|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 İlginç isimler Kayakız Kuru Ufuktan Aydoğar Maşallah Doğrultan Ahmet Kurtcebe Alptemoçin Fedai Kabadayı Muhtar Kent Korkut Korkmaz Pekgüzel Tavasapı Bilgi Sayar Danyal Topatan Olgun Portakal Göksenin Ekiyorum Neren Kıvırcık Yazı Tura Şehriye Pilav Ahmet Mehmet Veli Yağmur Sağnak Tüccar Aslan Keklik Aslan Kaymak Bal Güven Kurtul Muhterem Öğretmen Jandarma Kızkaçıran İncil Tevrat İnsaf Yıldırım Demir Baygın Muhlis Dünyadagülmez Fikri Faiz Satılmış Dönekoğlu Sakin Zeytin Kibar Deli İstiklal Yaratılış Güler Güler Güçlü Kuvvetli Çetin Ceviz Efsane Çilek Herkül Demirtaş Halim Harap |
||
|
||
| İnay | ||
|
||
| ahmet otuzbiroğulları | ||
|
||
| o atilla otuzbiroğulları olmasın bizim burda da bir kadının soyadı 91 di |
||
|
||
| yok yaaa onu senden duydum benim duyduğum buydu bi de bana bengisu ve aybike(((bazılarının ki aybuke))) acayıp geliyoooo |
||
|
||
orpen
|
||
|
||
| hüdaverdi hüsam aybuke (öğretmenimin kızının adı ilk duyduğumda şok olmuştum sonra gülme krizine girmiştim) :D
|
||
|
||
valla banda ananem anlatmıştı bir adam varmış adamın adı soydı satılmış salatalık ![]() da konu pek bir saçma olmuş gibi geldi
|
||
|
||
Ya ben Orosgül diye bi şey duydum.. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.. Doğruysa feci komik ya..
|
||
|
||
o duyduğun kişi kimse yazık ona
|
||
|
||
tuğaçar
|
||
|
||
fenasi kerim
|
||
|
||
![]() Komedi ya xD Paylaşım için saol |
||
|
||
kendi ismim KUMSAL garip ama güzel
|
||
|
||
| Teksen:) | ||
|
||
| bizim sınıf ark.şı var dilşat adı | ||
|
||
hocamın adı aptürrezak(böle yasılıodu sanırsam )abdülrezzak olacak o |
||
|
||
| orhun değişik ism | ||
|
||
| ülker die bi arkadaşım war benim...benim de adım garip aslında neyzen ama ben seviyorum memnunum | ||
|
||
| bizdede abdülrezzak die bir akradaş var hocanın biri abdül diye çağırıyo hoca çağırdıktan sonra çocuk kıpkırmızı oluyooo:D |
||
|
||
bizim iş yerindeki diba hanım bana tıpayı hatırlatıyor
|
||