TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Yabancı Rock Müzik

Konu: LostProphets

Sayfa: [ 1 ]

BloodLine 25.11.2007 07:42:43

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
lostprophets 1997 yılında Galler`de kurulan rock grubu. Birçok demo (şu anda hiçbiri ticari olarak üretilmemektedir), 3 stüdyo albümü ve sekiz single yayımladılar. İlk albümleri thefakesoundofprogress £6000 gibi az bir parayla üretildi, bunun bir demo olması düşünülmüştü fakat büyük şirketlerin ilgisini fark edince bu albümü daha iyi şartlarda kaydedip ABD piyasasına Columbia Records aracılığıyla dağıttılar (Britanya`da ise hala Visible Noise ile anlaşmalıdırlar). İlk albümlerinden sonra ikinci albümlerine kadar aradan 4 yıl geçti. Sonunda ikinci albüm Start Something yayımlandı ve grup başarıya ulaşarak özellikle dünya çapında daha da tanınır hale geldi. Üçüncü albüm Liberation Transmission 26 Haziran ve 27 Haziran 2006 tarihlerinde ABD ve Britanya`da piyasaya sürüldü. Last Train Home ve Rooftops (A Liberation Broadcast) şimdilik önce çıkan parçalardır.

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
Şu anki kadro
*Ian Watkins — Vokal
*Mike Lewis — Ritim Gitar
*Lee Gaze — Gitar
*Stuart Richardson — Bas gitar
*Jamie Oliver — Klavye, Geri vokal (Gerçek adı - Richard Oliver)
*Ilan Rubin — Bateri
Resmi Site:
Register or Login

VaMpiRe 10.05.2008 13:05:29
Dangerous yada Dark yada artık Bloodline tarafından öğrendiğim grup Grin Grin .Start Something  albümünü herkeze öneriyorum ki rock dinlemem ben bir him işte arada bir kurena:) sayesinde Wink seether bi de lostprophets süper

BloodLine 11.05.2008 01:53:48
Dangerous yada Dark yada artık Bloodline tarafından öğrendiğim grup Grin Grin .Start Something  albümünü herkeze öneriyorum ki rock dinlemem ben bir him işte arada bir kurena:) sayesinde Wink seether bi de lostprophets süper
eheuhe liberation transmission albümü start something albümünden daha iyidir(bence).Dinlemeyenler için Last Train Home,Last summer,Rooftops,4 AM Forever,Our Broken Hearts öneririm.Mcr adlı imolara milyon basar  şeytann

Disturbed 12.05.2008 08:09:32
güzel gruptur bi ara mtv demi ne bi kliplerini görmüştüm şarkıda güzeldi hemen bi araştırim dedim sorada baya begendim tavsiye edilir

Sayfa: [ 1 ]