|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Her zaman söyerim when a blind man cries - Richie Sambore ( deep purple cover ) çok ii |
||
|
||
| Coverlar genelde iyi oluyor bazende şarkıyı rezil ediyor ancak bazı coverlarda aslından daha iyi çıkıyor örnek placebo i feel you | ||
|
||
Coverlar genelde iyi oluyor bazende şarkıyı rezil ediyor ancak bazı coverlarda aslından daha iyi çıkıyor örnek placebo i feel you hay placebona senin hemi =)six feet under bütün coverları güzel nerdeyse gregorian ın farklı tarzıyla parçaları değişik ama güzel yapmıslar rammstein ın depeche mode coverı "stripped" de bi baska yani.. |
||
|
||
durun sayayim bir 1-Green Day-I fought the law 2-Green Day-we are the champions 3-Nirvana-where did you sleep last night 4-Nirvana-the man who sold the world 5-Nirvana-lake a fire 6-Nirvana-molly's lips 7-Placebo-running up that hill 8-Placebo-bigmouth strikes again 9-Placebo-where is my mind 10-Rammstein-stripped 11-Cradle of filth-fear of the dark 12-Marilyn Manson-personal jesus 13-Marilyn Manson-tainted love 14 Metallica-whiskey in a jar |
||
|
||
durun sayayim bir katılıyorum hepsi birbirinden güzel ama marlyn in sweet dreams i unuttun sanırım bu arada Molly's lips cover mıydı yaaa 1-Green Day-I fought the law 2-Green Day-we are the champions 3-Nirvana-where did you sleep last night 4-Nirvana-the man who sold the world 5-Nirvana-lake a fire 6-Nirvana-molly's lips 7-Placebo-running up that hill 8-Placebo-bigmouth strikes again 9-Placebo-where is my mind 10-Rammstein-stripped 11-Cradle of filth-fear of the dark 12-Marilyn Manson-personal jesus 13-Marilyn Manson-tainted love 14 Metallica-whiskey in a jar
|
||
|
||
| cradle of filth-hollowed the by name sentenced---- the troper |
||
|
||
cradle of filth-hollowed the by name +1
sentenced---- the troper |
||
|
||
| ya en iğrendiğim cover bu umut kuzey die bir lavuk yapmış neden saçların beyazlanmışı coverlamış iğrenç bişi tesadüfen dinlediim yaptığım en iyi cover demezmii arabeski daha güzell yaa |
||
|
||
| Cover a bakışım ''EĞRİ'' Coverları pek sevmem,ilk ağızdan daha tatlıdır aslında |
||
|
||
| motorhead - enter sandman | ||
|
||
| müzik anlayışı ileriye gittikçe değişiyor we sewilen parcaları alıp bide ben yorumliym dio açıkçası çok da ii yapıolar | ||
|
||
Her zaman söyerim when a blind man cries - Richie Sambore ( deep purple cover ) çok ii lütfen benim favori coverlarıma el koymayın:))))ama ne parça değil mi hııııı... marilyn manson-personal jesus |
||
|
||
ney ney senin coverın mı Her zaman söyerim when a blind man cries - Richie Sambore ( deep purple cover ) çok ii lütfen benim favori coverlarıma el koymayın:))))ama ne parça değil mi hııııı... marilyn manson-personal jesus |
||
|
||
durun sayayim bir 1-Green Day-I fought the law 2-Green Day-we are the champions 3-Nirvana-where did you sleep last night 4-Nirvana-the man who sold the world 5-Nirvana-lake a fire 6-Nirvana-molly's lips 7-Placebo-running up that hill 8-Placebo-bigmouth strikes again 9-Placebo-where is my mind 10-Rammstein-stripped 11-Cradle of filth-fear of the dark 12-Marilyn Manson-personal jesus 13-Marilyn Manson-tainted love 14 Metallica-whiskey in a jar aynen ben de katiliyorum ne güzel saymissin jnm
|
||
|
||
| Apocalyptica-Nothing Else Matters |
||
|
||
| cover bnde sevmem hele placebodan nefret ederim biraz air takilin olum slayer metallica gibi !!!! | ||
|
||
| ozzy nin mr.crowley parçasına malmsteen ve dio nun yaptıı cover orjinaline bin basar | ||
|
||
Metallica - Turn The Page
|
||
|
||
cover bnde sevmem hele placebodan nefret ederim biraz air takilin olum slayer metallica gibi !!!! acaba ne demek istemiş burda arkadas
|
||
|
||
| coverları severim (tabi kaliteli oldukça) ve bence çok önemlilerdir çünkü eğer birileri o şarkıyı hatılatmazsa çoğu unutulurdu bence | ||
|
||
| Sonata Arctica - Fade to Black | ||
|
||
sonata arctica nın coverları fena değildir still loving you(scorpions) ve die with your boots on(iron maiden) coverları orjinallerinden daha iyidir kanımca
|
||
|
||
Graveworm - I Need a Hero..
|
||
|
||
cover bnde sevmem hele placebodan nefret ederim biraz air takilin olum slayer metallica gibi !!!! acaba ne demek istemiş burda arkadas ![]() |
||
|
||
cover bnde sevmem hele placebodan nefret ederim biraz air takilin olum slayer metallica gibi !!!! acaba ne demek istemiş burda arkadas ![]()
|
||
|
||
cover bnde sevmem hele placebodan nefret ederim biraz air takilin olum slayer metallica gibi !!!! acaba ne demek istemiş burda arkadas ![]()
|
||
|
||
cover bnde sevmem hele placebodan nefret ederim biraz air takilin olum slayer metallica gibi !!!! acaba ne demek istemiş burda arkadas ![]() ;Dabi koptum burda agzımdakiler ortalıga saçıldı her yer çay oldu a.k bu ne demek yaaaaa
|
||
|
||
eğitim şart
|
||
|
||
| My Dying Bride - Roads | ||
|
||
bence ogün sanlısoy bende özledim'i çok güzel yorumlamıştıı
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
koptum yalnız adam ne yazmış ya
|
||
|
||
höhhh koptum yok ama sen varmış gibi yap olmadı bir grup kurarız the cover
|
||
|
||
durun sayayim bir 1-Green Day-I fought the law 2-Green Day-we are the champions 3-Nirvana-where did you sleep last night 4-Nirvana-the man who sold the world 5-Nirvana-lake a fire 6-Nirvana-molly's lips 7-Placebo-running up that hill 8-Placebo-bigmouth strikes again 9-Placebo-where is my mind 10-Rammstein-stripped 11-Cradle of filth-fear of the dark 12-Marilyn Manson-personal jesus 13-Marilyn Manson-tainted love 14 Metallica-whiskey in a jar bu coverları çok severim ama running up that hill kimden alıntı bilmiorm |
||
|
||
cover bnde sevmem hele placebodan nefret ederim biraz air takilin olum slayer metallica gibi !!!! acaba ne demek istemiş burda arkadas ![]() Pek anlayamadım ama.. Galiba Corver diye bir grup olduğunu düşünüyor =)... ![]()
|
||
|
||
| Children of Bodom - The Trooper ve Fear Of The Dark osursam daha iyi müzik yaparım zaten irondan |
||
|
||
Dark Tranquility-My Friend of Misery Muhteşem olmuş gerçekten
|
||
|
||
sonic syndicate- all about us (tatu cover) süperr
|
||
|
||
bizim vampire eş bulduk civelekli ![]() emre aydının bütün coverları süper yha!
|
||
|
||
yalın emre aydının şarkılarına yapmış ikisinide sevmemde koptum yanlı dinledim öldüm ve bir karara vardım ben bu işte daha iyim
|
||
|
||
Testament in seek&destroy una hasta oldum. orjinalinden birazcık daha iyi olmuş sanki
|
||
|
||
| yenilikler her zaman bende ilgi uyandırmıstır. genelde orjinal versiyonları tercih ederim çok nadiren coverlar orjinalinden daha iyi oluyor | ||