|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Yorumlarınız ? |
||
|
||
| Eski temadan sıkılmıştım yahu, yenilik iyidir iyi =) | ||
|
||
bence çok güzel
|
||
|
||
beğenmediğiniz biyer varsa çekinmeyin söyleyin hemen değiştireyim
|
||
|
||
Hızlı mesaj hala yok.
|
||
|
||
kimse aklına ilk gelen saçma sapan şeyi yazmasın diye Biraz düşünsünler sonra yazsınlar diye
|
||
|
||
| İsterse yazsınlar. =) bir de smile işine el atsanız daha iyi olur. =) | ||
|
||
o basit onuda bi ara aradan çıkarırız vizeler filan var bu aralar biliyon mu =)
|
||
|
||
Şimdilik rafa kalktı yani. =)
|
||
|
||
ya tema çok güzel debu mesaj adetini falan yazan yerin rengi biraz koyu kaçmış kaç mesajım var göremiyorum tek eksik o yani gerisi süper
|
||
|
||
bnce şu anii de ama daa iide olabilir sorun temada deil azcık diziliş bide biraz daha resmle filn süslesenizz
|
||
|
||
| sr2c yakında till babanın resmini koycaktı Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
eskisini bilmiyorum ki ama ben bu mesaj takiplerinde zorlanıyorum ya daha hızlı bişeler olsa dokunmatik mesela
|
||
|
||
| iyi.. | ||
|
||
| Süper.. =) | ||
|
||
| bende eskiyi bilmiyorum ama bu temanız güzel bence tamam bazı yerleri koyu ama beni çok alakadar etmiyo görmek istedigim şeyleri avatarımın etrafında rahatlıkla görebiliyorum.... | ||
|
||
Hızlı mesaj hala yok. Katılıyorum.. Hızlı mesaj olsun bencede ![]()
|
||
|
||
tek kelimeyle süperrrrrrrrr
|
||