|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 gok2 ylr beraber çok çıkmaz bi durumda oldugumuzun bilincindeyim nasıl çözercez bu sorunu anlamadım ama ona mutlaka yardım etmem lazım.... |
||
|
||
| can sıkıntısı nasıl geçer..! | ||
|
||
şu anda sigara içmek istiyourm ve sıkıldım milletin gelmesini istiyorum ama kimse yok adada....
|
||
|
||
ben keşke..... demek istemiyorum artık
|
||
|
||
can bu yaa can kolay mı kıymak inşallah kankamın dediği doğru çıkar
|
||
|
||
höhh ya hastalık yada ölümden konusursanız böle zaten sonumuz o yanii sanki meraklıaıymış gibi ecelin enayi gibimi oynucaz bu oyunda bazen kıralım bazen alalım ölmek isteyen varmı aramızda yoksa
|
||
|
||
aklımda soru işaretleri var
|
||
|
||
| sigara istiyorum çok pis kriz geldi...... | ||
|
||
| git iç abi seni tutan mı var | ||
|
||
bence sorular varsa kesin cevaplarıdda vardır orda biryerde iyi bak..!
|
||
|
||
| çok çalışmam lazım repartuar çok ağır pffff | ||
|
||
beynim durdu galiba......
|
||
|
||
dün hayatımda gecirdiğim en berabt en zevksiz en talihsiz gündü
|
||
|
||
| votka olsada içsem.. | ||
|
||
ooooooo gel bize vişne suyuda var
|
||
|
||
ben bira içecem ama nasıl....
|
||
|
||
| dershane saati gelmis genemi yaa...... | ||
|
||
Tatil ne de çabuk geçti....
|
||
|
||
başım dönüyo
|
||
|
||
sınavada sonuncu olmayı nası başardım
|
||
|
||
| Deli gibi sarhoş olmak istiyorum geçicide olsa unuturum herşeyi.. | ||
|
||
kontor lazım
|
||
|
||
Ben buldum ama acayip az
|
||
|
||
| öyle bi icsemki tekel bayinde icki kalmasa her seyi unutsam yarın yepyeni bi hayata baslasam 's' yerine'ş' ve tam tersi olduğunda tersini yapmayalım..! |
||
|
||
dibini gör..!
|
||
|
||
| okulun var ya ta abimin de ta *** bu bilgisayara şifre koyarak beni engelleyenin ta *** | ||
|
||
uyku tutmadı ....
|
||
|
||
tatilmi ya izmitte okllar
|
||
|
||
kısaca şu anda çökmüş olan bilgisayarıma ve sildigim disket yüzünden kendime saydırıyorum...
|
||
|
||
aaaa toksin gelmiş ben yokken tühh
|
||
|
||
acıktım yine la
|
||
|
||
| neden bu kadar iğrenç insanlar yüzünden kendimi berbat hissediyorum | ||
|
||
| zombi aynı durumdayız biliyor musun seni en iyi anlayacak kişiyimm kardeş | ||
|
||
annemi özledim yaaav
|
||
|
||
| az kaldı dimi? |
||
|
||
| Sıkıntıdan akli dengemi kaybetmek üzereyim.. | ||
|
||
huhhhh ruhum patlıcak çok derine indim
|
||
|
||
çok mutLuyum uçuyorum hatta mutLuLuktan herşey güzeL hava çiçekLer böcekLer Batuş
|
||
|
||
| Başka kimleri dinliyordum ben ya hatırlayamıyorum artık?? | ||
|
||
| perşembe istanbul yolcusuyum çok özledim yaff |
||
|
||
Bunaldım
|
||
|
||
Anti - xD
|
||
|
||
muhtesem bir gündü..!
|
||
|
||
| sürekli küfür edesim var.çok sıkıcı bi hayat çokta sadakatsiz bir yaşam sahibi olunmaz ki kardeşim.kafamı sağa çevirsem sıkıntı sola çevirsem sıkıntı.herşeyden bayıldım.hani bizim şu tiky salak kızlar varya tıpkı onların hesaptayım.(oha falan oldum) | ||
|
||
sürekli küfür edesim var.çok sıkıcı bi hayat çokta sadakatsiz bir yaşam sahibi olunmaz ki kardeşim.kafamı sağa çevirsem sıkıntı sola çevirsem sıkıntı.herşeyden bayıldım.hani bizim şu tiky salak kızlar varya tıpkı onların hesaptayım.(oha falan oldum) aynen..
|
||
|
||
sürekli küfür edesim var.çok sıkıcı bi hayat çokta sadakatsiz bir yaşam sahibi olunmaz ki kardeşim.kafamı sağa çevirsem sıkıntı sola çevirsem sıkıntı.herşeyden bayıldım.hani bizim şu tiky salak kızlar varya tıpkı onların hesaptayım.(oha falan oldum) aynen.. bügünde aşık oldum.buyrun burdan yakalım
|
||
|
||
ha*s*ktir dicegim bi şey oldu....
|
||
|
||
| insanları anlamıyorum neden duymak istemedikleri sözleri söyleyenlerden rahatsız olurlar? şunu da anlamıyorum kendi değerlerini ve düşüncelerini savunan insanlar neden bu kadar batar? |
||
|
||
öff midem bulandı bu ne ya ne biçim konser rockbitch adından da belli de niye resimlerde gözüme sokmak zorundasınız ne halt olduğunuzu
|
||
|
||
| offff dogru düzgünde konusmadık onunla... | ||
|
||
sanırım şampiyon oluruz..allahım allahım..edu fenerde kalsınn
|
||
|
||
| sanırım Mustafa istanbul konserine gelicek keşke ama cepde 3 kuruş yok yaaaa | ||
|
||
| Allah ım galatasaray birinci olmasın lütfen | ||
|
||
| şu anki yaşımla 80'lerde yaşamak isterdim Cure aşkı işte =) | ||
|
||
| çok pişmanm çooooooooooook | ||
|
||
Allah ım galatasaray birinci olmasın lütfen üzgünüm ama aldığın nefes kadar yakınız şampiyonluğa.inanmıyanlar kendini avutuyor.
|
||
|
||
| bu cocuk gercekten "odun" | ||
|
||
bu cocuk gercekten "odun" bu cocuk gercekten "odun" bana mı bu kelime ?
|
||
|
||
bu cocuk gercekten "odun"
|
||
|
||
| aloooo kendinize gelin banamı söylüyosunuz bu kelimeyi? |
||
|
||
aloooo kendinize gelin banamı söylüyosunuz bu kelimeyi? ay hayr ne alakası var ben benmkine dedm onu |
||
|
||
ne bilim benim lafımın arkasına yazmısın öle.bı çocuk odun diye tribe girdim be..seninkiylede sana mutluluklar yahu
|
||
|
||
ne bilim benim lafımın arkasına yazmısın öle.bı çocuk odun diye tribe girdim be..seninkiylede sana mutluluklar yahu ![]() sağol ![]() üzerine alınma sen benim aklımdan neler gecer ben yazarım... |
||
|
||
puha..seninkimiyim ben yaz bu saaten sonra ne yazarsan yaz
|
||
|
||
puha..seninkimiyim ben yaz şşş yanlış anlamışsın sana neden desin =)
bu saaten sonra ne yazarsan yaz ![]() |
||
|
||
| eren cok samimi ve cok inceymiş ya diğeri gibi ukala değil gerci ukala falan ama seviyorum onu(L) | ||
|
||
eren cok samimi ve cok inceymiş ya diğeri gibi ukala değil gerci ukala falan ama seviyorum onu(L) ince insanları bende seviyorum =)
|
||
|
||
| bazen herkese cok mu deger veriyorum ne | ||
|
||
bazen herkese cok mu deger veriyorum ne kendine sakla sen onları bence yoksa benim gibi söyleyeceğin şarkı ellerim bomboş cidden
|
||
|
||
hasta bu kasa bu kaçıncı cd yutuşun salak sana habire ben driver mı alcam
|
||