|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 acaba ben ne zaman mutlu olucam
|
||
|
||
hasta bu kasa bu kaçıncı cd yutuşun salak sana habire ben driver mı alcam yola geliyorsun kasa =) cdimi de geri verdi pek nazik
![]() |
||
|
||
| neden?(die bi soru var aklımda) | ||
|
||
| Bunca zaman kim ne demiş kim ne yapmış taktım milletin ne dediğine dikkat etmekten bıktım artık herkesi incitmemek uğruna sustum artık kimseyi de hiçbirşeyi de takmıyorum benim hayatım buysa kime ne? benim düşüncelerimden kime ne? umrumda bile değil artık tek başıma daha rahatım. |
||
|
||
| Kendimi ve düşüncelerimi savunmamı hırs, ego gibi gören insanlardan da bıktım, herkesin beni kendi kafasında şekillendirdiği kalıplara sokmaya çalışmasından da bıktım. Benim hakkımda kime ne isterse düşünsün artık o kişinin sorunudur benim sorunum değil bıktım bundan, bıktım bu dünyanın abuk sabuk kalıplaşmış düşünce kalıplarından. Şunu söylersen sen şusun bunu dersen sen busun. Hayır insanlar kalıplara göre şekillendirilemez Bu dünyanın pisliğinden bıktım, hayat amacı ye, iç, seviş sadece tüketme mantığında olan insanlardan bıktım, boş yaşayan insanlardan bıktım, doğruya yanlış yanlışa doğru diyenlerden bıktım, paraya tapan insanlardan ve paranın kölesi olan insanlardan bıktım, güç delisi insanlardan bıktım, hayatı iğrençleştiren insanlardan bıktım, boş kafalı insanlardan, sürü zihniyetindeki insanlardan bıktım, çabalamadan emek sarf etmeden herşeye sahip olmak isteyen açgözlü insalardan bıktım, hayatı sadece eğlence bir lunapark gibi gören insanlardan bıktım, başkalarını sömüren insanlardan bıktım, başkalarının sırtına çıkıp bir yerlere gelmeye çalışan insanlardan bıktım. Gerçeği aramayan insanlardan bıktım, körler ve sağılardan bıktım, susan insanlardan bıktım, robot insanlardan bıktım. Paylaşımı, çabayı, üretmeyi, bir şeyler yapabilmek için yırtınan insanları alaşağı eden insanlardan bıktım. Bu yazım sadece bunca yıllık bir birikimin sonucu bir iç döküm niteliğindedir kimseyi hedef ne de amaç olarak gösterilemez. |
||
|
||
off deliricem ortalık kaşar dolu bizim buzdolabında bi dilim yok |
||
|
||
karnım aıktı çesit çesit yemekler geçiyor
|
||
|
||
karnım aıktı çesit çesit yemekler geçiyor ![]() harbi ha ben de acıktım |
||
|
||
| birasadım maç başlasada bizde başlasak xD | ||
|
||
| avatara da koydum bi smirnoff olsa da içsek | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın kucuk hanım eFendi brainiac kardeşe bir kere verirmisiniz ? yani biranızdan Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
çok istemiyorum bi fırt
|
||
|
||
| ben kızı oyalarım(seve seve) sen birayı kap kaç xD | ||
|
||
| bencil olmak daha iyiymiş bazı şeyleri kendime saklıcam güzel parçaları kendime siteye koymak yerine kendime ayırmak gibi. | ||
|
||
bekletilmekten nefret ediyorummm
|
||
|
||
| ne olacak böyle | ||
|
||
kaldı 1 saat
|
||
|
||
kaldı 6 gün allahını yaa
|
||
|
||
yine birini bekliyorum ömrüm beklemekle geçiyo
|
||
|
||
allah allah allah allaaaah ne düşünsem ne yapsam sıkılıyorum nooluyo yaaa....
|
||
|
||
sıkıntıdan delircem güzel bir konser olsada köküne kadar eglenip içsek
|
||
|
||
| hadi be çocuklar atın 1 tane de bayram edelim | ||
|
||