|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 minibüs şoförüne verir, son kalan para hep yol parası olur. |
||
|
||
e tabi öyle yaparız ama ben kolye alcam diye son para falan kalmadı bende arkadaşlarıma gittim
|
||
|
||
| arkadasından üstüne para dilenir mesela , la hakan bende 2 lira var sende 2 lira verde sigara alam der
|
||
|
||
| tek satan bakkal arar | ||
|
||
| Kitap almıştım ben. | ||
|
||
tek satan bakkal arar katılıorm yawrum süper post muhabbetide güzel olmus
|
||
|
||
| çikolata alırım kesinlikle servisle ewe gidiyom sigara ve alkol kullanmam babamda kitap gibisinden şeylere sınırsız limit verir | ||
|
||
son paramı hep 2.750 lira olarak ayarlarım onlada bi paket kısa vaystıroyumu alırım (abi herkes başka şekilde söylüyo şu viceroyu ya )
|
||
|
||
son paramı hep 2.750 lira olarak ayarlarım onlada bi paket kısa vaystıroyumu alırım (abi herkes başka şekilde söylüyo şu viceroyu ya )wayssroy sipeşıl az iimiş ama deli öksürtüyor winston forever
|
||
|
||
muhahaha wyssroy bak bunu ilk def duydum saolasın
|
||
|
||
Vaysıroy deniyor galiba sipeşıl'ı güzel gibi ama winston en iyisidir.
|
||
|
||
insan alışınca artık winston da dandik geliyo bana vaystıroydan başkasını içemem
|
||
|
||
benimde her zaman yol param oluyorr zaten ondan başka ayıramam
|
||
|
||
ama son zamanlarda paramla tantuni yiyorum daa dorusu bütün paramı tantuniye ayırıyorummm bi oturuyommm 5...10 arası yiyom tbi yanında kola da varrrr iflas ettim yaniiii 5 yemeğim 5 çayımı ewde içiyorummmm
|
||
|
||
| ya bende bu aralar viceroy alıyorum son iki paketi alışımda ondan aldım ama harbiden bira mide bulandırıyo winston daha iyisi yok diyil camel i tercih ederimde klasik ögrenci sigarasıdar winston abi yok ötesi... | ||
|
||
Vaysıroy deniyor galiba evet biraz pis kokuyor ama tadı fena diil sipeşıl'ı güzel gibi ama winston en iyisidir. ![]() winston babaıdır harbi
|
||
|
||
Winston baba ama para olmuyor her zaman
|
||
|
||
| be na yaw bi sigara muhabbeti almış gidiyo.... | ||
|
||
heee taktınız sigaraya sanki ne bırakın sigara muhabbetini bira muhabbetine başlayalım.
|
||
|
||
dark dark dark dark (camel)
|
||
|
||
| abi dark içtimde pek bişe bulamadım abi klasik bence | ||
|
||
| yav ben onun tadını çok seviyorum bence fıçı biradan daha güsel tadı..... | ||
|
||
Biraa hiç sevmem.. Vodka muhabettine girsek?
|
||
|
||
yav ben onun tadını çok seviyorum bence fıçı biradan daha güsel tadı..... aaa yapma abi yaa nası fıçı biradan güzel neyse zevkler renkler tartışılmaz
|
||
|
||
yani al gok2 direk bira sevmiyo adam yani fark etmiyo ona...
|
||
|
||
hahha tmam abi vodka muhabbetine gireriz bizde
|
||
|
||
hahha tmam abi vodka muhabbetine gireriz bizde tat diyosan smirn off kafa diyosan absolut...... ![]()
|
||
|
||
hahha tmam abi vodka muhabbetine gireriz bizde tat diyosan smirn off kafa diyosan absolut...... ![]() ![]() .yok abi benim vodkayla ilgim yok yaa bira'dan biraz anlarım bi tek ben.
|
||
|
||
vodka diil de bailies derüm ben misssss tat olarak içkinin babası (bi de tekila var dabi )
|
||
|
||
| ya aslında viski içecen harbiden alacan jack ını hem kafa hem tat mis gibi....... | ||
|
||
bu ne ya işe yarar bişeyin muhabbetine giremediniz bi... bira, sigara, viski
|
||
|
||
| evet ögrenci son parasıyla(sigara , bira , vodka, viski v.b ) kalem alır kalem kagıt falan...... | ||
|
||
| hayırsız bi öğrenci olduğum için almıyorum şahsen 19 yaşında lise öğrencisi bi ben varımdır heralde bu forumda | ||
|
||
| bende olcam....yaş 17 lise 2 bi sene kaldım şahsen bide 4 sene olunca peeehh | ||
|
||
anket şeye dönmüş öğrenci son parasıyla hanği alkollüyü alır ![]() ben son paramı mecideyeköy taksim
|
||
|
||
| şahsen absinthe getirttiyoruz arkadaşla...elde avuçta ne varsa tükettik böylece... | ||
|
||
deger ona deger......
|
||
|
||
değer ya değme mi
|
||
|
||
içtiginde görürsün......
|
||
|
||
Absinth mi.. Şanslılar sizi
|
||
|
||
lan gok bizde getirtecen en kısa zamanda heaa kırmızısından.....
|
||
|
||
Hea tabii kolaydı.. Arkadaştan ayarlarım ama para çıkın siz.. Neyse konu sapmasın
|
||
|
||
ne kadar para kaldıına bağlı:D 50 ve üstüyse kendime yemek ısmarlarım diilsede evde dvd keyfi yaparım yanında çerez fln:D
|
||
|
||
kankimle taksime
|
||
|
||
valla benim son para diye bi derdim olmuyo harcadım mı elimde ne var ne yok harcıyorum
|
||
|
||
elimde son para varsa o para en fazla cebimde yanlışkla unuttuğum 50 kuruştr
|
||
|
||
elimde son para varsa o para en fazla cebimde yanlışkla unuttuğum 50 kuruştr ![]()
|
||
|
||
anaa 50 krş bir dal marlboro yad camel ama winston al kibrit al bide ateş yoksa genelinde ya dal alırım adaya dönerken motorda içmek için yada sigaram varsa simit falan alırım....
|
||
|
||
| biriktirmek için bi köşeye atar''bu aralar öyle yapıyorum'' | ||
|
||
| ne yapsan diye düşünmeye başlar sonunda bir markete dalar:) | ||
|
||
niye hep öğrenci parasız kalıyorya
|
||
|
||
Öğrencinin kaderi ![]() Sigara alırdım ben valla... Ya da sigaram varsa, garanti bi iddaa kuponu yapıp parayı 2 ye fln katlamaya çalışırdım, öyle giderdi işte.... |
||
|
||
son paramla nargile içerdim =) eğer artıyorsa yanında çikolatada olurdu tabi
|
||
|
||
son paramla nargile içerdim =) eğer artıyorsa yanında çikolatada olurdu tabi Zengine bak nargile içiyo ![]() .. Ben sigara alıyorum son paramla genelde oda west ice 2.75
|
||
|
||
ee senin cebinde baya bir son para kalıyormuş baksana 2.75 bunu bulamayanlarda var 25 de sokaktan dilensen 3 eder
|
||
|
||
Winston baba ama para olmuyor her zaman ![]() Biz mar. içiyoruz biz napalım ![]() Ayrıca samsun ya da 2000 iç o zaman en ucuz onlardı galiba ama etrafta görmüyorum pek artık Lider varmış şimdi baktım, 2,5 ytl ona başla sen
|
||
|
||
Biraa hiç sevmem.. Vodka muhabettine girsek? bozookamıdır nedir denk geldi bi defasında delip geçiyor şerefsizim ![]()
|
||
|
||
| benim gibi özel ders verdiği çocuğa gider parasız kalmaz | ||
|
||
Sigara aLır
|
||
|
||
| çay içerim | ||
|
||
karnımı doyururum
|
||
|
||
çay içerim karnımı doyururum bu konuya yapılmış en düzgün cevaplar heralde bunlar ![]()
|
||
|
||
| yemekkkkkkkkkkkkkkkk | ||
|
||
| dergi alırdım... | ||
|
||
| başkası napar nen bileme ama ben onçe karnımı doyurum sonra da ewe yürüyerek giderim bisefer olmuştu ole bana tüm parayı yemeye yatırdık sonra arki ile ewe yürüyerek döndük o gece kesintisiz yuduk | ||
|
||
eğer o öğrenci bensem çıktığımda elimde jelibon ve doritos rock vardırr :Djelibonum kolalıdır :D
|
||
|
||
| valla 1 milyon kaldıysa duruma göre deişir evet duruma göre deişir... | ||
|
||
1 milyonum kalırsa sadece jelibon alırım
|
||
|
||