TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Diskografiler

Konu: Dimmu Borgir Diskografi

Sayfa: [ 1 ]

Brainiac 16.11.2007 12:14:48

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Register or Login
1994 - Inn I Evighetens Mørke

Register or Login
1994 - August Rehearsal

Register or Login
1994 - For All Tid

Register or Login
1996 - Devil’s Path

Register or Login
1997 - Enthrone Darkness Triumphant

Register or Login
1998 - Godless Savage Garden

Register or Login
1999 - Spiritual Black Dimensions

Register or Login
1999 - Old Man’s Child

Register or Login
2000 - The Gods Of Darkness

Register or Login
2001 - Puritanical Euphoric Misanthropia

Register or Login
2002 - World Misanthropy

Register or Login
2003 - Live At Paradiso

Register or Login
2003 - Death Cult Armageddon

Register or Login
2003 - Death Cult Armageddon Bonus Tracks

Register or Login
2004 - Vredesbyrd

pass : bunalti.com

Bazı albümler bulunmamakta en kısa sürede telafi edilecektir.

neorammstein 16.11.2007 15:03:08
zırt pırt albüm çıkarmıs  Toplasan 3-5 parçası dinleneybıl "bence" tabi  Grin  Zaten en az dinlediğim türdür black metal

6Rock6MeT6 17.11.2007 02:42:15
oooooooooooooooo süper hocammmmmmmmmmmmm eLine sağLık hocamm cok sağoLLLLLLL  Grin

6Rock6MeT6 17.11.2007 03:36:23
neyse hocam aceleye gerek yok Cheesy geç olsun temiz olsun ama gerceketn süper bi çalışma yaa ellerin dert görmesin  Cool

6Rock6MeT6 17.11.2007 03:38:33
birde albüm içindeki şarkı adlarınıda yazarsan çok minnettar kalıcağız... Smiley Çalışmalarında bol şanş..

sr2c 17.11.2007 04:53:41
birde albüm içindeki şarkı adlarınıda yazarsan çok minnettar kalıcağız... Smiley Çalışmalarında bol şanş..
çok masraflısın Grin

neorammstein 17.11.2007 04:59:47
birde şarkıların süresinide belirtsen tam süper olacak  4:12   gibi    =D

hard_rock 17.11.2007 09:46:43
hangi tarhde kim tarafından yazıldığını da istiyorum ben Tongue ...şaka şka Grin

6Rock6MeT6 18.11.2007 00:27:07
3 e 1 ha güseL

şimdi hocam direk
Register or Login...com dan alıntı yapıonuz sonra emeğe saygı bumu sizin emeğiniz ctrl+c ctrl+v sonra çok marifte yapmıs gibi laf atıosunuz yha bırakın yhaa bırakın  Grin  Grin  Grin haa bn şarkı adlarını bilmem sadece kopyalar yapıstırırm diosan o ayrı bi konu Cheesy

6Rock6MeT6 18.11.2007 00:28:20
siz bana 3e1 iLe geLdiniz ben size 3ün1 iLe cvp verdim zuhaaaaaaaaaaaaaa  Grin  Grin  Grin

neorammstein 18.11.2007 02:30:04
toplasan kaç tane bunaltı dan kopyalanmış var  ?     turkrocker uploadlarıda mevcut sitede. Eğer bunaltı yı görüyosan  turkrockerlarıda görmemezlikten gelmiyceksin. 2 gırgır mesajı kaldıramayıp kendi çapında laf sokmalara baş vuruyosun..-sansür -  Biz ordan burdan kopyaladıklarımızı kendimiz için kopyalamıyoruz Siz saygıdeğer üyeler için çabalıyoruz 

*braniac sen yazma buraya bişey aman gözünün yağını yiyem Grin*

6Rock6MeT6 18.11.2007 04:26:49
toplasan kaç tane bunaltı dan kopyalanmış var  ?     turkrocker uploadlarıda mevcut sitede. Eğer bunaltı yı görüyosan  turkrockerlarıda görmemezlikten gelmiyceksin. 2 gırgır mesajı kaldıramayıp kendi çapında laf sokmalara baş vuruyosun..-sansür -  Biz ordan burdan kopyaladıklarımızı kendimiz için kopyalamıyoruz Siz saygıdeğer üyeler için çabalıyoruz 

bla bla bla  6rock5met6 ya ait kapasitesiz boş yazılar ve demiş ki ,

YARASI OLAN GOCUNUR..!

Brainiac 18.11.2007 06:57:49
Öncelikle ağzınla gülersen sevinirim,Zuhaa Demişsin, O bakımdan nezaket gereği uyarayım dedim.

Öncelikle yazdıklarımı bilinen anlamıyla anlayamadığınız ve kabul edemediğiniz için senden özür dilerim.
Lakin benim burada anlatmak istediğim bir şey var. Bunun içinde o tür uslüpları kullanmaktan çekinmem. Lafların altında kaldınız ve dediniz ki. (Yukarıya Bakın)
Duygularımız baskınlaştığında, düşüncelerimiz ezikleşir. Duygularımız yön verir düşüncelerimize.
Anlatmaya çalıştığım; her zaman için düşüncelerimizi aptallaştıracak her türlü etkiden kaçınmak.
Onları olabilidğince özgürleştirmek.
Kızgınlığınız nefretiniz bile bilinçli olmalı.
Direk eziklik belirtisi olup sözlükte bazı dışavurumcu tiplerin sıklıkla yaptığı olayı gösterdiniz, böyle başlıklarda laf sokmak istediğinizi belirterek salakça eylemi gerçekleştimiş oldunuz, sizin gibi insanlar bırakın Rockçı olmayı Adam olma Mantalitesine bile sahip değillerdir.

neorammstein 18.11.2007 10:29:07

bla bla bla  6rock5met6 ya ait kapasitesiz boş yazılar ve demiş ki ,

YARASI OLAN GOCUNUR..!

bizlerle polemiğe gircek kapasitede olmadığın gayet ortada zaten  Grin  Yaşını bilmiyorum ama fiziken büyümüş olabilirsin ;  belli oluyor ki beyin yaşın 5-10 arasında seyrediyo.   Forumlarda nasıl yazılması gerektiğini bilmeyen kolpalarla uğraşmakta bizim işin kötü yönleri tabiki =) 

Hadi şimdi  marş marş.. burda yaşıtlarınla zaman geçirebilirsin =) [BAN]

Register or Login
www.cocuksitesi.net/

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Sayfa: [ 1 ]