|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Zeynep Eylül Üçer Grubun Bas Gitarist ve Vokalisti 16 eylül 1985'te İstanbul'da doğdu.Çocukluğu Teşvikiye'de geçti.1991-1997 yılları arasında Trt İstanbul çocuk korosunda şarkı söyledi.Orta okula İstanbul'da başladı.1 yıl sonra ailesiyle Antalya'ya yerleşti.Antalya Koleji'nde okudu ve okulu adına 2.ligde uzun süre basketbol oynadı.Sinan'ın ona hediye ettiği bas gitarla aktif müzik yaşantısı başladı.Müzik öğretmeni olan annesinden solfej ve armoni dersleri aldı. 2004'te demo kaydı için İstanbul'a geldi.2005'te albüm kaydının başlamasıyla yeniden İstanbul'a yerleşti. Sinan Kaynakçı Grubun Vokali ve Gitaristi 25 aralık 1979'da istanbul'da doğdu.Çocukluğu Florya ve Bakırköy'de geçti.Çağaloğlu Anadolu Lisesi'nden 1998 yılında mezun oldu.Müziğe bu okulda başladı. 1995 yılında yan flüt ve gitar çalmayı öğrendi. 1996 yılından itibaren aralıklarla stüdyo hiphop'ta bateri dersleri aldı. 2001-2003 yılları arasında "Van Basten" grubuyla Beyoğlu barlarında canlı müzik yaptı.Bu dönemde kendi parçalarını yazmaya başladı.Farklı hedefleri nedeniyle gruptan ayrılmak zorunda kaldı.2004 yılı sonunda Zeynep'le kaydettikleri demoyu akın eldes'e dinletti ve albüm kaydı başladı. ALBÜMLERİ; -İNANDIĞIN MASALLAR (2006) 1. İstanbul`da 2. Seni Bana Anlatırlar 3. Hele Bi Gel 4. Beni Al 5. Dön Bak Dünyaya 6. Ben Nası Büyük Adam Olucam 7. Haftanın Sonu 8. Unutuldular 9. Yıldızlar 10. Gözler Anlatır Grubun Resmi İnternet Sitesi; Register or Login |
||
|
||
| hala amatörler bence okadar iyi olduklarına inanmıyorm ilk çıkış yaptıkları istanbul'da adlı parcalarını beğenmedim açıkçası |
||
|
||
| bence amator olmaları cok ıyı hıoc olmasa fazlakımse bılmıyo ama ıster amat ıster pro olsunlar cok guzel sarkıları var dınlenır yanı |
||
|
||
| akin eldes le beraber calisiolar ki buda bence onlarda bi isik oldugunun gostergesidir..Ayrica Roll dergisine gore 2006 nin en iyi turk rock grubuydular sanirim..yani pekte amator olduklari soylenemez.turkiyenin bircok yerinde hali hazirda konserleri oluyo.. | ||
|
||
| Şarkıları soft gelebilir ama ben BarışaRock'da dinledim, gerçekten iyi çalıyolar.. | ||
|
||
Şarkıları soft gelebilir ama ben BarışaRock'da dinledim, gerçekten iyi çalıyolar.. katılıyorum bnde barışarockta dinledim ve hiç amatör gibi gözükmüyorlardı. |
||
|
||
Şarkıları soft gelebilir ama ben BarışaRock'da dinledim, gerçekten iyi çalıyolar.. katılıyorum bnde barışarockta dinledim ve hiç amatör gibi gözükmüyorlardı. ![]() akın eldes gibi bir virtüözle çalışıyolar.. ne amatörlüğü yaf |
||
|
||
| ıstanbul da hıt sarkım | ||
|
||
| ileride bişeyler olabilir gibi geliyor solistin sesi oldukça iyi | ||
|
||
| bence grup bıraz dumandan ozenmıs gıbı muzıklerıde yakın bence umarım duman kadar ıı olurlar | ||
|
||
bence amatör de olsalar pro da olsalar yaptıkları müzik iyi ve şarkılarını dinlerken keyif alıyorum.özellikle yıldızlar ve seni bana anlatırlar favori parçalarım.umarım daha iyi olurlar ve mitarinin gelinine grubu az kişnin bilmesi konusunda katılıyorum:) insan kendini daha özel hissediyo yaf
|
||
|
||
ileride bişeyler olabilir gibi geliyor solistin sesi oldukça iyi aynen ses süper..
|
||
|
||
Hele Bi Gel ve İstanbul'da şarkılarını dinlemenizi tavsiye ederim.
|
||
|
||
pinhani cok dandik grub ole rock gurubu olmaz az satanist olcan dme ataist flan yane ne bu simdi yoq gel bi hele bah hele ne bu gelse napcan bide sapik sarkisi var onun gel otur kucaimami ne :D:D yariliom harbi ne icin yazilidiiw belli bile deel oleki metallicanin cou sarkisi bi amac icin yazilmistir ornekmi istionus st anger ornekmi istionuz nothing else matters
|
||
|
||
| solistini sesini bende beğeniyorm geleceği olan bi grup bence. ama MaXCoDeR pinhaniyi metallica gibi bi grupla karsılastırmamak gerek bence. hatta metallicayı kimseyle karsılastırmamak gerek çok ayrı bi grup çünkü... perfect | ||
|
||
| sözleri güzel aslinda, solistte iyi daha yeniler pek birsey beklememek gerek ve daha da iyi olacaklari kanisindayim | ||
|
||
pinhani cok dandik grub ole rock gurubu olmaz az satanist olcan dme ataist flan yane ne bu simdi yoq gel bi hele bah hele ne bu gelse napcan bide sapik sarkisi var onun gel otur kucaimami ne sen kendini ne zannediyonda bi grup hakkında bu kadar seviyesizce konuşabiliyorsun ya yazıklar olsun sana ve senin gibi herkese.pinhani çok başarılı bir grup.sen kabul etsende etmeesende.
:D:D yariliom harbi ne icin yazilidiiw belli bile deel oleki metallicanin cou sarkisi bi amac icin yazilmistir ornekmi istionus st anger ornekmi istionuz nothing else matters |
||
|
||
ımm... güsel!!!
|
||
|
||
| kim ne derse desin ben beğeniyorum grubu ayrıca helebi gel ve beni al süper şarkılar | ||
|
||
| bütün parçaları güzel | ||
|
||
| evet bncede çok tatlı şarkıları illa gürültü patırtı olması gerekmiyor bence ben çok beğeniorum hele bil gel çok güzel | ||
|
||
| Bence çok başarılılar..Şarkılarıda hoş yani.. | ||
|
||
güzel oldukları söylenemez cıx
|
||
|
||
| ya ben hayran oldum ya bu sanatçıya özellikle beni al kucagına adlı parça bitiriyo beni ya offf yaa |
||
|
||
| elemanlar içlerinden geldiği gibi söylüyor bence o yüzdende samimiler şarkıları çok güzel ve herkese hitap eder nitelikte |
||
|
||
| Güzel iş yapıyolar bence.Beğeniyorum.. | ||
|
||
| cok professyonel sayılmazlar ama begenırım sarkıları hosuma gıdıyor soft hafıf rock | ||
|
||
bir anda ve unutuldular parçaları çok iyi..
|
||
|
||
2. albümlerini çıkarsalar hiç fena olmayacak hani
|
||
|
||
solisttin sesi biraz garip geliyor bana ama ne çok iyi bir grup nede çok kötü
|
||
|
||
| Çok sevdiğim bir grup. İlk kez bir radyo programına konuk olduklarında dinlemiştim. İstanbul'da ve Ben Nasıl Büyük Adam Olucam şarkılarına bayılıyorum. | ||
|
||
bende bende istanbulda yı ve dön bak dünyaya 'yı çok sevıyorum
|
||
|
||
kesinlikle 'istanbulda' gerisi yalan be kardeşim
|
||
|
||
| gitaristleri fenaaa ama gerisinde iş yok....bence.... | ||
|
||
| Pinhani' den yeni albüm müjdesi geldi Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Pinhani - Zaman Beklemez çıktı... ![]() "Eser hakkında 2006'nın Nisan ayında yayınlanan ilk albümü "İnandığın Masallar"la müzik dünyasında kendine önemli bir yer edinen Pinhâni, yeni albümü "Zaman Beklemez "le 26 nisan 2008'de dinleyicisiyle yeniden buluşuyor Pinhâni yeni albümünü , ilk albümde yer alan gitarist Akın Eldes ve davulcu Cem Aksel' in yanı sıra bas gitarist Demirhan Baylan' la birlikte kaydetti. Bu üç önemli müzisyenin dışında gruba bu albümde çok önemli müzisyenler eşlik etti ; Klarnette Serkan Çağrı ve Oğuz Büyükberber , trombon ve trompette Hasan Gözetlik, trompette Can Ömer Uygan, vurmalı çalgılarda Yinon Muallem, bas gitarda Sunay Özgür Pinhâni'nin ikinci albümünde yer aldı. Erkan Oğur'da bu albümde bir şarkıda cümbüşüyle grubun misafiri oldu. Albüm kayıtlarını ilk albümde olduğu gibi yine Tanju Duru'nun stüdyosunda tamamlayan Pinhâni, ilk albümde yaptığı müziği ikinci albüme taşımaya ve üzerine yeni değerler eklemeye çalıştı. " |
||
|
||
PINHANInın canlı performansını dinledim ve solistinin sarkılrını soylerken herkesın gözlerinin içine teker teker bakıyor olması ve gercekten hıssederek soyluyor olması beni cok etkiledi..amatör ruh ise profesyonelliğin vazgecılmez parcasıdır bence..kı akın eldesin içinde bulundugu bir gruba amatör demek bıraz garıp
|
||
|
||
ben sadece ben nasıl büyük adam olucam şarkılarını seviyorum.dierleri de hoş ama
|
||
|
||
ben sadece ben nasıl büyük adam olucam şarkılarını seviyorum.dierleri de hoş ama ![]() bnde sewmem yani ne blıım icimdn gelen buu.... |
||
|
||
bence sarkıları fena deil güsel... ilerde daha gsl bi grup olabilir.
|
||
|
||
bence cok gsl bi grup
|
||