TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Videolar Konserler

Konu: Metal: A Headbanger's Journey - Bir Metalcinin Yolculuğu

Sayfa: [ 1 ]

realchaos 08.11.2007 18:08:13

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Metal: A Headbanger's Journey - Bir Metalcinin Yolculuğu

DVDRIP Belgesel

(Uyumlu Türkçe altyazı dosyanın içinde)

Tüm dünyada müzik severlerin merakla beklediği yapım!

Konser çekimleri, röportajlar, başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz özel görüntüler...

2006 Uluslararası İstanbul Film Festivali’ne konuk olan bu yüksek sesli ve hareketli belgesel, aynı zamanda Stockholm, Kopenhag, Montreal ve Toronto gibi pek çok önemli film festivalinde de gösterildi. Türünün tek örneği olan bu sosyolojik belgesel, Black Sabbath’tan Tony Iommi, Twisted Sister’dan Dee Snider, Motörhead’den Lemmy, Doro Persch, Cannibal Corpse gibi efsanelerle röportajlara ve sosyologlar, müzikologlar, koyu hayranlar ve satanistlerden yorumlara yer veriyor. Filmin yönetmenlerinden Sam Dunn, on iki yaşından beri bu kültürün içinde yer alan ödüllü bir antropolog ve müzik süpervizörü. Bir Metalcinin Yolculuğu, bu müzik türünün neden her zaman bir taraftan klişeleştirilir, önemsiz görülür ve yanlış anlaşılırken bir taraftan da milyonlarca hayranı tarafından tutkuyla sevildiğini yansıtıyor. Aykırılığın kalbinin şiddetten öte ne kadar duygusal ve yaratıcı olduğunu açığa çıkartmayı amaçlıyor.

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

Register or Login

şifresi yoktur alt yazısı ile beraber rarladım

sr2c 09.11.2007 08:55:40
bravo güzel paylaşım

Brainiac 09.11.2007 11:03:01
Mükemmel paylaşım tek kelimeyle. Wink

JoeyRamone 09.11.2007 17:35:18
yüreğine sağlık dostum çok sağoll... Wink

neorammstein 10.11.2007 00:46:20
iyi iş tebrik ettim

permanganat 23.12.2007 09:41:49
Gaahl röportajına dikkat şeytann

K1NGEFER 23.12.2007 10:04:06
ellerin dert görmesin

shadow_batu 21.03.2008 12:42:43
bn bunu ızlemıstım ama genede guzel bısey bnce her metalcının ızlemesı gereken bırsey

Sayfa: [ 1 ]