|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 - Artık Zeki Müren şarkı söylerken izleyebileceksiniz... - Zeki Müren'de bizi izleyece mi? Vizontele, Altan Erkekli - Cem Yılmaz diyalogu |
||
|
||
- Artık Zeki Müren şarkı söylerken izleyebileceksiniz... evet hatırlıyorum bunu çok gülmüştüm buna yaa - Zeki Müren'de bizi izleyece mi? Vizontele, Altan Erkekli - Cem Yılmaz diyalogu
|
||
|
||
| _kaptan logar bi çisim yakalşıor _kimsiinn seenn kimmsiinn seenn _çık dışarı çık dışarıı (gora) |
||
|
||
| casablanca play it again sam sixth sense i see dead people organize işler şimdi sizin aklınızda iki soru var: 1-dayak nedir? 2-neden atılır? |
||
|
||
| devil s advocate - john milton(al pacino) he gives men instincts. he gives you this extraordinary gift and then what does he do? i swear for his own amusement, for his own private cosmic gag reel, he sets the rules in opposition. it's the goof of all time. look, but don't touch! touch, but don't taste! taste, but don't swallow! and while you're jumping from one foot to the next, what's he doing? he's laughing his sick fucking ass off! he's a tight ass! he's a sadist! he's an absentee landlord. worship that? never! |
||
|
||
bu suyun esansı eksik ağam der ve havuza işemeye başar şaban sonra bizim faşo ağa " o ne !? " der
|
||
|
||
buz devri- 3 deyince burdan aşağı atlıcam bir iki iki nokta tekten altı iki nokta tekten yedi... buna çok gülmüştüm
|
||
|
||
| benim babam hiç olmadı...anam ben daha doğmadan ölmüş... küçük emrah:P |
||
|
||
-gemi biraz saga mı çeiyo ne???
|
||
|
||
| senin annen bir melekti yavrum | ||
|
||
| höeeeeeeeeeeeeyyyttttt !!!!! bırakın ulan kızı... titanic rose: jack.. jack.. jack!! arabesk ( içlerinde tecavüzcü coşkun' un da bulunuğu bir grup azgın adam müjde ar'a): gösterelim anam
|
||
|
||
| ednan,,,nalan sewgimizin çiçeği osuruk böceği:D | ||
|
||
| -Simdi size iki sorum var ? 1.Dayak nedir ? 2.Neden atılır ? Organizeişler |
||
|
||
_kaptan logar bi çisim yakalşıor bu komik yha sineklik le filn vuruor amme uzayda sineklik ne arasın beaa _kimsiinn seenn kimmsiinn seenn _çık dışarı çık dışarıı (gora)
|
||