|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Haftaya Cuma Ankara'dayım, bol bol resim çekicem ,yine gece yolculukları oley ![]() |
||
|
||
| kim demiş aklımdan zorum var dağıtmaya ihtiyacım var
|
||
|
||
çığlık atsam şöyle avaz avaz ![]() |
||
|
||
| daha fazla konuşmasa artık ne zaman susacak hiç susmayacak sanırım of çok konuşan insanlardan nefret ediyorum
|
||
|
||
neler oluyor bize bize neler oluyor sana neler oluyor ona buna neler oluyor... uyku başıma vurdu saçmalıyorum o oluyorr
|
||
|
||
| bunaldım | ||
|
||
| yapamayan yönetir | ||
|
||
uyusam mı uyumasam mı?
|
||
|
||
| nihayet bitti içimde biriken herşeyi kustum herşeyi gördüm yazık delirmiş bayılcam sanırım |
||
|
||
| kaybetçek bişeyi olmayan,hayatı gözünde değersiz kişilerden korkmak lazm... | ||
|
||
| 13 14 15 amerika kardeş 13 14 15 bosna hersek te amcamın oğlu. | ||
|
||
| ne güzel o orda içiyor deliriyor ben burda deliriyorum umarım ben ondan önce ölürüm bu manyaklık biter geberiyorum gebertiyorsun bu hayatın ben A.Q. |
||
|
||
| şarkılarla saldırıyoruz artık aştık konuşmayı ne zaman bitcek bu savaş ne zaman lanet olun |
||
|
||
içmek istiyorum
|
||
|
||
içmek istiyorum Aynen ![]()
|
||
|
||
| hala içmek istiyorum... | ||
|
||
| kafam çok karışık en iyisi ben yapmam gereken günlük işlerimle uğraşayım bu aşk işi kafamı çok karıştırıyor neyse ki güvenilecek biri var karşımda çocuk gibiyim haklı sanırım
|
||
|
||
bu adaletsiz dünyadan nefret ediyorum ya
|
||
|
||
| kendini akıllı sanmasından uyuz ediyor yine beni sürekli denemek oyunlar oynamak ne kadar doğru söylersen söyle inanmıyor ben neden uğraşıyorum ki akıllanmayacak akıllanmayacak işte manyak ettin beni yeter |
||
|
||
kalk gızım kalk ders çalışmalısın çözüşmen gereken fizik soruların var
|
||
|
||
Küfrediyorum ve forum gereği yazamıyorum
|
||
|
||
| kafam karışık yine |
||
|
||
yarın ki 2 sınav için nasıl program kursam
|
||
|
||
| sanırım herşeyi şimdi daha iyi anlıyorum onu bir daha üzmicem umarım dönmesine de az kaldı
|
||