|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 At The Gates-Slaughter of the Soul albüm kritiği( )Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Eğer bugün melodik death metal diye bir metal müzik türü varsa bu ilk önce At The Gates sonra da ‘Slaughter of the Soul’ün sayesindedir.ATG 1995 çıkışlı son albümleriyle yeni bir türün yaratıcısı olmakla kalmamış bu yoldan gelecek olan gruplara olabilecek en mükemmel klavuz olarak ‘Slaughter of the Soul’ albümünü hediye etmişlerdir. Aslında bu albümde şarkılar temelde kısa ve basittir fakat grubun bu albümünün diğer albümlerinden farklı olarak melodiye değil ritme ağırlık verince ortaya bir şaheser çıkmıştır. ...eborg sound’unu yaratmış ATG nin bu albümünde her şarkı farklı bir klasik olsa da kanımca ‘World of Lies’ parçası burun farkıyla öndedir. Bu albümün en büyük özelliği ise yaratıcısını sonsuzluğa gömmesidir. gitarist anders bjorler yaptığı bir açıklamada: “bu albümü çıkardıktan ve turladıktan sonra, yeni albümü yazmak için oturdum ve gördüm ki, yeni albümde “slaughter of the soul”’u aşamayacaktım. bu durumda müzik yapmak ve grubun adının değerini düşürmek istemedim ve tomas’a gruptan ayrılacağımı söyledim. hepsi şok olmuştu ama o zaman doğru olan buydu.” demişti. tomas lindberg de sonradan: “anders’in yerini doldurmamız mümkün değildi. grubun müziğini yazan oydu. biz de başkasını aramadık ve grubu bitirdik.“ açıklamasını yaptı.Ve Efsane grup At The Gates kariyerinin doruk noktasında dağıldı ve hayranlarını büyük üzüntüye boğdu. Şimdiyse sonsuzluğa karışmadan önce vurucu bir darbe için sadece 2008 yazını kapsayan son turneleri için tekrar bir araya gelen ATG eski tadı veremez büyük ihtimal ama bize çok güzel günleri hatırlatacağı aşikar… ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||