|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 BU OYUN ADAMI GÜLMEKTEN YIKAR Kelime: DOYMAK A: Abi biz demin naptık? B: Yemek yedik... A: Hah, yemek yeyince ne olursun? B: Tok? A: Evet, onu mastar yap şimdi.. B: Tokmak!!!! Kelime: ECZANE A: Hafız, şimdi vermidon ne? B: Ağrı kesici A: Ya tamam da prozac, diazem falan ne bunlar? B: Ha,hap lan hehe. Kafa mı ne, duman, esrar... A: Yok be hafız işte hap, nerden alırız biz hapı? B: Buldum lannn torbacı. ***Kelime: TİMSAH *** A: Abi bööle hani kertenkele nedir? B: Hayvan A: Ne cins hayvan? B: Sürüngen. A: Oke abi bu kertenkelenin bir kaç beden büyüğü nedir? B: Ejderha!!! Kelİme: İSTİKLAL MARŞI Anlatan(kız): - Yaaa.. hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri.. Cevaplayan(erkek): - Bekaret ****Kelime: KAFEİNSİZ KAHVE ***** (Son saniyeler) - Yuhhh be, bunu nasıl anlatacam. pas. (Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz kahpe... - Neeee??? - Pardon,.. kefensiz kahve... (Digerleri karta bakar, grup kopar) ****Kelime: DERGAH **** - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Satanist ayinleri - Çarpılırsın valla - Ha tamam trafo - Ohaa.. ********Kelime: KABARMAK ***** - Abi, şimdi maddeler ısınınca nolur - Genleşir - Ha tamam, şimdi pasta yapmak için ne lazım - Krema - Başka, pastanın eski hali ne oluyo - Kek - Tamam, simdi annen kek yapıyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,...alıyım " diyo... Ne der orda, genleşme anlamına geliyo - Genleşti - Hayır lann,... Genleşti anlamına geliyo... - Eeee genleşti işte - Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo 5 sn sessizlik… - Eveet... - Ben oynamıyom bunla yaa... *********Kelime: HOROZ ******** - Hani abi gece yatarız, sonra dalarız... yaniiii, nasıl anlatsam... - Rüya mı abi? - Yok değil... Hani sonra işe gitmeniz gerekir.. - Uyanırız.. - Hahhhh,... Nasıl uyanırız abi. - Telaşla uyanırız, geç kalmışızdır, alarmla uyanırız..... Sürer gider bu. (Uzun sure sessiz kalır, kasılır eleman.....) - Amannnn ne kasıyorum ya,... Civcivin babası!! . - Horozzzzz!. - Tam isabet.. ******Kelime : 1 NİSAN ********** - Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani... Senin gibi lama'dan başka cevap beklenemezdi zaten.. ***Kelime : SÜMÜKLÜ BÖCEK** - Hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var. - Salyangoz - Hah ona cok benziyo. Ama sen nezle olunca ne akar burnundan - Sümük - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nası yani hayvanın sümüğü mü var? - Evet. karafatma nedir? - Hamamböceği - Hah 2. kelimeyi kes - Böc - Yok yok kelimenin tamamı - Hamamböc - Allah belanı… **************Kelime: TERLİK**************** neyle yürürsün - ayak!!! - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumuşak yumuşak - koyun!! - yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - allah belanı versin pas! *****************Kelime: DİZ *********************** - pantolonu nereye giyeriz? - bacağa? - hah. bacaklarımızın ortasında ne vardır? - oha! ****************Kelime: ZEBANİ********************* - allahın meleklerinden biri. - cebrail. - ilk üç harfi çizgili ata benzeyen bir hayvanı çağrıştırıyor - zebrail? Kelime: ISKALAMAK - dart oynarken neye atarsın? - hedef tahtasına - attın vuramadın mesela noldu? - hedefi vuramadım - tamam da nedir yani o olay - tutturamamak, kaçırmak - hayır nedir başka ismi var onun - tam 12'den vuramamak!.. - oldu... kelime: TELEPATİ -hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama sozle degil beyin dalgalariyla falan... -ihihih neydiiii.. teletabi..! -tamam tele'si kalsin kedilerin eline ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be... kelime: KARNIYARIK -içi geçmiş din adamı... -imambayıldı? -hah işte onun kıymalısı -karnıyarııııık kelime: KİBİRLİ - egemen nasıl biri? - kendini beğenmiş - şaşkın - yüzsüz - geveze egemen: durun ya!!! Kelime: yasemenin penceresi Anlatici: "Hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada iste güzel anilar yasiyolar. Cevaplayici: Çagla Sikel Anlatici: Ne çaglasi oglum Cevaplayici: Hani herkesi evine aliyo ya sonra da Anlatici: Uff bosver devam edelim hüzünlü seyler yasiyolar Cevaplayici :..??!! Anlatici: Hani kadinin adi bir çiçek adi sonra ikinci kelime de evdeki bir nesnenin adi? Cevaplayici: Menekse'nin Donu (Topluluk Iptal, Anlatici aglar) ***********Kelime: LAMBADA ********** (Son kelime bilinirse oyun ve hesap girecektir. Kalan süre 10 saniye) ekip1 bakan kişi: aha şimdi ne etceniz hadi ekip2 anlatan kişi: * Sen ööle san! Söyle bakalım Alaaddinin cini nerde yaşar? ekip2 anlayan kişi: Lambada! Toptan: ?? kelime: makas -böyle delikleri var parmagini içine sokuyosun sonra oynatiyosun uçlari uzun hareket ediyo -o ne ya (uzun süre anlattiktan sonra) -lan gerizekali 2 deligi var onun içine parmak sokuyon hareket ediyo -burun - ? -karistirinca oluyo ööle -salak ucu uzun mu?!?!??! kelime: beş para etmez ben: baba benim değerim ne kadar?; baba: dunyalar kadar kizim; ben: baba dunyanin değeri ne kadar?; baba: bes para etmez kizim.... kelime: tamirat a: televizyonunun çalismama sebebi ne olabilir? b: bozulmustur. a: hah! bisey bozulunca ne yaptirirsin? b: tamir. a: çok güzel! türet bunu. b: neyini türetcem bunun be? a: himzz..essegin büyügüne ne denir? b: at a: çok güsel.birlestir simdi ( umutlanmistir anlatici) b: at tamiri!!! a: karti firlatir, mekani terkeder kelime: iska - kar topu savasinda pelin'e atarim, o da egilir basini kaldirir ve ne der? - hayvan? Kelime: Telepati - Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu, hatta ayni baslayan bi program var igrenc falan...... - telefon televizyon televole tele? vole? - Tamam, ... bi de kedilerin ayagina ne denir; kes birlestir onlari... - Volepati? - Yuhhh!! Kelime: Uçak - Havada ucar ya.. - Leylek - Yok bunun kanatlari var - Ulen leylegin yok mu ? Kelime: Yoyo - Ya simdi hani boyle var ya... hani boyle asagi yukari sallarlar,... bi dakka ya, ben burda anlatirken sen benim telefonumu mu karistiriyosun!!!!!! - Yoooo - Hahhh simdi alin bu heceyi ikiyle carpin! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn... Kelime : Uyurgezer Kiz : Bak hani ben gece yataktan kalkiyorum dolasiyorum, yemek yiyorum, ama naap'tigimi bilmiyorum filan. Erkek : (Suratina bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kiz : Igrencsin,...konusmuyorum, 2. kelime: mini etek erkek: hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya.. kyz: don! topluluk: ohaaaaa! . kelime:cin tonik -inle kim top oynar? -ciinnn! -yaninda ne iyi gider? -toniiik! |
||
|
||
| haha x 9875646879 yarıldım resmen çok komik ![]() ama bizim okul bahçesinde veya sınıfta oynadığımız tabular daha komikti
|
||
|
||
uzhahahahahhuauauaaamuauuaahaaahahahahaa nefes alamıyom ya koptum ikiye bölündüm süper
|
||
|
||
ehue hiç işi yok insanların ne oynuyolar dimi bizim türklerin %80 bu oyunu oynamaya üşeniyor bence ![]() ee düşünsenize beyin geliştirmek kolaymı diyenler var duydum
|
||
|
||
uzhahahahahhuauauaaamuauuaahaaahahahahaa nefes alamıyom ya koptum ikiye bölündüm süper abi bu kadar gülenyüz yapmak kastı mı?? ![]() bu arada baya komikmiş bea
|
||
|
||
Güzel
|
||
|
||
| kelime: tamirat a: televizyonunun çalismama sebebi ne olabilir? b: bozulmustur. a: hah! bisey bozulunca ne yaptirirsin? b: tamir. a: çok güzel! türet bunu. b: neyini türetcem bunun be? a: himzz..essegin büyügüne ne denir? b: at a: çok güsel.birlestir simdi ( umutlanmistir anlatici) b: at tamiri!!! a: karti firlatir, mekani terkeder hepsi çok güselmişte bu acayip hoşuma gitti...
|
||
|
||
| Kelime: yasemenin penceresi Anlatici: "Hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada iste güzel anilar yasiyolar. Cevaplayici: Çagla Sikel Anlatici: Ne çaglasi oglum Cevaplayici: Hani herkesi evine aliyo ya sonra da Anlatici: Uff bosver devam edelim hüzünlü seyler yasiyolar Cevaplayici :..??!! Anlatici: Hani kadinin adi bir çiçek adi sonra ikinci kelime de evdeki bir nesnenin adi? Cevaplayici: Menekse'nin Donu (Topluluk Iptal, Anlatici aglar) zuahhahaha buna bittim
|
||
|
||
| kelime : stetoskop mal : dinlenir..... herkes : ........... mal : ağbi dinlenir herkes : ........... mal : ağbi dinlenir ya dinlenir... herkes : ne dion olm bi şeyler söyle ne bu walkman mi? mal : ya dinlenir işte bea. herkes : hay git yaa. ebeninkini dinle... ------------------------------ kelime: mantı anlatan: hani biz toplanıp yaparız,partisini veririz.. grup: sex!! anlatan: ne zaman yaptık ya,ben niye kacırdım??? ----------------------------- x: hani telefonlar artık ne telefonu? y: cep? x: hah tamam aklında tut onu. karaköy'ün nesi meşhur? y: kerhane, poğaça, güllüoğlu, hede ho.. x: dur lan ilki. şimdi birleştir ikisini y: ee ooo x: hadisene çabuk biraz. y: cep kerhanesi abc*: kopuş ------------------------------------------------- kelime: civata -oha ya bunu anlatamamki ben -olsun abi dene -abi aklima en ufak alakali bishe gelmiyo palmiye ehehe -civata hooooooo nassi yane ----------------------------------- kelime: balıkçı yaka dosed: hani kışın giyersin böyle kalın, örülür? sarhoş arkadaş: smokin? dosed: nası ya? boşver.. böyle denizden tutarsın, sora yersin falan? s.a.: fok balığı? dosed: ne fok balığı ya? s.a.: yunus? dosed: ya ne yunusu hani rakıyla iyi gider oh mis gibi? s.a.: istavrit? dosed: oynamıyom ben! ---------------------------------- kelime: yontmak - sen bi odunsun; ben seni napiyorum? + kiriyosun beni.. ----------------------------------- kelime: fi tarihi x: notalar nasildir?* y: do re mi fa sol la si do x: en sevmedigin ders neydi? y: tarih! x: hah simdi notali gibi bi tarih bu, boyle cok tarihi filan anlaminda y: mi tarihi! gece 3 bucukta yarilan 5 kisi... ---------------------------------- kelime : sukretmek solo : yukarida ne var ? x : tavan solo : daha yukarida x : gok yuzu solo : daha yukarida x : allah solo : hah biz allah'a ne yapariz? x : hmmm, kufrederiz? hep bir agizdan ohaaa efekti ------------------------------- kelime: kuş -havada uçan birşey söyle.. -uçak, sinek, pilot, kelebek...o kanatlı at vardı hani o mu? -abiii imdaat sölesenize laan!! +süre bittiiii -%+^&!?!!... ----------------------------- kelime: miskin - ben neyim hani böyle çok sorumsuz.. + şekersin. - .. uyurum hep böyle çok çok.. + güzelsin. - ahah canım ya bitsin tamam oyun falan. ------------------------------- kelime: tamirat - televizyonun çalışmıyorsa ne yaparsın. - onarırım. - hah onu eş anlamlısı. - tamir ederim. - evet. sonuna ek getir. hani bir binek hayvanı. - eşek, katır, hah at mı? - evett. ekle şimdi. - at tamiri. - hastir lan oynamıyom ben. -------------------------------- kelime: içli köfte - hani geçen gün yemiştik + makarna - hayır salı günü + ha köfte - tamam. işte bu, köftenin hisli ve duygusal olanı + nasıl yani? ----------------------------------- kelime:olumlu anlatici:ölümlü yazicaksin ama iniglizce klavyeyle yazarsan nolur? tahminci:pozitif |
||
|
||
| kelime: kuş -havada uçan birşey söyle.. -uçak, sinek, pilot, kelebek...o kanatlı at vardı hani o mu? -abiii imdaat sölesenize laan!! +süre bittiiii -%+^&!?!!... puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ |
||