
||
| konuyu anlıyamayıp aklından geçen 2 cümleyi yazanlar var sanki X) | ||
|
||
herkes bi alem
|
||
|
||
| Anasına bak kızını al, astarına bak bezini al | ||
|
||
Gittiği heryerde saldırganlığıyla kendini göstermeye çalışıyor galiba ifade yöntemi hayli ilginç ![]() sitede saldırmadığı üye bu gidişle kalmayacak hala devam etmesine göz yumulması da enteresan
|
||
|
||
konuyu anlıyamayıp aklından geçen 2 cümleyi yazanlar var sanki X) benden günah gitti olacaklardan ben sorumlu değilim ![]() ensendeyim
|
||
|
||
| nolurdu herşey düzgün gitse bi haftadır çocuk bakıcılığı yapmaktan sıkıldım tatile gitmek istiyorum |
||
|
||
| Umarım bu gece uyku uyuyabilirim iyi değilim ama yarın iyi olacağım sanırım | ||
|
||
İstediği kadar uğraşsın tın tın
|
||
|
||
eğlenmeyi artık öğreniyorum -ciddiyetsizce-
|
||
|
||
bu gidişat ne zaman bitecek
|
||
|
||
| bu kadar sinirle rahatlıkla bir adamın beynini dağıtabilirim adam dövmesim var |
||
|
||
işlerim yoluna girsin artık
|
||
|
||
| offfffffffff uykum yook | ||
|
||
acaba bu içimdeki kelimeler ne zaman bitecek, yazmadan yaşamayanlardanım ![]() yeni öykü neye benzeyecek umarım rezil olmam
|
||
|
||
| bu ne yaz günü hastalık mua goim. yazdım abi valla bu geçiyodu kusura kalmayın.. |
||
|
||
geçmiş olsun ![]() |
||
|
||
Teşekkürler Geçti ya paso bebek asprini aldım bugün, tadı süper acaip mayhoş güzelimsi verilesi bi tadı var şiddetle tavsiye edilir.bi sigara daha içip kapatalım şu makinayı da zıbaralım artık gibi şeyler geçiyor
|
||
|
||
bebek asprinlerini çok yeme sakın bak dikkat et
|
||
|
||
6 tane falan yedim dün bugün de 2*3 tane yemişimdir heralde niye bi sakıncası mı var
|
||
|
||
| kanı sulandırıyor çok yersen birde farklı etkisi var her asprinin ondan | ||
|
||
bebek asprini nedir ya?..olsa da yesek keşke bloodline güzel dediğine göre..
|
||
|
||
| tadı çok güzel hafif ekşimsi ve tatlı bir tane yedikten sonra bir tane daha yiyesin geliyor çocukken yerken ablam yakalamıştı baya bir haşlamıştı karaciğere zarar veriyor fazla ilaç |
||
|
||
bebek asprini nedir ya?..olsa da yesek keşke bloodline güzel dediğine göre.. ![]() ehehe tadı harika ya..Zaten ilaçla pek aram yoktur hafif grip vardı marketin önünden geçiyordum bi asprin falan atayım dedim teyze de yanlış anladı sanırım bebe asprini verdi bende sesimi çıkarmadım yaşlı dalar neyim ortalık olmayalım... nightmare teşekkürler bilgiler için
|
||