|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 whuuuuuuuuuuu bayıldım filme herkesi dehşet bir son bekliyo kesinlikle gidin jim carrey çok iyi filmde!! |
||
|
||
bende bayildim cidden cok etkileyici,, jim iyi is yapmiss
|
||
|
||
ßendee gittim yhaa jim :D[kankam sankii ] duvarlardaki kağıtları koparırken ben kahkaya boğulmuştummm
|
||
|
||
| filmin baslarinda ciddi baya sk1lmst1m ama son bitirdi bni cok cok eii(= | ||
|
||
sakin sonunu soylemeyin baride , bnm gibi daha izlememisler filmden zevk alabilsinler madem sonu baya etkileyici
|
||
|
||
| ben islemedim ama sinema ve televizyon bölümü okuyan kuzenim ii deil demişti ne kadar doru bilmiorum......... | ||
|
||
| yalan söylemiş o sinma tv okuyan kuzenin .... uamrım bnede o bölümü okycam ama filim gerçekten güzeldi ... sonuda güzeldi ... ama aslında daha karmaşık yapabilirlerdi ... anlaşılması zor olsaydı da cins cins insanlar gitmeseydi filme sinama salonunda bütün kırocanlar toplaşmış gelmiş alay ediylardı yaa ...nefret ettim insnlardan ... salak salak "olum lan bn 22 sinde doğdum 1 ekle 23 ğııığğaaa " bu gibi diyologlara mağruz kalmış oldum malesef filim esnasında ... belki senin kuzende bunlardan dolayı sevmemişdir | ||
|
||
İzlemiştim hoş film 23 saplantısı . Jim Carey bu film ile her türden filmde başarılı olacağını sergilemiş oldu(sadece komedi diyenler düşünsün).
|
||
|
||
| izlediğim en güzel filmlerden bir tanesiiydi.bende bayaa etki bırakmıstı... | ||