|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 tafıormm heriflere yaaa Dengesiz Herifler feci bi grup varr süfe sajmaliolarrr çkk güzel mzikkk söz sesss feci bi grupen çok; kel kel kafalar, sen ve ben ve her gün içeceğim şrkılarını seforummm
|
||
|
||
tafıormm heriflere yaaa Dengesiz Herifler feci bi grup varr süfe sajmaliolarrr siteleri falan varmı bunları ... ya buarda tuğçe yazdıklarıı türkçe yazsan çok iyi olur anlamakta güçlük çekiyorum
çkk güzel mzikkk söz sesss feci bi grupen çok; kel kel kafalar, sen ve ben ve her gün içeceğim şrkılarını seforummm ![]() |
||
|
||
| ben de ğenelde burdan buldum şarkılarını ama kusura bakmayın unuttm sitelerini vermeyi | ||
|
||
| tek kelimeyle "harika"lar çok seviyorum beğenerek hatta bayılarak dinliyorum!!.. herkes dinlemeli.. dinlemeyenler bakın oranıza buranıza mutlaka bi eksiğiniz vardır
|
||
|
||
sevdim...harbi yaptıkları mözük gözel olmuş...
|
||
|
||
walla gzlmiş ya tşkürler
|
||
|
||
| çocuk gibi okumuşlar ama seksi bi ses | ||