|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 şu an içinden ne geliyorsa ne düşünüyorsan yaz
|
||
|
||
| uyumak istiyorum | ||
|
||
acıktım
|
||
|
||
geçsin şu hastalık
|
||
|
||
kim gitcek akşam dişçiye pöfff vb
|
||
|
||
akşam akşam bide dersane var ya offff
|
||
|
||
rapid çıldırttın beni
|
||
|
||
Çok sinirliyim
|
||
|
||
| hold me untill we'r one and sing me your beautiful song nıy nıy nınınıııy nııııyyyyy |
||
|
||
| babamsiz gecen 3.yilim acaba mutlu mudur? | ||
|
||
sıkıldım
|
||
|
||
karnım acıksada yemek yesem
|
||
|
||
şu hafta bi geçse daha ne isterim
|
||
|
||
| off ya hiç uyku muyku yok sabahlasam mı ?? | ||
|
||
hava güzel günde güzel geçicek gibi
|
||
|
||
Berbat bi' gün..Yaptığım bütün planlar suya düştü
|
||
|
||
nota okumayı sevmiyorum ama gitar hocam durmadan nota veriyo bende çalamıyorum dogru dürüst tab vermesini istiyorum ve gitar çalmak istiyorum bide lamb of god konserine gitmek istiyorum okula gitmemek istiyorum(devamsızlık azxdı ama gitmek zorundayım) bira içmek istiyorum arkadaşlarımla beraber olmak istiyorum bagıra bagıra şarkı söylemek istiyorum saçmalamak istiyorum ohooooo daha neler neler
|
||
|
||
YETER BE DERS DERS DERS ÖMRÜMÜ YEDİNİZZZZ
|
||
|
||
YETER BE DERS DERS DERS ÖMRÜMÜ YEDİNİZZZZ ![]()
|
||
|
||
Keşke onun yanında olsam,bi kerecik sarılsam ![]() Keşke onun yanında olsam,bi kerecik sarılsam ![]() Keşke onun yanında olsam,bi kerecik sarılsam ![]() Keşke onun yanında olsam,bi kerecik sarılsam ![]() Keşke onun yanında olsam,bi kerecik sarılsam ![]() Keşke onun yanında olsam,bi kerecik sarılsam ![]() Keşke onun yanında olsam,bi kerecik sarılsam ![]() Keşke onun yanında olsam,bi kerecik sarılsam ![]() Keşke onun yanında olsam,bi kerecik sarılsam ![]() Keşke onun yanında olsam,bi kerecik sarılsam ![]() Keşke onun yanında olsam,bi kerecik sarılsam ![]() Keşke onun yanında olsam,bi kerecik sarılsam ![]() |
||
|
||
| off yarın karne alıyoz acaba eve gitmeyip nereye kaçsam annem beni nerde arasa bulamaz acaba annem benı bulursa napar ceza verirmi çok kızarmı harçlığımı kesermi kısaca b?k yedimmi? ![]() ![]()
|
||
|
||
allah kahretsin kiii 69.27yle teşekkürü kaçırdım hayatımda ilk defa hiç bişi almıyorm hayat berbat herşey berbat biz niye yaşıorz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
||
|
||
hiç bişey düşünmüyorum öküz gibiyim çok süperim kalıcak bir evim var artık
|
||
|
||
| herkez kendini bişey sanıyor bişe olmadıkları halde..! | ||
|
||
bu şehrin rakıyla deel birayla yaşıcanı düşünüyorum....
|
||
|
||
| derslerden bıktıııııııımmm!!!! arkadaşlarımın yanında olmak ve sabaha kadar içip eğlenmek istiyorummmm...... | ||
|
||
bırakın üstüme gelen gelsin.........
|
||
|
||
beni anlayan birisine ihtiyacım varrr
|
||
|
||
| yarının gelmesini istiyorum müzigin hiç susmamasını istiyorum..... | ||
|
||
| midem ağrıyo... | ||
|
||
| gitar.... | ||
|
||
| yemek yicem ama siteden ayrılamıyorumm | ||
|
||
| derse g,itmem lazım | ||
|
||
Kimse var mı
|
||
|
||
| kimse yok | ||
|
||
muhabbet konusuna yazcaktım ben onu ya neyse..
|
||
|
||
| ben varım muhabbet iin konuş kardeş | ||
|
||
| bu son olsun | ||
|
||
| ne son olsun?? | ||
|
||
| aklımdan şuanda bu cümle :geçti bu son olsun........ sen nerde takıldın anlamadım? | ||
|
||
| ben konuşmalarıma takılıyorsun sandım | ||
|
||
| yogg | ||
|
||
| tamam | ||
|
||
| yarın gelsin yarın sıkıldım bea.... | ||
|
||
| yarın mı geldin daa yeni başladık güne ama dün yazdıysan geldi sıkıntın geçmiştir | ||
|
||
okul acılsınnnnnnnn
|
||
|
||
yorgunum,uyukluyorum ama hiç netden ayrılasım yok
|
||
|
||
| boynum agrıyo geçsin şu agrı yaavvv..... | ||
|
||
| tatile ihtiyacım var..! | ||
|
||
| off sıkıldım neden kimse yok yanımda yavv yaz gelsin tüm dostalrımla beraber olayım.......... | ||
|
||
| üstteki üyeye tamamiyle katılıyorum...! | ||
|
||
| ve tabiki gitarımla beraber bi yaz geçiricem..... | ||
|
||
| sadece arkadaslarımı istiyorum.! | ||
|
||
| ben müzikde istiyorum..... | ||
|
||
tamam müzikde olsun
|
||
|
||
müziksiz olmaz müzik asla susmasın....... bardaklar asla boşalmasın.....
|
||
|
||
senle muhtesem kopular valla
|
||
|
||
| galiba hasta oluyorum galiba hasta oluyorum galiba hasta oluyorum eyvah eyvahhhh | ||
|
||
şu anda istenmedigim hissine kapılıyorum...
|
||
|
||
o beni hayatında istemiyomus...
|
||
|
||
kim seni istemiyomuş yav burda isteniyosun sen merak etme.... bu boynumun agrısı hiç geçmicek galiba......
|
||
|
||
ama ben sana dedim dimi havlu koy diye dinlemiyosun ki sözümü... ;Dhala gecmedimi...
|
||
|
||
| vallahi kafamı hareket ettirdikçe agrıyo ama azaldı bayaa sagol sen... | ||
|
||
o zmn yavas yavas hareket ettir
|
||
|
||
dikkat ben hiç hareket ettirmemeyi tercih ediyorum...
|
||
|
||
anlastık o zmn geçene kadar dikkat et çook sıkıcı bi günnn
|
||
|
||
| yanlız hakkatten çok sıkıcı bi gün hiç dışarı çıkmadım sıkıntıdan ölcem şimdi hea....... | ||
|
||
| hala cnm sıkılıyo...1 | ||
|
||
| benimde parmagım acıyo gitar çalamıyorum çok sinir oldugum bi durum...... | ||
|
||
şimdi bilgisayarın başından kalkmam lazım ma cnm hiiç istemiyo...
|
||