|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sloganları "DİSKO SOSLU PATLamIŞ ROCK!!!" olan grup 2000 yılında kurulmuştur. Çeşitli barlarda sahne aldıktan sonra kendi bestelerinden oluşan iki demo albüm ile yoluna devam eden grup, Rock İstanbul, Converse Unimyfest 2005/2006, Rock'n Coke 2006, Masstival gibi festivallerde yer aldı. Rock Istanbul festival sitesinde, oylarla en iyi beste grubu seçildi. POPCORN, 2006'da Jack Daniel's Müzik Yarışması'nda 84 grup arasından "Zaman Yok" adlı şarkıyla 1. olmuştur. Yarışma sonrasi RH POZİTİF EDİSYON ŞİRKETİ'nden (Rock'n Coke, Babylon, Efes Pilsen One Love) sonbaharda ilk albümlerini çıkaracaktır. Başka Bir kaynak Kres 2000 yilinda kurulmustur. Çesitli barlarda sahne aldiktan sonra kendi bestelerinden olusan iki demo album ile yoluna devam eden grubumuz, Rock Istanbul, Converse Unimyfest 2005/2006, Rock'n Coke 2006, Masstival gibi festivallerde yer aldi. Rock Istanbul festival sitesinde, oylarla en iyi beste grubu seçildi. Grubumuz 2006'daJack Daniel's Muzik Yarismasinda 84 grup arasindan "Zaman Yok" adli sarkiyla 1. olmustur. Yarisma sonrasi POZITIF EDISYON (Rock'n Coke, Babylon, Efes Pilsen One Love) ile tüm besteleri için anlasma imzaladi. İşte size youtube'tan birkaç video Kreş - Ben Hala Seninim (Klip) Zaman Yok Albümü gerçekten dolu dolu bir albüm. İçinde çok güzel parçalar var. Almanızı tavsiye ederim. Bir şekilde dinleyin bence bu grubu 01. Terli ve Kirli (Dünya) 02. Ben Hala Seninim 03. Her Ask (Yara Izi) 04. Daha Hizli 05. Zaman Yok 06. Yarim Kalan Sarap 07. Takim Elbise Suratli Adamlar 08. Beni Sevme 09. Sahte Sarisin 10. Kisisel Bir Intihar 11. Herkes Yalniz 12. 9 Canli 13. Kafiye 14. Terli ve Kirli (Disco From Another Galaxy Remix) 15. Zaman Yok (Disco From Another Galaxy Remix) Not: Bu benim bu sitede açtığım ilk topic. Kreş hakkında bilgi bulamayınca (sonradan buldum ama kres diye açınca konuyu bende bulamadım herhalde) bu topiği açtımm Yorumları bekliyorum |
||
|
||
TV de bir röportajına rastlamıştım, grup üyelerinden biri adımızı Clash'i andırdığı için Kreş yaptık, albüm kapağımızı Pistols'a benzettik 70 lere selam çaktık deyince kanalı değiştirdim
|
||
|
||
| ilk soylendiginde bile tahammul edemedigim ama dinledikce kulaklarima daha asina olan bir sound.....bu cocuklarda bir seytan tuyu var ii harmanlamislar...kirli terli dunya dinlenmeli...... | ||
|
||
çok gsl yaa dinleyin
|
||
|
||
çok iyi insanlar,müzikleride çok güzel.. zaman yok albümü çok güzel.yarım kalan şarap,ben hala seninim,sahte sarışın,takım elbise suratlı adamlar,beni sevme,zaman yok parçalarını çok çok seviyorum..aslında albümdeki her bir parça çok güzel
|
||
|
||
sana bana benzemez ki onlar takım elbise suratlı adamlar kapıdan kovsan bacadan damlarr takım elbise suratlı adamlar bayılıyorum kreş'e, canlı performanslarını izleyen biri olaraktan asla yerinizde sabit kalamayacağınızı garanti ederim
|
||
|
||
| çok başarılı bir grup son zamanalarda en çok dinlediklerimden....albümde çok güzel gerçekten... disko soslu patlamış rock olmuş gerçekten... klip parçalarını da çok doğru seçiyorlar... albümdeki favori şarkım yarım kalan şarap... ![]() |
||
|
||
bayılıorum bu gruba.. hele de yarım kalan şarap parçası beni bitirio
|
||
|
||
| gerçekten çok sper! (= | ||
|
||
yarım kalan şarap şarkılarını ilk masstivalde dinlemiştim çok begenmiştim ama hala o şarkılarını dinliyorum
|
||